Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 8636 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928: Ojsan hoppsan, här inne har det varit full galopp idag. Har några frågor i den här debatten jag funderar över.

1) vad blev slutresultatet i gårdagens match?
2) hur många poäng gjorde vår första lina?
3) hur många minuter spenderade Timrå i Lövens zon?
4) hur blev skottstatistiken?
5) hur såg puckinnehavet ut?
6) hur många mål gjorde Björklöven via plexiglaset igår? Hur många mål gjorde egentligen Löven?
7) vad blev egentligen slutresultatet i gårdagens match?
8) vad behöver Löven göra annorlunda i nästa match och vad ska Timrå fortsätta med?

Känns som om dessa frågor borde vara fokus för både Löven och Timrå. Och oss. Istället har man lyckats flytta fokuset från det. Kan ju bara vara en bråkdel av hockeysverige som faktiskt vet att Löven varit klappkass två matcher i rad. DET pratas det inte alls om.

Istället diskuteras det mordhot, skador som var avsiktliga eller inte, kommentatorernas partiska hållning och fejkade (eller icke-fejkade) utbrott av covid. Sida upp och sida ner. Långt mer än Björklövens imponerande och världsledande 13 skrivna internetforumsidor. Om saker som vi aldrig kommer att få ett svar på.

Det vi däremot vet (ganska smärtsamt efter dagens debatt) är att vi är lika stora kålsupare allihopa. På båda sidor. Det blev ordentligt tyst på Löven-kontona, som tidigare idag aldrig varit med om nått så fruktansvärt på internet, när det framkom att Lövenpodden ville ha ihjäl vår tränare också. Kålsupare, som sagt. Det har varit ganska många dikeskörningar från Timråfans också, det ska gudarna veta.

Och hur var det nu igen? Vann Timrå igår? Blev det 3-0? 5-0? Nej just det, det blev ju till och med 7-0 till Timrå igår. I en final. Ganska imponerande ändå, don't you think?
+41
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: poddaren som hatar på och säger sig vilja döda Freddan är Sebastian Vainonen i Green Devils styrelse. Räknar med att alla lövare nu tar bestämt avstånd från Green Devils.

Nä. Det behöver ni inte. Alla fattar att det är en enskild idiot som snackar skit. Men vi kanske bara kan lägga ner den där hat och hotbiten nu.
+36
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
bar mofftak: Borde inte Hockeyallsvenskan genast flyga in en opartisk testgrupp. Om det visar sig falskt är det ju det största försöket till fusk i Svensk Idrottshistoria!
+30
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hur många här inne tror att björklövens coronafall är påhittade? Om du tror det klicka på "gilla" tack på förhand//Liftwaffe.
+28
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Känns som att Löven försöker göra en höna av en fjäder av allt nu.. Vill bara få oss att se dåliga ut känns som nu när det stormar så mycket kring dom
Uppladdat:

356x300-screenshot20210421-162704twitter.jpg

+27
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Vet ni vad det bästa är då?

Oavsett hur den här serien slutar, så slipper vi beblanda oss med den där genomruttna föreningen nästa år.
+27
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hahl Bundy 2.0: Tycker inte någon form av hot är okej givetvis. Men allt i den här intervjun håller jag med Göran. Jag stöttar han till 1000% förutom "hoten" då
+26
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
En sjävlklar kommentar om att hot & hat inte är ok från Timrå IK.
+26
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Timrås tränare Fredrik Andersson blir uppenbart mordhotat i Björklövens fan-podd. ( Radio 1970 . Avsnitt 54-Våga drömma 2.

Jag citerar från podden: Person 1 :”Jag vill mörda han, jag vill mörda han för han är så jävla dryg. Person 2: Tänk om du får se han fira ett SHL avancemang? Person 1: Då beställer jag ett mord! Person 1: Stryk Dahlén, stryk Fredrik Andersson i match 3!

Resten orkade jag faktist inte lyssna på.

Det vore enkelt att få ut detta till till pressen om man vill.

Eller så kan man faktist bara låta dessa jävla muppar förstöra för sin förening genom att yttra sig såhär i en podd. Jag fattar likt många andra att detta bara är lösa hot från ett par patetiska jävla töntar på gissningsvis 14 kanske 15 år som sitter och spyr galla på Timrå. Och jag tror inte heller detta är något de flesta Lövenfans står bakom heller. Men när debatten ändå är igång kanske vissa här inne inte ska kasta sten i glashus.
+26
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Skojade/förutsåg detta tidigare idag när vi diskuterade hur tröttkörda Löven såg ut när dom hasade läder sista 40 igår. "Två avstängda backar på det...dom kommer bergis 'få corona'".
Och nu så, hoppsan. Det VAR väl en märklig slump? Vilken tur i oturen ändå, med så få backar tillgängliga och när spelarna är så trötta!

