Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1081338

Sv: Frölunda - Luleå, Kampen runt strecket!
qslig: Ja det är väl helt sant. Men Nordqvist och Fabricius var ju endå bra senast. Lär väl märkas hur det slutar skulle jag tro. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Luleå, Kampen runt strecket!
JBlom:

Xpressen som förresten i rubriken till artikeln menar att Dahlén är resultatmässigt sämste tränare på nio år i Frölunda, för att lite längre ner i texten sätta epitetet "näst sämste tränare" efter Lillis 06-07... de verkar ha svårt att bestämma sig... = )
Kommentera

Sv: Frölunda - Luleå, Kampen runt strecket!
JBlom:

Norberg är rätt tydlig i XPressen idag:

"Kent Norberg är mycket besviken över läget.
- Jag hade utifrån skapat mig en bild av hur det var i Frölunda, men verkligheten har visat sig vara en helt annan, säger Norberg.
Vad det som inte stämmer enligt din mening?
- Det där vill jag behålla för mig själv tills vidare. Ett hockeylag är så mycket mer än det man ser på isen, säger han.
- Man har alltid sagt att det är så stor press att spela i Frölunda, men det där snacket köper jag inte en sekund. Pressen på individerna här är inte större än någon annanstans.

Bara segrar räknas
Frölundas trevande hockey har efterhand blivit bättre, men ändå står det bara fyra segrar i vinstkolumnen.
Och det är enbart detta som räknas.
Kent Norberg säger:
- Många har underpresterat i truppen. Spelarna är professionella och vi har rätt att ställa krav. För mig spelar det ingen roll vad de heter, här måste till resultat och alla 22 i truppen måste göra sitt.
- Man har inte råd att ha primadonnor i en spelartrupp, säger Norberg.
Finns det primadonnor i dagens Frölunda?
- Hockey är en kampsport. På isen gäller att vinna varje kamp. Till sista man måste man offra sig om vi ska vinna matcherna.
- Det har vi inte gjort till 100 procent."


(Källa: Expressen 081030)
Kommentera