Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

SM-GULD

69806 · » Till forumet


Sv: SM-GULD
Tycker det vore dumt att hålla VF som favoriter bara för att dom piskade DIF. Ett DIF som uppenbarligen hade stort fel i maskineriet. MoDo får anses som favoriter, men knappa sådana.
För övrigt skall det bli intressant att se hur Henke klarar av pressen, har ju onekligen fått ovanligt mycket uppmärksamhet den senaste veckan.
Tips idag....4-2
Kommentera

Sv: SM-GULD
Klinth> Tycker du egentligen gör en klockren analys av läget. Tror mycket att slumpen avgör samt kanske en spelare med en individuel prestation samt laget som gör första målet. Jag undrar hur VF kommer spela om do inte gör första målet som dom gjorde i alla matcher dom vann mot DIF.
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jenza & MoK GG> Favoritskap hit och favoritskap dit, i ärlighetens namn så får vi nog erkänna inför varandra att denna semifinal kan sluta hur som´helst. Lagen är ganska så jämnstarka, med ett antal duktiga hungriga juniorer som spelar ihop med ett gött gäng mer efarna spelare. Målvaktsidan kan möjligen vara lite + för Frölunda. Har haft en hel del heta diskussioner med en polare som håller på Modo, och vi har blivit ganska så överens om att det snarare blir en blandning av slumpen i kombination med om någon enstaka individ i endera laget som kan lyfta sig själv några snäpp som kommer att avgöra detta. Var det två år sedan som en av Sedinarna "rövade" in ett mål? En sådan sak kan avgöra!

Frölunda måste förmodligen, trots sittt starka bortaspel mot Djurgården, vinna idag, att lyckas bryta mer än en bortamatch kan bli ruskigt svårt!

HEJA FRÖLUNDA
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jenza> Även om VF piskade upp DIF får jag nog hålla MoDo som lite mer favoriter just på grund av att dom kom 2a i tabellen. Det gör man ju oftast inte utan anledning om man säger så.
Kommentera

Sv: SM-GULD
jenza> serien är passe nu, det dom grundar på att frölunda är favoriter är att ingen räknade med att dom skulle piska upp dif med 4-1 i matcher.
Kommentera

Sv: SM-GULD
gustavoc: Du skriver "frågan é bara om frölunda kan klara att ha ett tungt favoritskap på sig". Du menar alltså att VF är favoriter. Har du helt glömt att Modo kom 2:a i serien, 12 poäng före VF?
Kommentera

Sv: SM-GULD
BILJETTERNA SLÄPPS DIREKT EFTER ANDRA KVARTSFINALEN E AVGJORD OM DET STÅR 1-1 I MATCHER ANNARS SÅ FORT DEM VET ATT DET KOMMER BLI EN FJÄRDE SEMI I GBG
Kommentera

Sv: SM-GULD
Matchen spelas på torsdag om det inte redan har avgjorts....
Kommentera

Sv: SM-GULD
vet nån när biljetterna till matchen i scandinavium på onsdag släpps?
Kommentera

Sv: SM-GULD
Inga modoiter skall få höras i scandinavium på Fredag. Alla VF fans på plats ska skrika sig hesare än hesast. jag tänker iallafall skrika mer än vad jag borde, det skall vara stämmning på hockey.
Hoppas att hela publiken ställer up på T.ex. vågen! det var ett tag sedan jag såg den rulla i hockytemplet! Om Vf går till final, kommer hemmamatcherna att spelas i borgen då???? nån som vet. fick höra det av en kompis igår!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Visst blir Modo tuffa att möta, visst. men i år har ni inga sedinare som kan göra mål med arslet eller några sådana grejer. hoppas också att spelet i semin mot Modo kommer att bli renare, för om ni använder er av Dif fasoner så vet jag att 12000 frölunda fans kommer att bua ut er på fredag. Ni modoiter har haft det lättare för Fbk i år, så om ni skulle vinna mot VF kanske ni kan rubba dem. Men det som talar för VF är att: visst har man haft svårt för Modo de senaste åren, men absolut inte lika svårt som för DIF.
Kollar man på statistiken de 2 senaste säsongerna så har faktiskt VF plus statistik mot er. Ni har ett tungt, rappt och hungrigt lag visst. men vi har ett lag med 2 supermålisar (Och kom inte o säg något om det, minns ju själv hur uppskriven petter blev när han spelade i modo) ett tungt försvar med 3 landslagsbackar, sveriges bästa center i Jonas johnsson, en först klassig tekare i juha Ikonen, en av elitseriens bästa anfallare i Niklas Andersson och ett helt gäng med hungriga juniorer ledda av veteraner som Carnbäck och Micke Andersson. Helt klart finns ambitionen att slå ut modo, frågan é bara om frölunda kan klara att ha ett tungt favoritskap på sig? hur det än går, har VF imponerat på mig, mer än något annat lag ( jag är visserligen partisk), vem trodde på allvar att Vf skulle mosa svenska mästarna? VA?????????????

