Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394237

Sv: Premier League
Berka:

Jag hävdar att sedan araben köpte upp City har dom tappat sin själ.
Men det är så den moderna fotbollen ser ut idag tyvärr, vill man vinna får man lägga upp arslet till någon shejk eller liknande som pumpar in sin deg i det öppna hålet.

Det är så det ser ut, rätt eller fel i dagen samhälle kan man diskutera. Pengar är vad det handlar om för att nå framgångar idag. Finansiärer utifrån utan klubbkänsla är det som styr idag. Fotbollsspelare är horor som går efter plånboken och ingenting annat.

Däremot måste det finnas ett stopp på hur mycket du skall " få " handla. Ex så är det ju inte mer än rätt att det du säljer spelare för skall du samtidigt få handla nya för. Enkel logik eller? Liverpool har handlat för ca 100 Miljoner pund men har samtidigt sålt för runt 80 - 90 så det går ju nästan jämt upp där. Arsenal som också har en jävla massa pengar har ju fått dom tack vare försäljningen av Nasri och Fabregas. Det borde finnas en köpgräns vid varje transferfönster. Håller ni inte med?

Ps. Ber om ursäkt för mitt ordval. . . . .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
mattias - 74: Var i sitter egentligen den här själen som du säger att City tappat? Sitter den i supportrarna som varit City trogna i med och motgång? Som slog publikrekord när man degrederades till Leage 1? Sitter den i Citys rika historia och alla profiler som passerat genom åren? Sitter den i de titlar City samlat på sig?

Om så är fallet, hur påverkas detta genom att man fått en ny ägare som är beredd att ta City till nya framgångar?

City dikterar inte villkoren för att lyckas i fotbollsvärden. Liksom alla lag som inte råkade vara framgångsrika under de år då pengar på allvar började hällas över fotbollseuropa så har man en brant uppförsbacke innan man kan etablera sig i toppen. Den enda vägen dit är pengar, oavsett om du gillar det eller inte. Kan du inte acceptera att fotboll nuförtiden är big business rekommenderar jag dig att söka dig till någon annan idrott.

Så nu är du för en köpgräns? Det är väl ett framsteg antar jag för tidigare var du ju mot att spelare köptes och såldes öht.
Kommentera