Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1088363

Sv: Brynäs - Frölunda
Tror att det är dags kicka Dahlen. Han har ingen erfarenhet att vara förste-tränare. Fick jobbet för att han är kompis med nye sportchefen.

Men den trupp som finns i år är det skandal att tabellplacerigen är som den är
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Frölunda
redline: Hade han stått ensam så kanske det, men nu har han ju rutinerade Janne Karlsson vid sin sida. Dessutom vet man hur lite det ger att kicka tränare. Istället är det helt rätt i min mening som nubben sa att ingen tränare kommer att kickas utan det blir i sådana fall spelare som ryker, för det är ju trots allt de som skall prestera.

Jag hade i alla fall inte blivit ledsen om spelare som Toni Söderholm och Jonas Nordquist hade försvunnit då de inte bidrar med särskilt mycket och så har det varit hela säsongen i stort sett.

Däremot kanske det kan vara dags att sätta vissa på bänken för att göra en markering. Att kicka Dahlén/Karlsson tror jag inte ett skvatt på som lösning.
Kommentera

Sv: Brynäs - Frölunda
redline: tror inte att det skulle lösa några problem egentligen... Det har ju trots allt sett ut så här de senaste säsongerna, oavsett vilken tränare vi haft.

Men visst kan man kalla tabellplaceringen en skandal. Men å andra sidan så skiljer det endast sex poäng mellan 11:an och 2:an, små marginaler.
Så hur många tränare borde få sparken sa du?
Kommentera