spud

10207 inlägg · 23424 besökare

Fakta om spud

Klubb
Utloggad @ 2023-09-29 11:20
Status
Legend
Erfarenhet
Länkar
lönndom
Från
5 maj 2004
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

– Även 75 kilo kan göra ont.. MZA


-Om jag hade varit en vanlig människa. Lonken

-Ett mål gör ingen jul. Milo

Dream Team: Haha Modo Är det enda laget i Svergie
där det är tekninskt möjligt att importera Norskar och samtidigt höja medelintelligensen på truppen.
När dom torskar nästa år blir det norsk torsk

Tvåtallar
Idag kl. 11:39

(2009-03-23)


Jag tror att Modo kan tacka Brynäs för SM guldet. Hade vi kunnat vinna över HV i kvarten så hade vi fått möta FBK i semin och således hade ni fått möta dem i final. Och det hade ni inte fixat.
GävleLasse @ Brynäs, GävleJävligt synd, det lär ju inte förbättra klubbens rykte bland unga talanger i regionen. Kan i längden leda till att folk väljer MoDo osv. istället för Timrå.
dr-nix @ Umeå(Timråbo i exil) 2008-01-08 21:18


Kerstin_k: Det satt en nord amerikan nedanför mig och hans polare tillsammans med en älder svenska farbro. han berättade för dom opm arenan och sånt.
Kan det möjligtvis vara en centervärving som är på besök?
Cartman @ Timrå Idag kl. 19:21 (12/8-08)

Willysson är en tik som försöker men inte riktigt klarar av det.

Från: willysson[Idag kl. 21:21] du är fortfarande ett uppblåst cp... jag hade iallafall rätt i det jag skrev om jämtin... men förresten, du kan dra åt helvete. tycker bara att du är ruskigt patetisk, och det är fan sant det.

Från: willysson Historik
[Idag kl. 21:30] skönt att du inte vet det... läskunnig är du inte förmodligen far till din mor, och du har sugit av jultomten samtidigt som din far var och köpte tidningen.. annars tycker jag att du är fullt normal som gäddbete... mvh micke

Sv: Apropå nånting....

Uno Gordon: Men det är ju ni som BOR ovanför Höga Kusten-bron som är dumma i huvudet. Inte tvärtom. Så det där måste du ha fått om bakfoten.

Uno Gordon
Idag kl. 18:14 | | Permalänk


Sv: Apropå nånting....

Paddan: Men det är ju ni som ovanför Höga Kusten-bron som är dumma i huvudet. Inte tvärtom. Så det där måste du ha fått om bakfoten.

Uno Gordon  

23/09-09

Observera att jag inte redigerat texten nedan åt något håll, han skrev detta ordagrant.
Smokey: motsattsen till timrå bon då, som den billdade personen som poserar glatt på domustrappan och tar intryck och lärdom av värden, Timrå bon är förutom billdad han är även den snyggaste varelsen kallad homosapiens, naturligt vis enligt anndra för Timråbon drabbas sällan av högmod och janntelag, Nä Timråbon han är ödmjuk snäll med frun och djur och tycker alla har lika värde, Timrå bon är inte heller falsk, Timråbon kan i vissa fall av intagande av rusningsdrycker ( jul och midsommar), ge ut lite av sina innersta tanka, och det inte för att visa någon som hellst form av divalater, utan mer för sin ödmjuka ställning och allas lika värde, vill timråbon dela med sig av sin lärdom,,,

Öööh, ,,smokey bara sattsa på 3000 då:))

Harryhaffa
Idag kl. 21:22(11/11-08)