Kom igen VF, Kom igen!!!!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Ska vi sluta dröma nu?

Nä, vi ska köra så fjädrarna ryker!

Forza Modo!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jenza> Ja den var snygg den när Alavaara avgjorde :) Visst är det nya matche nya förutsättningar. Inte alla som inser detta speciellt inte media. Men tror inte många lyssnar på vad dom tror och tänker faktiskt. Iaf inte jag. Iofs är jag mest van att dom skriver ner Frölunda. Bara skönt att dom skriver något positivt nån gång med.

Tror som dej att VF är piskade att vinna imorgon. Gör dom inte detta får vi det tungt. Tror dock VF har en god chans att slå MoDo pga av 2 st bättre målvakter samt en hittils imponerande defensiv och många spelare som kan göra mål. Samt att vi i min mening får tillbaks en av elitseriens bästa spelare i Niklas Andersson. Vi får se, ha det!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jag såg den match där Alavaara avgjorde. Det är möjligt att ni blivit bättre sen dess men det var då det. Nu är det nya matcher med nya förutsättningar. Vad händer med erat spel i motgång tex? Det kan vända fort men enligt media så är ni tydligen bäst! Alla tycks ha glömt att Modo faktiskt kom två i serien.

Varför jag tror att Modo vinner är först och främst för att jag är modoit. Sedan tycker jag vi har en bredare trupp och jämnare spel. Alla typer av spelare och en hel del matchvinnare. Vi har ju också fördel av flera hemmamatcher vilket jag tror fäller avgörandet. Ni är nästan piskade att vinna imorgon annars blir det tufft!

Vad talar för er?
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jenza> Klart torpedhockey och blixhockey är olika saker precis som Evenssons sk mokasinhockey :) Såg du nån av VFs kvartsfinalmatcher? Isåfall måste väl även di blivit lite imponerad av VFs defensiv och målvakternas insatser. Vad tycker du gör att MoDo är ett bättre lag än VF?
Kommentera

Sv: SM-GULD
Torpedhockey är något helt annat än blixthockey. Och är det något man blir less på så är det väl surret om Frölundas plötsliga "starka defensiv". För att inte tala om era "världsmålvakter". Problemet är att den här gången möter ni inga mätta stockholmare. Vänta bara till på fredag...

Forza Modo!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jenza> Vad trött man blir på alla dessa begrepp, torpedhockey, blixthockey, schakalhockey etc. Sen vet ju alla hur bra DIFs torpedhokey fungerade mot VF. Kan ju hoppas blixthockey falerar lika mycket den.
Kommentera

Sv: SM-GULD
Imorgon vinner Modo!!!!! Å sedan är det bara två hemmamatcher så ska avverkas, längtar till att få sätta mig i kempis se på blixthockey!

Forza Modo!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Källa> Vad gjorde VF mot FBK som inte har betydelse förra säsongen?
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jag håller med dig. Ni som är på matchen måste göra ert bästa för att hjälpa VF att vinna!!! Vinner dom inte i morgon, blir det svårt, men inte omöjligt!!!!!!!!!!!!!

Hejja Frölunda Indians!!!!!!!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Vi måste vinna minst en match i kempe hallen, visst kan det bli svårt men inget lag é bättre än VF just nu, eller jo kanske, FBK bjöds ju inte på något vidare motstånd. Bara vi vinner nu på Fredag så ska det väl inte vara några problem, eller?
Jag sitter vid klcken och nu får faktiskt alla ta sitt ansvar och resa sig upp och heja fram VF till seger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kom igen nu FRölunda, vi vinner det här!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Hoppas Frölunda vinner i morgon!!!!!!!!!!

