Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #832229

Äntligen lite silly season
Som man har väntat på lite nyheter kring lagbygget inför nästa säsong. Som väntat kommer det att ske stora förändringar i Frölundas trupp inför nästa säsong.

Vad vet vi i nuläget? Jan-Axel sticker till Kloten. Det är klart. Martin Plüss ryktas vara på g hem till Schweiz.

På ingång ryktas då, som vi tidigare nämnt i en annan tråd, Tuuka Mäntylä. EN duktig poängproducerande back som tidigare spelat i Luleå och numera i Tappara.

Och idag nås vi av nyheten att Jonas Nordquist ska vara klar även han till Frölunda och ja...även han med ett förflutet i Luleå.

Är det så att Mora har bett om hämnd gentemot Luleå:-)

Nästa säsong kan då Jonas Nordquist, Karl Fabricius och Tkka Mäntylä spela tillsammans i Frölunda - ett Frölunda som helt klart är ute i framkanten gällande silly season - man har väl lärt sig sin läxa efter årets katastrofala säsong. Ett gigantiskt misslyckande hur det än må sluta med slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Äntligen lite silly season
Dragan 2k:

Det märks att det snart är den 31 Januari.

Hittade ett rykte på Frölundas svenska Fans forum men detta skall ni nog ta med en nypa peppar och salt också om ni vill :)

Citerar

"Det ryktas att Renberg är klar för oss? Ta detta med en nypa salt, men jag hörde en kompis yra om att det stog om Renberg till Frölunda i pappersupplagan av GT".


varför skulle Renberg vilja spela i Frölunda ? Har inte ni forwards så det räcker och blir över.
Kommentera