Nu kan det mycket väl visa sig att det faktiskt rör sig om Corona, men tills man sett några bevis på det väljer jag att "förhålla mig något skeptisk". Är det något lag som skulle fuldra en sån här manöver är det Löven.

ÄR det Corona är det inte mycket bättre. Man har ju fuckfingrat restriktionerna med sin hittepå-restaurang, och gjort allt för att knö in så mycket folk som möjligt i sin jävla lada. Plus Belov då, som springer runt och frotterar sig ohämmat med flarran i näven.

Nej, ett jävla skitlag att möta detta. BIK hade förmodligen varit en tuffare motståndare, men nu hade jag gärna bytt. Dom är oborstade och idiotiska mellan varven, men dom är i a f inte ledda av skamlösa rikspuckon. Vilket jävla skämt till förening.
+25
Kommentera


Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TIK1928:

så här är det: Björkröven är ett smutsigt lag. Umeå kör med sina finkulturella yttringar, men hockeylaget är i grund och botten ett väldigt smutsigt gäng. Jag lovar!

Snälla ta nu och gör hockeysverige en tjänst och spöa dem på isen genom att vinna hockeymatcher, att sjunka till deras nivå när det gäller fulspel, smuts, osportslighet, det är inte lösningen. Se till att vinna fyra matcher bara. Hela norrland står bakom er!
+23
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Tonymontana:

Hela den här pajkastningen är ju jäkligt tragisk. Allt det här hade kunnat undvikas om man som ledare hade tagit ansvar för sitt lags beteende. En normal människa med empati hade satt ner foten och bromsat sitt lag, och satt tydliga direktiv under matchens gång.

En normal människa med empati hade tagit ställning till sitt lags beteende under intervjun efter matchen, och satt ner foten och påtalat att det inte var okej som de uppträdde. Ingenting av detta hände och då är det inte så konstigt att allt urartar (dock ej okej med hot naturligtvis). Är det såna här ledare som vi ska ha inom svensk elitidrott så ser inte återväxten bra ut tyvärr. Man måste kunna ta sitt ansvar även om man precis har blivit utspelade i en viktig match. Även domarna har en stor del i det hela. När hela hockeysverige såg vad som pågick så borde det inte varit så svårt för domarna att se det heller.
+21
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Precis. Åter till det mest väsentliga.

Final ett var på väldigt många sätt ett fullständigt rån från Lövens sida. Den matchen påminde starkt om flera andra av de fåtal förluster vi åkt på under den här säsongen. Monumentalt spelövertag från vår sida, men Löven fick spela på ledning större delen av matchen. Ju mer det studsade emot desto mer kunde de strama åt sitt försvarsspel och bara låta oss ta allt mjukare avslut. Så fort vi fick vittring så fick de med sig en studs och sköt oss i sank.

Styrkan är hur vi sedan hanterar nästkommande match, som så många gånger förr den här säsongen. Efter 60 minuter hade vi återigen haft ett stort spelövertag, men redan från starten av den matchen jobbade vi mer tålmodigt. Till slut var det vi som fick matchens första feta marginal med oss och efter det blir det egentligen aldrig riktigt hotat. Löven vaskade absolut fram sina lägen men nu var det helt plötsligt dom som inte fick med sig varje liten studs och tog lite mjuka och oskarpa avslut. Det farligaste i första blev den där genomåkningen av Crandall(?) där vi uppträdde vekt, men han får samtidigt ett rätt dåligt skottläge. I match ett känns det som att den pucken hade gått stolpe in, och inte stolpe ut.

Under matchens gång så blev det bara allt mer tydligt att vi bara klev ner och slog på vår autopilot – ligans i särklass bästa och mest välkalibrerade autopilot. Nästan varenda anfallsförsök från Löven mynnade ut i att någon av våra forecheckande forwards bara erövrade pucken, passade ner till back och sen sköljde vi tillbaka ner mot deras mål igen. Varje anfall resultaterar inte i målchans, men det behövs inte heller. Inte när vi bara får tiden att rulla på, och inväntar de mest potenta målchanserna som vi under match två (till skillnad mot i match ett) också förvaltade i rätt lägen.

