Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1482226

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
Huss: är du full? första målet i första matchen då? herregud... ni har fått dom mesta domslut med er
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

lu93rowa: Du har rätt, vi Brynäsare är ett ohederligt släkte. Vi sätter i system att fuska och bedraga. Det vet väl alla att folk från Gävle är ohederliga och lättmutade.

Det har väl framkommit, om inte annat så genom alla TV-program om den utbredda mutkulturen i Gävle...

Eller, var det Gävle, var det kanske nån annan stad som börjar på G som är rikskänd för alla mutskandaler och ohederliga människor på i stort sett samtliga befattningar inom kommun och kommunala bolag?

Tacka vet jag Göteborg, där bor det bara hederliga och rekorderliga människor. Det finns ingen som ens skulle komma på tanken att muta en Göteborgare, de som är såna rättskaffens människor!

Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

lu93rowa: Nix, men du missade uppenbarligen vad som hände i första och senaste matchen.  Det har varit ett jäkla snack om hur inkonsekventa domarna har varit så här goes.

1a matchen andra bytet, P slår klubban ur handen på Sundqvist i Brynäs.
Ingen åtgård
1a matchen, pp för Brynäs. Ev. slashing på Lavander som domaren senare dömer för, men sedan slår Sundqvist klubban ur handen på Johnson.
Ingen åtgärd, Widing gör mål. Johnson hade haft möjlighet att stöta mot Widing för att undvika skott men hade då iofs tappat sin egen markering framför mål.
6e matchen, spel 4-4, Sundqvist tappar klubban efter slag från Frölunda spelare. Ingen åtgärd. Johnson gör mål. Sundqvist hade haft möjlighet att stöta mot Johnson för att undvika skott.

Egentligen tre utvisningar, 1-1 i mål och där gick VF på plus. 

Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
lu93rowa: Never argue with a fool, people might not see the difference!
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

lu93rowa:

 

Kommentera