Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #738087

Sv: Frölunda nästa år

Laget somm Frölunda ställer på benen skulle väl vara klart då, iom att cibak ansluter. Det gör väl att man ställer upp kedjeformationerna ungefär såhär:

Kallio - Plüss - Andersson
Kariya - Johnsson - Fabricius
Ryno - Cibak - Esbjörs
Carlsson - Johansson - Axelsson

På tal om man är nöjda med antalet forwards i truppen så svarar Christer Kjellgren i en intervju på Wild West Support följande:

"Är det en ytterforward ni jagar? - Vi har tolv forwards nu. De spelarna vi har tror vi mycket på. Men det kan bli skador och ske förändringar. Det laget man ställer på benen nu är ju oftast inte det laget man avslutar säsongen med. Se på Färjestad, de värvade 3-4 spelare innan slutspelet sist."

Och vidare:

"Jagar ni ytterligare en center? - Nej, vi har fyra centar nu. Och på frågan om han arbetet klart med värvningar nu svarar Christer - Jag jobbar alltid, skulle det dyka upp något finns ju möjligheten. 31 Januari stänger "fönstret". Sen berättar Frölundas skojfriskt att om exempelvis Samuel Påhlsson hör av sig och vill komma och spela, så nog får han det."

Jag skulle tro att flertalet av elitserieklubbarna resonerar på ett likande sätt. Då det det inte längre finns några värvingsfönster som sätter stopp för "akuta" värvningar om det behovet skulle uppstå, så finns det väl heller inga riktigt bra skäl till att ha en drös forwards på "lager".

Kommentera