Fotboll

16173 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1394275

Sv: Premier League
scim:

Kan inte annat än att hålla med angående avundsjukan. Lite lustigt är att de supportrar som gnäller mest håller på de två storklubbar som har lite "krisstämpel" på sig just nu. Undra hur det skulle låta ifall rollerna var ombytta.

Angående mittfältet så förstår jag Manchini's resonemang. City spelar väl med 3 mittfältare centralt i sin 4-3-3 (4-5-1) och då tycker jag nog också att Barry, De Jong, Milner och Toure är lite för få för att vara med och utmana på alla fronter. För att kunna ställa upp med ett starkt lag i varje match samt ge spelarna vila samt täcka för skador så behövs nog en mittfältare till av bra klass.

Sedan är det kanske att ta i att kalla alla dessa för värdsspelare, jag håller med Scim att Millner och Barry inte borde räknas till den kategorin riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
Rytter: Kristämpel? Pool har ju ett riktigt bra lag på papperet och har tagit 4 av 6 poäng!
och sen att tycka Arsenal är i kris efter 2 matcher där dom spelat rätt bra trots 3-4 spelare som aldrig gjort en ligamatch är väl bara löjligt!

Arsenal har definitivt inget guldlag det viste man redan innan säsongen, men att ge dom en kristämpel nu är väl att gå händelserna i förväg!?
Kommentera