Hejja Frölunda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Miff tjejen Vi har inga skadade målvakter Petter e tillbaka Henke är lite små skadad och kan spela så oroa dig inte. haha
Kommentera

Sv: SM-GULD
MoK GG. Det gjord Frölunda också förra året mot Fbk men åkte ut så det har inte nån betydelse
Kommentera

Sv: SM-GULD
Scim> Jag menade att MoDo mötte ett Luleå som blev omotiverat efter några mål sen halkade fler och fler mål in. Synd att säga vi e bäst vi gjorde 9 mål i en kvartsfinal!
Kommentera

Sv: SM-GULD
inte vet jag...fråga dom... jag spelar inte i malmö jag hejar på dom!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Om malmö e bättre, varför kom dom efter oss i tabellen. Varför åkte dom ur i kvarten ??? =0)
Kommentera

Sv: SM-GULD
frölunda ää klart bra...men malmö ää bättre..
Kommentera

Sv: SM-GULD
Jag tror att HV 71 har gjort sitt inom 3-5 matcher, sen kan dom ta semester.

Får passa på och gratulera till er Norska storspelare, Per-Åge, upplärd i Frölunda.
Esbjörs börjar ju bli vass oxå, upplärd i?
Just det, Frölunda!
Ni har 2, vi har ett helt lag!

Frölunda vinner SM-GULD!!!
Kommentera

Sv: SM-GULD
hej hej!

vill ebara säga til alla här inne att hv71 är dom som kommer att ta smguld! d slår ut fbk i emin så d smäller om det! Hv är det bästa laget å ja kommer alltid att älska dem!!! HåVE bLÅ!!! // En Riktig Hvsupporter!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Rådbjer:

Ja, det var en drös lekskolebarn i vårt forum under deras sista vecka i skolan. Jag tror inte de lärde sig något den sista lektionen.
Kommentera

Sv: SM-GULD
miftjejen> det vi vill ha sagt är att ingen uppskattar dina inlägg eller att du försker samla status genom att spamma i alla g-böcker, lägger du inte av så får väl admin stänga av dig. Skriv inte mer här nu, capishe?
Kommentera

Sv: SM-GULD
miftjejen>>

Du ljuger dåligt =0)
Kommentera

Sv: SM-GULD
kollar inte på sånt längre...
Kommentera

Sv: SM-GULD
miftejen: Det är snart Bolibompa ladda nu för det o ta lite kvällsfika o sätt på dig pyjamasen.snart ska lillan sova!
Kommentera

Sv: SM-GULD
rådbjer:

Det är som jag alltid har sagt, dagens skolungdom har för lite att göra och för dåliga svenskakunskaper.
Kommentera

Sv: SM-GULD
inte förens nästa vecka...
Kommentera

Sv: SM-GULD
scim: sista veckan har det varit full fart på lekskolebarnen.
Är det lov eller?
Kommentera

Sv: SM-GULD
vf hs?
Kommentera

Sv: SM-GULD
rådbjer: Den drabbar nog alla nån gång.
Kommentera

Sv: SM-GULD
Har lekskolan kommit till VF:s Hs också :))
Kommentera

Sv: SM-GULD
ja det spelar roll, det är oförståelse som skapar konflikter i världen om du nu inte visste det.
Var vänlig och skriv inget mer i g-boken om det inte nåt konkret och hvettigt. Tack.
Kommentera

Sv: SM-GULD
Eftersom du läste det i Sportbladet så kan du utgå från att det är lögn och/eller skvaller.
Kommentera

Sv: SM-GULD
jaja... spelar roll va de kallas...
Kommentera

Sv: SM-GULD
mifftjejen> nej det kallas antaganden.
Kommentera

Sv: SM-GULD
jag sa ju att ena va skadad!
Kommentera

Sv: SM-GULD
Vilken massa tjat för en tidnings artikel, där det står att vi har målvakts problem.........
Rönnqvist tränar igen och Lunkan vilar pga sin skadade hand....Vi kommer att ha en frisk måkvakt på fredag, så nu kan ni sluta tjata om detta.....
Kommentera

Sv: SM-GULD
Henrik Lundqvist gjorde succé när Frölunda slog ut Djurgården ur SM-slutspelet.
Nu kan han tvingas se den första semifinalen från läktaren - skadad.
Lundqvists hand är fortfarande inte återställd efter smällen han fick i kollisionen med Djurgårdens Nils Ekman. Nu kämpar talangen mot klockan för att bli spelklar.


kallas det inte skadad!?
Kommentera

Sv: SM-GULD
i sportbladet!
Kommentera

Sv: SM-GULD
men herregud, vilken tidning har du läst? Malmöbladet eller?
Båda 2 kan spela på fredag, kan hända att lundkvist ta en spruta, i "värsta" fall kan petter stå, så nu är den saken avklarad.
Kommentera

69806 · »