Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1013456

Sv: Färjestad - Frölunda, Kvartsfinal 7 Vinna eller försvinna
WarhawK: Vad jag menar är att vi vet inte vad vi får det är lite att köpa grisen i säcken. Vi vet vad vi har med Roger Melin. Nu räckte det inte längre än till kvartsfinal i år men det beror ju på helt andra anledningar än Roger Melin och tränarstaben. Alldeles för virrigt framför den egna kassen och väldigt tamt i allmänhet.

Idag är jag mest besviken på en spelare som Tomi Kallio som gnäller i media om hur "vissa spelare" inte kommer upp i sin standard eller ger gärnet. Idag såg jag knappt ens att Tomi var med. Han var så anonym matchen igenom att man la märke till att han var med först när han bytte kedja till tredje perioden då det redan stod 2-0 till Färjestad.
Är inte för att hänga ut enskilda spelare egentligen men när man gör som honom och "går till attack" mot det egna laget då ska man föregå med gott exempel också.

Mer jobb och mindre tjöt i fortsättningen.

Valfri LHC spelare gärna får proppa armbågen Wallin. Två solklara elbowings av Wallin på Freddan varav den andra tappar Freddan hjälmen på och tappar tålamodet för och proppar Wallin som såklart lägger sig ner och filmar. Svagt agerande av Andersson där. Wallin skulle ju åkt på ett längre straff. Men det hade ju ändå inte ändrat matchutgången.

Nu är spelet över för i år. Iaf på seniornivå, nu börjar silly season. Färjestad ska ha all cred för väl genomförd semifinal och får ha lycka till i fortsatta slutspelet.
Kommentera