Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7435 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


MoDo Hockey > Sv: Silly season
Rogersson:

Styf klar för 2år!
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2017/2018
FH - avdammad: Säg nån som inte varit en flopp som GM hos Modoliderna på senare år? Jag tror detta är ett lyft jämnfört med förra säsongen. Nu ska det bli intressant att se vad han får för material att jobba med. Vilka blir kvar, vilka tillkommer. Nu när tränarparet är presenterat ser jag gärna att Lukas Z är nästa namn ut.
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
HitTheLights: Haha skärpning allihop.. Kan förstå att det tär, men detta är ju underbart, ta en Whiskey och njut! Fyfan vad jag ska vråla på ståplats på torsdag.
+12
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Carl Lejonkräk: så länge BZ är sportchef dröjer det nog inte 10-15 år till nästa final
+17
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Jag mår också rätt risigt inför match och under match och ibland efter match, MEN på nåt sätt är det oerhört häftigt med matcher som gäller nåt var och varannan dag. Att vi, Brynäs, är med ända till slutet. En del av mig vill att det aldrig ska ta slut... :-)
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Bratwursten: Själv mår jag fysiskt risigt och känner mig nästan lite utbränd... Skall på något sätt bli skönt när det är över. Tycker det sliter på psyke, hjärta och energi när d är matchande varannan dag... Känner mig dränerad... Kommer såklart å sitta där om några timmar igen, svärandes, jublandes, förbannad och upprymd.... Likaså i Gavlerinken på torsdag. Efter denna vecka skulle man fan behöva semester...
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
HitTheLights: Kan det vara så att laget smittades lite av samma känslor som jag inför förra matchen?
Det var liksom första gången i slutspelat som jag kände att detta kan fan bli guld, " tar vi bara en 3-1 ledning så är guldet nära" så tänkte och kände jag.
Så fort man tappar fokus och ser längre än till nästa/nuvarande match så är man illa ute tror jag.
Bara en liten reflektion men det kändes liksom alldeles för bra inför förra matchen och tankar på guld började liksom smyga sig in i bakhuvudet..
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Bratwursten: Sambon går och muttrar om att min 4 veckor långa "PMS" äntligen är på väg att ta slut... Jag tycker att 4 veckor var femte år är ok. Jag vill ha den matchen överstökad och jag vill vakna upp imorgon leende det är allt jag begär.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Lesky: Det är ju lite som Wiken säger angående Zab...
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Huge:

Nu får du väl ändå ta och ge dig. Vi vet alla att du försöker ha en nyanserad neutral syn på saker och ting men i detta fall går du till övderdrift.

Jag tror att följande hände: Zaborsky är en ganska frispråkig och kaxig spelare som retat upp HV71 med trashtalk och att med mål och assist sänka HV i flera matcher. När Z stänker in 3-2 brister det för vissa av Hvs spelare då de känner att Z kanske skjutit guldet till Brynäs. Z åker ganska nära HVs bås och då tror jag flera spelare i HV inte kan hålla sig utan skriker någon eller några förolämpningar mot Z. Zaborsky svarar då för att retas med att skrika WHOOOO. Därefter skriker HV ännu mer och går till fysiskt angrepp mot Z som stoppas bara av linjedomaren.

Varför i hela friden ska då endast Z bli utvisad? Får man skrika glåpord och gå till fysisk attack mot en spelare bara för att denne just gjort mål menar du?

Alla uppgifter verkar ju göra gällande att HV skrek lika mycket och förmodligen värre saker i och med att Z bara skrek WOW eller WHOOA. Z skrek bara full med adrenalin. Dessutom reagerar Hvs bås alldeles för snabbt på Z WHOOA för att dom inte skulle ha startat det hela.

Sen ska det bli 10 minuter personligt och inte 2 min lagstraff vilket gör parodin ännu värre.

Och varför i helvete tar linjedomaren och sliter i Zaborsky? Han har ju inte försökt gå till attack mot någon. Har Sören Persson lärt upp sina linjemän att gå till attack på militärt vis så fort någon inte beter sig militärt korrekt?

Nej, för tusan Huge, ta av dig "neutral-glasögonen" för en gångs skulle och våga ta Brynäs parti.