Det är OTROLIGT jobbigt att möta oss så fort vi bara norpar åt oss en ledning, och Löven såg ut som vilket annat HA-motstånd som helst. De kom bokstavligt talat ingenstans. Tror Löven att det berodde på att de lirat många matcher på kort tid och därav såg extra trötta ut så får de gärna tro det, men exakt sådär kommer vi nöta ner dem även fortsättningsvis. Men: det gäller som sagt att ta ledningen och att vara oerhört noggranna fram tills dess att vi tagit ledningen. Men även om vi inte tar ledningen så tror jag det finns så mycket i match ett som vi kan ta med oss framöver i den här matchserien, när den nu överhuvudtaget återupptas.
+21
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: Jag har överhuvudtaget inte yttrat mig om vad jag tycker är ok eller inte utanför isen. Men visst kan jag fördöma hot, det var inte min poäng.

Men om man håller på ett lag där spelare med berått mod skadar sina motståndare och sedan sitter och ler åt vad de åstadkommit, då ska man nog ta ner tonläget och inte börja prata om att ta avstånd.

Björlövensupportrar gapar hejvilt här inne om att Timråsuppotrar ska ta avstånd från uttalanden från en person som inte har någon officiell koppling till Timrå IK, men jag har fortfarande inte sett någon Björklövensupporter kräva att representanter från det egna laget ska ta ansvar för de handlingar och uttalanden från sin klubbs representanter som skulle kunna sägas vara upprinnelse till det hela.
+21
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Roligast är när Lövensupporten ifrågasätter Mrmadhawks och han svarar.
-Jag stod bredvid!
+19
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bifbiffen: Från Aftonbladet " Björklöven har ännu inte fått svar på PCR-testerna efter att minst fem personer visat symtom på covid-19. "

På detta låter det ju som att spelare ännu endast visat symptom (vad är symptom, hosta, snuva, trött, ???) alltså att ingen de fakto är konstaterad smittad överhuvudtaget just nu. Är det så att testerna är negativa då dom väl kommer så är både Timrå och Hockeyallsvenskan rejält dragna vid näsan.
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hahl Bundy 2.0: Bra rutet Göran. Vi står helt på din sida.
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
St krönikör
avslutar sitt 50år support av löven
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Det här stinker låååång väg. Jag blir så trött, man går alltså över lik för att ge sig själva bästa chanserna i Löven. Sannolikheten på detta utbrott, att det sker exakt vid detta tillfälle, är för liten. Men ingen kollar väl upp det såklart. Blåögdhetens ansikte...
Jag går i god för att det är fejk.

Löven vet mycket väl att de är i brygga
+17
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: Ja, det känns så otroligt skönt. Veckor av ångest försvann när Palve hittade krysset. Nu följer vi med spänning vad som händer i vårt kära Brynäs. Känner sån tacksamhet till Josef o Nisse. ❤️
+16
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hockeyguru: Har ingen betydelse.
Vi är klasser bättre.
Dessutom har dom bjudit på hur mycket gratis tändvätska som helst.
Dom är helt desperata för dom känner att dom inte hänger med.
Oavsett vad som händer så kommer vi krossa som.
Låt dom hålla på att skämma ut sig, som sagt.
+16
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Nucky: Oscar Nordin klar för två år.
Jag gillade verkligen vad jag såg. Jag tycker att han spelade väldigt vårdat och förståndigt. Inte den mest flashige spelaren, men duktig tvåvägscenter som borde kunna spela i tredje eller fjärdekedjan med en bra försäsong i benen.
+15
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
TILL ALLA BJÖRKLÖVENSUPPORTRAR:

Det är inte kul att höra om ni känt er illa behandlade eller hotade. Det är inget jag hoppas någon skall behöva uppleva någonsin. Vi här inne i forumet vill helst snacka hockey och vi tar avstånd ifrån alla typer av personliga hot. Hoppas era spelare kryar på er från covid-19. Lycka till och må bästa lag vinna nästa match.
+15
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Puckat: Hahahahaha, humor! Snacka om att vi fått dem ur balans, de är tamejfan vettskrämda däruppe 😂
+14
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Kan det vara så att Wallson trollar hela hockeyallsvenskan? Nu bortser jag från hot och sånt som inte hör hemma i offentligheten men det han säger, det som händer, allting. Det är så långt ifrån något man tidigare sett i svensk hockey så att man blir förbryllad. Han sågar domarna, han sågar skadade motståndare och han sågar dom egna fansen (han sa med glimten i ögat att det är skönt när dom stängt restaurangen så att han slapp höra dom vråla). Det har varit påstådd spelskandal, det har sparkats målvakter med sociala problem, spelare är ute och festar och hamnar på coronaavstängning och nu är det väldigt lägligt coronautbrott.

