Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1182390

Sv: Silly Season 09/10
Random: Vinna nästa match, enkelt.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Bedrövligt, samtidigt ger jag lu93rowa halvt rätt i det han säger. Det är nog inget större fel på Dahlén, tycker han är en bra matchcoach, time-outer i rätt lägen, väntar inte för länge med att göra ändringar osv. Däremot börjar jag ställa mig tveksam till om det spelsystem Frölunda har i dagsläget, och även som man hade förra säsongen är rätt väg att vandra? Tycker det funkar allmänt dåligt.

Man säger att man vill spela offensivt, men samtidigt som man skapar otroligt få farliga chanser så släpper man enorma luckor bakåt, en väldigt dålig kombination. Hade man åtminstone haft en vägvinnande offensiv med bra chanser, så hade man kunnat se lite lättare på de luckor man släpper bakåt.

Dahlén bör få fortsatt förtroende, annat känns dumdristigt, däremot tycker jag nog att man bör se över spelidén, och få till ändringar där, för det känns som att det är där det brister. Det spelar ingen roll vilka stjärnor du ställer upp med, när du har ett grundspel som har sådana brister att en jordbävning framstår som en futtig spricka i jämförelse.

Man skall ju bygga från grunden, med en bra defensiv, men det känns som att man har börjat i fel ände. Har man ett tryggt grundspel, med en tydlig spelidé, så går man inte bort sig så mycket som Frölunda gör i dagsläget. Nu menar jag inte bara spelvändningar, utan även i egen zon där man tar alldeles för många felbeslut.

So müde...
Kommentera