Jag kommer inte att klandra Zaborsky även om Brynäs förlorar finalen (förutsatt att han inte gör om något liknande framledes), han verkar vara en skön snubbe med hjärtat på rätt ställe. Att han ska behöva bli syndabock och uthängd av riksmedia pga Sörens idioti är tragiskt.

Zaborsky utvisningen kommer tillsammans med det som hände mot Frölunda i match i slutet vara minnen som lever kvar för evigt, komiska inslag av vad som händer när man låter Sören Persson döma hockey.
+16
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2017/2018
luffaren: Jag har ingen aning men det är ju bara ett år sedan vi släppte honom utan att ens blinka. Det som tog emot då var egentligen mest det att han var egen produkt, hockeymässigt fanns det inte så mycket. För begränsad för de två första linorna, för slarvig för att klara av att brunka. Svårplacerad spelartyp, har inga problem med att vi inte tog tillbaka honom nu. Det ska dock bli väldigt intressant att se hur han klarar av HA den här gången, i en annan miljö.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pigalle: Håller med dig. Sweatt slipper jag gärna se här i stan igen.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pettisbif: Bill Sweatt är INTE välkommen tillbaka. Räknar med ett nytt kontraktsförslag till #67
Hans rehab, karaktär, interaktion med fansen, intervjuer, allt lyser klass! WOW var ordet.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Bifbiffen: Jo men domare har skämt ut sig hela säsongen, tycker jag, det är för mkt som blir för korkat till slut, domare som aldrig blir granskade eller avstängda för nåt...S P är ett svin som inte borde få döma ishockey...det står jag för!
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Slår mig hur lätt man bara anpassar sig till verkligheten och inte förstår fullt ut. Läge att stanna upp lite nu. FINAL, 2-2 i matcher. Vilket jäkla läge vi har att ta SM-guld. Imorgon kommer jag försöka njuta lite. :-)
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2017/2018
Modano: Du vill väl inte ha Douglas ändå? Han är ju bara 175cm lång.
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
pjåtor: Ja trots att man somnade förbannad igår kväll. Och vaknade förbannad imorse, så känns inte Brynäs sämre än Hv.
Det hjälper nog att Gunde går ut och säger vad han tycker, det sätter en annan press på alla spelare.
Brynäs har varit bättre än Hv i tre av fyra matcher.

Detta ska absolut kunna vinnas.
Jag är faktiskt ganska lugn, det måste till en jävla insats av Hv om dom ska vinna över Brynäs.

FORZA BRYNÄS❤️❤️❤️
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Brynäsgubbe: Behöver inte vinna två i rad i Jönköping, räcker med match 7 om det blir en match 7.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
palleparling:

Närmast? Ja det var ju förmodligen jag. Eftersom detta var svaret du fick tidigare i Januari som svar på dina 4 miljoner för en spelare.

"Nu drömmer du, ni får inga 4 miljoner för en spelare till nhl.

Det är 240.000 USD för de första 10 spelarna som skriver kontrakt, sedan 325.000 för de som skriver efter. Allt läggs i en pott och delas sedan ut, så snittet kanske bli ca 260-275. Räkna högt på 275 000 USD så blir det ca 2,46 miljoner och 75% av det är ca 1.85 miljoner. Så långt ifrån dina drömsiffror om 3 mille per spelare. Stannar dom längre i andra klubbar så minskar det ju med 25% per år.

Därför man som modoit sitter och hoppas att Olofsson och Grundström ska skriva kontrakt efter säsongen och sedan lånas"

Så vem var nu närmast summan som ni får för Dahlen? Jag med 1.85 Miljoner eller du med dina 3 milljoner?

Vem har sagt 100 tusen per spelare undrar jag.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Final
Sista tankar om Zaborskys utvisning.

Det är ju uppenbart att HV71 spelarna startar trashtalket eftersom man kan se att deras bås är redo omedelbart på att reagera på Zaborskys skrik. En HV spelare attackerar ju också Z fysiskt direkt vilket tydligen är tillåtet. Ännu mer komiskt är det att domaren är så snabb att ta tag i Z och tydligen tycker det han gör är så hemskt att han måste hindra honom att göra high fives med Brynäs bänk tom. Vet inte om jag NÅGONSIN sett någon blivit hindrad av en domare på det sättet.

Bulans reaktion är däremot sund och bra: "Ingen har dött av det där, släpp det nu"
+5
Kommentera