Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394244

Sv: Premier League
mattias - 74: Var i sitter egentligen den här själen som du säger att City tappat? Sitter den i supportrarna som varit City trogna i med och motgång? Som slog publikrekord när man degrederades till Leage 1? Sitter den i Citys rika historia och alla profiler som passerat genom åren? Sitter den i de titlar City samlat på sig?

Om så är fallet, hur påverkas detta genom att man fått en ny ägare som är beredd att ta City till nya framgångar?

City dikterar inte villkoren för att lyckas i fotbollsvärden. Liksom alla lag som inte råkade vara framgångsrika under de år då pengar på allvar började hällas över fotbollseuropa så har man en brant uppförsbacke innan man kan etablera sig i toppen. Den enda vägen dit är pengar, oavsett om du gillar det eller inte. Kan du inte acceptera att fotboll nuförtiden är big business rekommenderar jag dig att söka dig till någon annan idrott.

Så nu är du för en köpgräns? Det är väl ett framsteg antar jag för tidigare var du ju mot att spelare köptes och såldes öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
scim:

Klart jag accepterar att det ser ut som det gör , man har liksom inget val. Man är ju forbollstokig men jag vill ändå ha en köpgräns inom toppfotbollen i Världen. Tycker inte du att det borde få finnas ex lönetak eller nån slags köpgräns inom fotbollen. Nasris lön skall f.ö ligga på 2 millar i veckan. Du hör ju själv vilka pengar det är frågan om . . . .

Jag är emot att spelare säljs om dom står under kontrakt det är jag fortfarande. Inget konstigt i det. Har du kontrakt som ex Kuyt har med Liverpool till 2013 så " skall " ingen klubb få köpa honom som Inter nu vill göra. Det är spelaren själv som valt att skriva på för si och så många år. Om en spelares kontrakt däremot gått ut så är det fritt fram och handla. enkel logik tycker jag !
Kommentera