Snacka om Twin Peaks att hänga med på vad som händer runt Björklöven. Kan vi inte bara spela hockey och få det här avklarat? Känner noll glädje eller nerv av den här slutspelsserien, enbart frustration och irritation. Det sjukaste i alltihopa är att det är noll fokus på att vi vann en match med 7-0, noll fokus på att vi spelade riktigt bra hockey, det är nästan inte ens fokus på den smutsiga tredjeperioden. Vem hade gissat att två matcher in i serien så skulle allt fokus vara på Corona och mordhot?
+14
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
John V: Tycker fortfarande Rahimis tackling är värre än några ord i affekt av en orolig pappa.
+14
Kommentera


MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
J F K: Trodde på Leksand i slutspelet. Sen insåg man att spelare redan skrivit på för andra klubbar som betalar bättre...Näringskedjan heter det visst..
Uppladdat:

442x300-dala-donkey.jpg

+13
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Käbblet med Timråiterna hör inte hemma i Brynäsboken. Det får ni ta nån annanstans.
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bifbiffen: Lämna oss ifred, nu trollar du bara. Ingen vill Wallson illa.
Jag har följt Brynäsboken i många år, och hade kunnat polisanmäla inlägg relativt ofta om jag velat.
Man måste ha lite bollsinne också.....
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
###
Men släpp allt som varit nu!

Vi liksom laget måste fokusera på rätt saker. Vi ser framåt och fokuserar på hockeyn som ska spelas.
###
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Personligen tycker jag att det känns tröttsamt att diskutera eventuella konspirationsteorier, i synnerhet nu när det stormar kring tamigfan ALLT. En oberoende läkare dubbelcheckar, och då får vi svaret svart på vitt. Om de har corona, fine då blir det ett avbrott. Om de inte har det, fine då spelar vi snarast möjligt igen.

Oavsett utfallet ovan så kommer de ha två backar borta, där framförallt Rahimi gör avtryck i egen zon(och framförallt framför eget mål, där vi är som svagast). Givet detta så bör vi ha goda chanser att göra något bra av denna matchserie, oavsett hur många andra spelare de hinner kurera.

Kan vi inte bara återgå till lite vanligt hederligt hockeysurr?
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hockeyguru: Ja självklart är det Löven som vinner på detta annars skulle de inte ta till såna medel. Men jag kan inte vara så orolig ändå, de är så pass mycket sämre. Just nu är jag mest less över att det inte blir nån hockey ikväll
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: Det intressanta med avsnitt 54 av Radio 1970 är att den släpptes 17/4 således INNAN finalspelet ens börjat, vilket känns ännu märkligare.


Kan inte alla bara sluta hata, en liten stund iaf...
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: Tycker du det är ok att Hellström flinar i båset när Rheinhardt går ut i omklädningsrummet?

Det är ju tecken på att man inte har förståndet i behåll. Psykopat-lampan lyser rätt klart där.

Speciellt om man som många Löven-supportrar bedyrat att dom inte hade för avsikt att skada. Då garvar man inte när någon fått näsan knäckt.
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Modano: Håller med modano. Är det inte dags att någon admin skickar ut John V, Halloj och dk1ng från forumet? Konton skapade idag och dom är inte här för att ha en dialog. Tycker vi helt enkelt borde sluta svara på deras inlägg då det är helt slöseri med tid att skriva till dom.
+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Förlåt men jag kan inte hålla mig. Deras VD bör ställas mot väggen om varför han bekräftar felaktiga uppgifter, detta är ju bara ytterligare en sak som gör att man inte tror en sekund på deras påstådda coronakris.
Uppladdat:

139x300-58a9065b-fc3a-4446-adc2-aaa7f167d64c.png

139x300-975701ff-3d95-4ea5-832f-ddadfb7a45f9.jpeg

+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
thorwald: Viktigaste för dom kanske var att smutskasta Timrå inte att få in en anmälan känns det som. Viktigare att kontakta tidningen än polisen
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Haha. Det här är den sjukaste slutspelsserie jag varit med om. Och då har jag ändå följt Timrå sen Pekka stod och rökte i pauserna.

