Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #533252

Sv: The Big Red Machine is back ?
Fysisk hockey: Ingen Färjestads supporter jag har pratat med hittills tycker att Chara/Souray spelar fult, utan bara hårt... Vilket ger en sne bild av FBKare i mina och de flesta andras ögon. Jag menar jag tror inte jag har sett Chara tacklas med axeln mer än ett fåtal gånger, nästan alltid med klubban eller handskarna. Han möter väldigt sällan upp en tackling med axeln heller, han sätter upp handskarna i bröstet/ansiktet på motståndarna så de träffar där först och kommer ur balans. (Vet inte hur jag hade sett på det om han spelat i VF dock, man är ju givetvis lite partisk).
Souray har jag tyckt om sedan länge och gör det fortfarande, men hans beteende i går gör att han aldrig igen har möjligheten att gnälla över om någon använder klubban och hackar på honom.

(Detta är förövrigt inte menat som gnäll, snarare bara för att se om någon har uppfattat det annorlunda)

Väldigt trevlig hockey förövrigt igår, hårt, lite grinigt och stundtals propaganda hockey på hög nivå. Denna gången var det FBK som såg ut som juniorer.

Affe-Samme-Pebben är en enormt effektiv trio, spelar hårt och på en hög nivå.

Nicke-Jonas-Kallio spelade riktigt fint klapp-klapp ett tag, skapade ytor och fick FBK att se snurriga ut, dock ofta en passning för mycke så lägena rinner ut i sanden.

Esa- + med û - Högardh är väl de som skapar minst men väldigt ettriga.

Jari - JOEL - Magnus, herregud va dom slet i går. Synd att de inte fick lite utdelning för slitet, poäng alltså, Joel fick väl utdelning så det räckte :) Så jäkla skönt att se någon gå in med en sån attityd, Hjärta det har denna kedjan gott om :)

Niemi spelar på gränsen som sagt här nedan, självklart kan VF spela fult, men enligt vad jag har sett spelar de sällan fult, i så fall för att möta upp motståndarnas fulspel. (Skillnad på att spela fult och köra tjuvnyp)
Kommentera