Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #916152

Sv: Skellefteå AIK - Frölunda
Frågan är om det över huvudtaget går att göra något åt Frölundaboken här?

Skribenterna har migrerat bort till WWS, mittzonen.net eller Svenska Fans.Inga nya tillkommer.

WWS forumet har ju mellan 50 och 200 inlägg per dygn beroende på om det är match eller inte.

Jag är inne en del på Klinths linje också angående engagemanget. Man försökte, i engenskap av moderator här, att bibehålla engagemang men jobb och familj samt andra anledningar har orsakat att man inte har tid.
Bland annat var expertpanelen en riktigt rolig grej som var ett direkt försök att skapa lite tryck i gästboken med lite over the top inlägg.

Men med säg 7-8 aktiva skribenter under de senaste åren och noll som tillkommer är det en omöjlighet att orka fortsätta.

Angående Danoj gillade jag honom som skribent och är en polare privat men han tröttnade på allt tjafs och det var inte på grund av klimatet i Frölundaboken utan överlag på HS.

Problemet var som jag har känt hela tiden - efter försvinnandet från Hockeyligans nätverk med synlighet på klubbarnas hemsidor och hockeyligan.se samt uppkomsten av andra alternativ har Frölundaboken dött ut.

Nu talar jag givetvis ur ett Frölundaperspektiv. Det är mer debatt, det hettar till emellanåt, det diskuteras flitigt om formationer som inte fungerar, spelare som ska bänkas, tränarkompetens med mera inne på WWS.

Allt sådant som tidigare diskuterades här. Eller så är det bara att man tröttnar. Det hände i Djurgårdsboken, i HV boken och så här.

Idag är det väl ändå bara MoDo, Timrå och Brynäs som kan sägas ha aktiva gästböcker. De andra ligger i ide.
Kommentera