Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1118734

Sv: Luleå - Frölunda
Det går ju inte att göra en sådan dålig inledning så att man har 0-3 efter första, det håller ju fan inte. Blir ju uppförsbacke deluxe. En annan sak som oroar är att Ahonen ser sämre ut än förra säsongen. Nu är det väl andra eller kanske tom tredje gången som han blir utbytt. Är man inte uttalad förstekeeper då måste man fan vara tänd och spraka som ett tomtebloss när man väl får chansen att spela. Tidigare har det känts ok när han har stått, nu är man orolig varje gång han skall få chansen, och det är ju synd för honken behöver ju vila emellanåt.

Nu blir det jäkligt viktiga matcher de nästkommande. Först SSK (woohoo piggiestyle) på torsdag, sedan har man tre raka hemmamatcher mot i ordning SAIK, Brynäs och Rögle. Det känns som att det är läge att roffa åt sig åtminstone 9 pinnar på dessa fyra matcher så man kan andas ut någorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Frölunda
qslig: Ja nu blir det grismatcher för hela slanten. :)
Tycker Ahonen gjort det stabilt dom ggr Honken blivit utbytt, men kanske blir för mycket för Ahonen att måsta stå en hel match!?

Starkt endå att jobba ikapp sig till 2-3, synd bara att dom inte kunde göra 3-3 istället blir det som vanligt med 6 man på plan, mål i baken...

Nä nya tag på fredag i AXA...
Kommentera