Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1087464

Sv: Silly Season
qslig: Skönt att se att du tog min ironi på rätt sätt. Jag lyssnade på Niskala på Frölunda TV varför han just valde Indianerna.

Han och många andra nyförvärv berömmer "the fantastic crowd" i Skandinavium.

Men håller du med om att publiken är så jädrans bra? Jag har under mina år som TIK supporter bara vid ett tillfälle upplevt spridda busvisslingar.

I går blev spelarna i Frölunda återigen utsatta för burop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Tikinmyheart:

Han borde sagt the fantastic money :)
Kommentera

Sv: Silly Season
Tikinmyheart: var inte där igår men hörde av andra att det var rätt seg stämning. Det är väl klart att man skall stötta sitt lag i vått och torrt men någonstans brister det väl hos folk. Man betalar dyra pengar för att gå på matcherna och det är klart att man förlorar ibland men man vill ju se att det åtminstone krigas lite så man får valuta för entrépengen. Igår var ju Frölunda riktigt usla, skapade nästan ingenting. Timrå var dock täta hemåt men ändå. När det saknas jävlar anamma, när man inte upplever att de offrar sig tillräckligt, då är det nog lätt att man i vredesmod tar till lite busvisslingar vilket jag faktiskt tycker att de gott kan ha när man genomför en match på det sätt som man gjorde mot Timrå.

Sen hur alla nyförvärv uttrycker sig om publiken, organisationen är ju alltid samma visa men antar att det skall låta trevligt och bra.
Kommentera