Vad sägs om att vi kör en Super League och skrotar det här dokusåpaexperimentet som Löven lanserade i måndags, och så kör vi lite hockey istället? Låter två lag glida ut på isen och med klubbor och en puck försöka avgöra skiten?
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
SnabelElvis: ja man vill ju inte tro nåt sånt ens om PissLöven MEN visst är det en super läglig timing att så fort de får 2 avstängningar så får de ett coronautbrott. Samtidigt har de skadade spelare som de hoppas få tillbaka. "Okej boys nu fejkar vi corona utbrott så vi har större chans att få tillbaka de skadade spelarna".
Allsvenskan bör INTE lita på deras lagläkare utan kräva in opartiska tester!!!
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Ok skall vi sansa oss en sväng nu? Vi har dragit detta ett par varv och kommer nog ingen vart mer. (Mig själv inräknad)🙏 Tråkigt att det inte lär bli match på ett bra tag så man kan släppa fokus från detta dravel bara.

Vi vann 7-0 och spelade suverän hockey. Bara hålla gameplan så tror jag och hoppas på att den som spelar hockey framöver vinner denna serie. 👍
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
JoseGonzales: Vi är ju flera härinne som tycker att du verkar både sansad och sympatisk. Nästan ännu mer tragiskt då att du som supporter representerar det äckligaste grislaget i svensk idrottshistoria. Finns inget förmildrande över Löven, ett lag att hata helt enkelt. Skamlösa, ryggradslösa fuskare
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Luktar illa lång väg. Ingen vågar ifrågasätta då det gäller Corona. Minst 5 dagars extra vila på ett tröttkört Löven, väldigt lägligt för att hinna få tillbaka Eronen och Wiklund under tiden också. Dom vet ju att Hartman inte hinner tillbaka...
+12
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Löjligt. Pappa Hartmann skrev väl ungefär att "om han sprang på dem skulle han inte tveka att släcka dem", vilket såklart är korkat skrivet, men att sedan göra fritolkningen att det är ett dödshot blir ju befängt. Det är trots allt skrivet i affekt av en person som har fått se någon medvetet skada dennes son. Att spontant vilja nita kräket som gjorde det (eller beställde det) är nog en instinkt som de flesta föräldrar har.

Att "släcka någon" är ju slang, så det är svårt att säga exakt vad det betyder, men jag skulle hävda att det är synonymt med att knocka någon.

Och som du säger bidrar säkerligen Covid till att folk blir aggressivare bakom tangentborden. Jag hoppas verkligen att polisen har viktigare saker för sig, som att reda upp alla dessa kvinnomord som ägt rum på sistone, än att sitta och dissekera slangspråk på Hockeyforum.

Att Wallson och Rahimi sedan polisanmäler detta gör det hela ännu mer galet. De hajar såklart att det var skrivet i affekt, men de tar varje liten chans de kan till att jävlas med allt och alla. Fyfan.
+11
Kommentera


Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: Jag var snabbt ute och ropade ”bluff” men efter att ha sansat mig och funderat på detta 12 timmar så är det bara att konstatera att det inte finns någon vinning i att dra det kortet. Har dom Corona så är det bara att hoppas på ett snabbt tillfrisknande och har dom inte det så säger jag som Freddan, då finns det andra instanser som gör en bedömning av det läget.

Nu är det ju så att vi är ett bra lag på isen och en eller ett par dagars extra vila förändrar inte det faktumet. Vi har garanterat skavanker i truppen också och lite extra vila kan inte skada. Pajkastningen som pågår från båda läger tar bort all glädje gällande hockeyn och är inget annat än en ond spiral. Tycker alla, inte minst jag själv, ska ta ett steg tillbaka, varken vi här inne eller Timrå IK har något att vinna på detta spektakel som pågår just nu.
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Testsvar ifrån en hel trupp lär ta några dagar.
Högst troligt är samtliga negativa.
Ja det är väl kanske möjligt att om man är totalt avsaknad av moral, etik, sportsliga grunder och allmänt hyfs skulle kunna fuska sig till en plats i SHL.
Men.
Spelare byter lag, ledare byter lag, andra i en organisation byter lag.
Någon vet sanningen och berättar.
Skulle det då uppdagas att några ynkryggar stulit någons plats blir de utkastade, utskrattade och fråntagen all framtida möjlighet att ens få komma i närheten av en hockeymatch igen för all framtid.

Det här vinner enkelt om vi står upp och med hög svansföring följer vår plan!

Vi är en klubb värdiga att gå upp i SHL!
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: "Sundsvall är en riktig stad, inte som Umeå. Det är en bonnhåla med ett jävligt stort universitet"
Spot on 😂
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
dk1ng: Jag har insett nu, att eran förening är så full av skit, att jag inte längre tar ngt ni supportrar säger på allvar.
+11
Kommentera

1 ·