Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7393 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
Inkazar: när ser matcherna live så skriker man ju rakt ut bara och blir nervös så fort Linköping har pucken, det är något speciellt med att vara på plats. Men är helt inne i matchen. 20 min barast swishar förbi! Så jävla kul att se hockey :)
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
munkas: Finns det verkligen ingenting positivt att skriva om?
+12
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
Hur går det för Sunken förresten?? Han skulle ju vara med efter uppehållet i början på februari. Såg honom sälja 50/50 lotter sist jag var upp på rinken. De har bra lön de där lottförsäljarna... Och vart fan är Granström? Åker och småfiser i 52 omgångar och sen när han äntligen ska dra åt snörena på grillorna så kan han inte spela. Usel värvning med facit i hand.
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
Johan1234: Brynäs svarar
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: PUBLIK / ARENAUPPLEVELSE
BRYNÄS4EVER NR1: Knepigt resonemang hörru... Skulle en gävlebo plötsligt reagera på en person i brynäsmössa..? Vafan.. Kom igen!

Sen är det ju allmänt känt att hockeyintresset är stort i Gävle. Bortskämda och svårflörtade men intresserade... Din truck-kille å snubbarna på Dinners kan nog inte stå representativa för hela Gävles befolkning...
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: PUBLIK / ARENAUPPLEVELSE
BRYNÄS4EVER NR1: Jag skulle tippa på att folk från Gävle är ganska vana vid att se eller höra om Brynäs lite överallt i vardagen och reagerar därför inte i samma utsträckning som personer i övriga delar av landet när de träffar på en Brynäsare. Eller så är vi Gävlebor bara väldigt introverta och allmänt otrevliga :D
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
El Maco:

Håller med om att det inte känns lika intressant om nu inte lag från hela landet möts i serien, men det system som rådde t ex den säsong som vi senast tog steget upp var väl inte helt värdelöst? Två höstserier (Norra/Östra och Västra/Södra), sedan sammanslagning till en rikstäckande allsvenska efter jul och slutligen en helt avgörande kvalserie. Jag gillade det systemet bättre än dagens sammelsurium med Meca och sådan skit.
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
hanzon:


Göra rätt ? Det är väl det dom gör, istället för att ha en vd med 0 erfarenhet om sportchef jobb som sportchef så tar dom in en som varit med för till att den nya kan börja. Det om något är väl att göra rätt.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
Johan1234:
PR-trick ju! De vet att det inte kommer kosta något alls för ingen byter bort en Tesla mot en rostig Ford Focus.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
http://www.lhc.eu/art...matchtroja

Ni har nu chansen, ta den!

OBS: Läs inte länken om man inte förstår sig på ironi.
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: MATCHTRÅDEN
Mittzon: "Särskilt Lindblom ser ut att vantrivas med den hårdhänta uppvaktning vid varje sargduell"
Man frågar sig hur han skall överleva i NHL då....
Efter jätten Bertilsson så tycker jag Kilas får alldeles för lite beröm. Han har varit riktigt, riktigt bra under slutspelet.
+11
Kommentera