Fotboll

16212 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1272736

Sv: Premier League

sylf:

Bedrövligt, såg lite bättre ut i slutet av första när Gerrard får lite mer boll och med yta men allvarligt Lucas? dragit på sig 2 offensiva frisparkar, 4 felpass och bara värdelös sälj fanskapet. det är inte över än men det krävs rejäl uppryckning. Carragher får godkänt tillsamanse med Jovanovic. 1 - 1?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
mattias - 74:

Nyss hemkommen från resan nu och man kan ju inte vara annat än nöjd. På lördagen åkte vi till Leeds och såg mötet mot Millwall, en riktigt kanonmatch med härligt tryck på läktaren. Man fick även passa på att spana in Schmeichel i Leeds-målet och man kunde ju konstatera att det var rätt av Svennis att välja Hart framför honom ;)

Sedan på kvällen var vi och käkade på ett juste ställe på Canal Street som heter Vellagio. Precis innan vi skulle gå dit dök John Guidetti upp och hängde på och käkade. Så då fick vi möjlighet att diskutera City med honom i några timmar. Han var ungefär som jag förväntade mig, en jävligt ödmjuk kille med en fantastisk inställning och väldigt trevlig att diskutera med. Fast han förstod aldrig vad jag menade när jag försökte beskriva charmen med att hålla på ett ständigt looserlag som City...

Dagen efter hade vår svenska supporterförening årsmöte och klubben var vänlig nog att låna ut en av sina största boxar för det ändamålet. Helt gratis, inklusive minibaren. Vi fick även gratisbiljetter till ett provskott av den nya supporterarean man byggt utanför arenan, där vi bjöds på mat och dryck. Jag skulle tro att City ligger i särklass högst i att ta väl hand om sina supportrar!

Sedan var det ju även själva matchen, och vilken match det blev. Av mina 9 resor så var det här den första riktiga fullträffen jag fått se. Jag har sett bra matcher på plats tidigare, men det har oftast varit mot mer mediokert motstånd. Nu är ju visserligen Liverpool långt ifrån sitt forna jag, men matchen innan mot Arsenal vittnade ju åtminstone om att det finns viss kvalité. Hursomhelst så kändes det som att City kontrollerade matchen från start till mål, detta trots att man saknade fyra av nyförvärven (Boateng, Silva, Kolarov och Balotelli). Milner gjorde därutöver en mycket bra debut.

Det är givetvis för tidigt att säga hur det ska sluta den här säsongen, men jag måste erkänna att det ser riktigt bra ut.
Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74: Känns som det blir en jäkla skitsäsong igen, måste till något offensivt innan fönstret stänger.
Kommentera

Sv: Premier League

mattias - 74: 2-2?

Nej, 6-0 förstås!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74: 2-0
Kommentera