Frölunda Indians

60038 inlägg · 3396 ämnen

Inlägg #2051655

Sv: Säsongen 2019-20
Mike.F: Det gick förbundet ut med att det är, medan "vissa" sportchefer (OIKs) sa att det avgör varje förening!! Men visst lite märkligt är det då både Sexpressen och Aftonpravdan skriver att det är värvningsstopp p.g.a. många klubbar har dålig ekonomi, däribland OIK m.fl. och i nästa stycke skriver det om vilket lag som har hittills värvat bäst!.. Finns en DIF supporter här inne på HA som påstår att (alla kontrakt som är skrivna år skrivna innan värvningsstoppet).
Låt mig tvivla!!

Håller med dig att det inte går tvinga någon kvar men att värva en spelare som innehar kontrakt SKA kosta mycket mer än vad det gör idag!
Idag är ett kontrakt inte mycket värt och ett lag som har alla spelare på kontrakt kan missta spelare lite hur som helst utan att få rimlig ersättning!

Så som systemet är nu så finns risken att det blir färre och färre lag och hur skoj är det som tex Dam1 Norra som innehåller fyra (4) lag som måste mötas hur många gånger som helst per år, inge vidare eller hur?

Jag hoppas att vi, MoDo och TIK blir lika starka som ifjol även om jag måste erkänna att jag tvivlar att hela trion blir lika starka, dessutom hoppas jag att AIK tokfloppar i HA, de kommer aldrig att då kunna räddas undan en konkurs ens av förbundet!! Men även att OIK spelas ner i HA och blir ett lik liknande KHK är nu!!

Ska vi få en stark hockey här i landet så måste denna korrupta stil som SHL kör med upphöra här och nu!! De gräver sin egen grav och skulle stängas utan att någon ens hinner blinka om AIK tar sig upp det är då ganska säkert som en råtta har en röv!!
Kommer säkert nått förslag i år från SHL som jag inte tror att ni Frölunda supportrar gillar! Skulle inte förvåna mig i alla fall!.....
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2019-20
Jaca: nu vet jag inte vad du fiskar efter men Aik Solna är det värsta jag vet så även i hockey och hoppas precis som du att dom skall åka ur för gott!! Jag är absolut inte för en stängd serie utan kanske en utökad med nord o syd som i NHL men ”lite” mindre då:)

Mike.F
+2
Kommentera