Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1068290

Sv: Avgå!
Poffa: Jag vet inte. Jag gissar mig fram till att Frölunda genom dessa "bättre förutsättningar", då i form av t.ex "större spelarbudget", kanske hade önskat dessa framgångar jag talar om. Men någon garanti är det bevisligen inte, nej. Inte i det här fallet iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Avgå!
Dream Team: Större spelarbudget är givet en av dom bättre förutsättningarna jag talade om men jag sade inget om att det måste gå bättre för det. Speciellt inte efter 2 tunga säsonger bakom sej där pressen ökar. Sen är Frölunda inte riktigt så dåliga som tabellen visar... eller kanske e dom det :)

Ne men dom torskar ju matcherna i första perioden där dom inte hänger med sen kommer dom igång och är bra och ibland bättre. men många av spelarna verkar ha glömt hur 17 man gör mål. Får hoppas det kan lossa mot Rögle o sen kan vi labba lite mot Ottawa o sen ser vi vad som händer :)
Kommentera

Sv: Avgå!
Dream Team: Måste ha somnat rejält...
Vilka vann SM-Guld?
Klarade Frölunda sig kvar i Elitserien eller halkade vi ur efter kvalserien?
Eller vafn, är ju bara 27 September 2008, det betyder väl att det är ett gäng matcher kvar va innan säsongen är över?
Kommentera

Sv: Avgå!

Dream Team: Bra förutsättningar, i form av t ex större spelarbudget, gör det något enklare att skaffa sig framgång, men det krävs fortfarande en hel del arbete för att nå dit.

Slutsats, bra förutsättningar är inte lika med framgång.

Kommentera