Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Frölundas matcher

431221 · » Till forumet


Sv: Frölundas matcher
Hockeyflickan: LÄnge sedan Frölunda var så här bra i inledningen. Men känns som dom flesta kedjor funkar rätt bra nu även om för få kedjor producerar mål. Lika bra att njuta för vi kommer få våra dalar under säsongen oxå.
Kommentera

Sv: Frölundas matcher
Hockeyflickan: Det känns som en kombination av flera faktorer. Bra tränare. Flera tunga kedjeformationer som nöter motståndarna. Självförtroende. Mycket självförtroende. Bra sammansättning av laget. Bra mix av gamla och nya och utomordentliga "rollspelare".

Sedan tillför som du säger spelare som Bäckman och Påhlsson oerhört mycket. Påhlsson har ju till och med sett till att vi har en spelare representerad bland top 25 i tekningsligan. Statistik vi inte varit i närheten av sedan Ikonens dagar.

Sedan har alla NHL proffs i andra lag gjort att flera spelare som exempelvis JJ och Nicke höjt sig ytterligare ett snäpp. Att Nicke sedan varit skadefri bidrar också med mycket.
Kommentera

Frölundas matcher
Sitter här och funderar på hur länge Frölunda håller med det spelet dom har! Visst spelar dom bra, men hur länge håller det? Så som du spelar nu, det är ju bättre än förra året! Jag menar dom har spelat 6 matcher och förlorat 1 match! Kan det beror på att vi har Bäckman med och dom andra?! eller beror det helt på att Lillis är tränare?! :) Ja ja jag är glad så länge det varar :)
Kommentera

431221 · »