Jaca

850 inlägg · 173 besökare

Presentation

Är ett Björklöven fan sedan födseln och har följt dem sedan dess i med och motgång! Har mina åsikter rörande hockeyn som sådan! 

Har följt hockeyn länge och minns tex Mats Abrahamssons lite spektakulära övergång och minns när man var tvungna att släcka lyset i en arena för att skapa en viss ordning....

Är en flitig besökare av Eliteprospects och gillar att följa med vad som främst då rör Björklöven men även "Norrlands" hockeyn som sådan. Besöker även det mindre ishallarna jag har i mitt närområde för att se en div2 match bara för att det är ishockey!

Har själv vart aktiv inom ishockeyn som spelare men i lägre divisoner när dessa fanns kvar!! Var själv målvakt och har därför ett gott öga till främst målvakter av naturliga själ även om jag räknas till den "gamla" skolan av vakter.

En som jag för evigt kommer att hålla högt är Jörgen Wikström som kom från Kiruna och var oss trogen i hela 12 säsonger!! mellan 1988-2001.

Kan väll kallas för en hockey nörd vid sidan av mitt andra stora intresse som är motorsport och då i alla dess former! Det enda kravet som jag har när det gäller motorsport är att det ska utföras på 4st hjul!! Är alltså ingen större vän av "skrevraketer" som jag uppfattar som rent ut sagt livsfarliga!!