Fotboll

16154 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394274

Sv: Premier League
Berka: Möjligt att jag är färgad av att jag är Citysupporter, men det var jag långt innan de började tävla i absoluta toppskiktet. Däremot har jag inte gnällt över att andra rika lag har pengar.

Ditt gnäll präglas enbart av avundsjuka, sedan är det ju lätt att snacka när man redan håller på ett etablerat topplag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
scim: Nej du förstår mig inte, detta handlar ju om allt annat än avund som jag skrev!!
Jag har inte heller emot att andra klubbar har rika ägare (som city) faktum är att jag tycker det är bra att fler lag blir bättre så det blir bättre och mer spännande liga, det jag inte gillar är köpvansinnet, att inte orka bry sig om de ekonomiska, man köper och köper mest för köpandets skull och de till fantasisummor som ingen klubb i världen skulle kunna handla för om dom inte hade någon som slussar in pengar i klubben!
Kommentera

Sv: Premier League
scim:

Kan inte annat än att hålla med angående avundsjukan. Lite lustigt är att de supportrar som gnäller mest håller på de två storklubbar som har lite "krisstämpel" på sig just nu. Undra hur det skulle låta ifall rollerna var ombytta.

Angående mittfältet så förstår jag Manchini's resonemang. City spelar väl med 3 mittfältare centralt i sin 4-3-3 (4-5-1) och då tycker jag nog också att Barry, De Jong, Milner och Toure är lite för få för att vara med och utmana på alla fronter. För att kunna ställa upp med ett starkt lag i varje match samt ge spelarna vila samt täcka för skador så behövs nog en mittfältare till av bra klass.

Sedan är det kanske att ta i att kalla alla dessa för värdsspelare, jag håller med Scim att Millner och Barry inte borde räknas till den kategorin riktigt.
Kommentera