Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1088432

Sv: Brynäs - Frölunda
qslig: ja, fast det verkar som laget kommit helt fel. Med en trupp som är den starkast i elitserien, kan det inte anses att Dahlén lyckats speciellt bra hitills. Har han lyckats med något lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Frölunda
redline: Så stark är inte Frölundas trupp som alla vill måla upp den till att vara. Linköpings trupp är starkare. Första gången Dahlén är huvudtränare så det är ju svårt att svara på om han har lyckats med något lag, därav Janne Karlssons medverkan.

Även om inte du gör det, så tror jag fullt ut på Dahlén/Karlsson. Det är fem poäng upp till andraplatsen.

Skicka av spelare som inte håller måttet. Börja med Söderholm och Nordquist.
Kommentera

Sv: Brynäs - Frölunda
redline: Kanske inte är så lätt att få ett gäng nya spelare att komma in bra i ett lag som gått knaggligt nåt år. Det finns kvalité i Frölunda men det finns även nåt i bakskallen på dom flesta spelare som varit i Frölunda några år, dvs det knaggliga resultatet dom 2 senaste åren. Psykologi ska inte underskattas. Man tycker ju att dom nya spelarna kanske borde dra med dom gamla men när Kallio skjuter och skjuter men inte får utdelning är det inte mycket som Oskar Hedman kan göra åt det tex.
Nu har inte Frölunda varit dåliga hela matcher utan periodvis under matcher (förutom mot Timrå senast). Mot Brynäs var Frölunda völdigt bra men Brynäs höll tätt bakåt så det inte blev så mycket farliga skott.
Det gäller att se helheten innan man börjar gasta om att sparka Dahlén.
Är ju som att jag skulle kliva in i erat forum och skrika om att ni ska sparka Challe! Vilket liv det skulle bli. ;)
Serien är lång och mycket kan hända. Att stirra sig blind på tabellplacering i årets täta serie är bara dumt. Det gäller att kolla poängen istället.
Kommentera