Frölunda Indians

60245 inlägg · 3397 ämnen

Inlägg #1320726

Sv: Dagens match
Klinth: Julefriden är nära förestående.

Satt och tänkte igår och reflekterade lite. Ofta är det snack om kris, brist på hjärta, kass sportchef och fan och hans moster. De tankegångarna finns fortfarande men ve och fasa - det handlar inte om Brynäs eller Frölunda.

Det är en synnerligen avslappnad Dragan som bara kickar lite och känner medkänsla för de supportrar som har det jobbigt. Vi som supportrar till Frölunda känner mer än väl till de känslor som finns när allt går käpprätt åt helvete.

Jag undrar om inte vår stora räddning är flerfaldig. Dels att Nubben avgick alt fick sparken. En stressad ledare försvann och gav laget den lugn det behövde samt den revolution som Framgång Frölunda drev igenom.

Vi får väl se hur det hela utvecklar sig. Men det känns riktigt bra för första gången på riktigt länge. Sedan har vi fortfarande problem. Det ska man inte sticka under stol med. Bland annat vikande publiksiffror, en skadekänslig trupp, en formation som helt slutar fungera när AK inte är tillgänglig för spel. Problem som förhoppningsvis man från ledningshåll hittar lösningar på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dagens match

Dragan 2k: Lyckat nyförvärv ni har gjort. Hoppasden sänker medelåldern i laget något år :)

Är JM lika bra som när han lämnade oss kan han bli oerhört nyttig för VF speciellt i PP.

Nu skall termosen laddas med glödhet glögg, sju par kallingar och en vargpäls för att se om vi lyckas som vanligt ge bort poängen till lillebror i söder. 

Kommentera

Sv: Dagens match
Dragan 2k:

Titta vem som är här och kollar till er ;)
Kommentera