*/ ?>

Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 8779 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Olle: Vi är inte bara ett bottenlag just nu. Vi är inte bara på väg mot att göra en sämre säsong än 18-19. Vi är på väg mot det sämsta poängresultatet sen SHL utökade till 14 lag. Karlskrona har bottenrekordet på 31p och vårat poängsnitt ligger just nu på ~0,583 vilket blir 30p på 52 matcher. Detta är dom poäng som krävts för att för att komma 12:a i tabellen i slutet av säsongerna:
15-16: 61p
16-17: 53p
17-18: 58p
18-19: 67p
19-20: 60p
20-21: 62p

21-22 ser för tillfället ut att bli Brynäs på 12:e plats med 52p. Låt oss tänka att best case så måste vi ta 53p för att ta oss förbi och komma på plats 12, då måste vi ta 46p på 40 resterande matcherna = 1,15 poäng per match. Det blir 16 (~15,3) vinster på fulltid, eller så kan man tänka att vi måste vinna två av fem matcher (40%).

Det snackas om att vi måste sätta försvarsspelet men det vi i verkligheten behöver är att förvandla vårat lag som förlorar fem av sex matcher till ett lag som vinner två av fem till torsdagkväll och sen hålla det resten av säsongen för att vi ska slippa kvala. Hur troligt är det utan tränarbyte och nyförvärv? För varje förlust så ökar antalet poäng vi måste spela in. Det är också rätt troligt sett till historiken ovan att vi behöver 60+ poäng för att hamna 12:a. Så det är stor risk att vi egentligen måste vinna 18+ av dom återstående 40 matcher.

Tiden för tålamod är förbi. Om inget händer snart så är kval en garanti, om det inte redan är det. För det känns inge vidare att kasta in handduken och ställa in sig på kval redan i oktober.
+21
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Manner verkar vara en duktig tränare men fokus den här säsongen kan inte vara att tävla med topp- och mittenskiktet av lagen i SHL. Det handlar bara om att överleva och knipa nödvändiga poäng. Vi har hittills torskat mot Lhc, Dif, Timrå och Oskarshamn. Alla bottenkonkurrenterna. Det är ett stort misslyckande av Manner.
Precis som Bradberry var inne på så är matchen igår ett tydligt exempel på en match där vårt spel ser fint ut på papper men är oerhört ineffektivt och sällan leder till poäng. Alla måste upp!
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Gustav Scirea B: Vad har folk för tro om sig själva, har inte varit en sekund i omklädningsrummet och förmodligen aldrig ens träffat personerna men kan uttala sig om deras attityd och om dom skulle vara lämpliga i ett bottenlag eller inte. Och att sen ha mage att kalla nån idiotisk..

Är väl inte fel att ha play in som målsättning, man kan väl ha en hög målsättning men ändå vara nöjd med ingenmansland. När vi hade som målsättning att klara kvalet då var det också fel, folk hittar alltid något att klaga på.

Vet inte om du inte har följt Timrå längre än 2 år men Ante var inte med i SHL senast... Och Molinder var med redan innan säsongen startade så han var inte någon som kom in för att lösa problemet på tränarsidan. Du har ingen aning om vad han tillför eller inte, så ta och knip igen med ditt jävla skitsnack när du inte har en aning om vad du pratar om.
+14
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Viktigt att laget nu, får en riktigt stark träningsvecka.

Där laget dessutom måste ställas om mentalt, nu är det mycket i deras huvuden, och Sannys kritik om amatörmässigt försvarsspel sätter fingret på problemet.

Låt pucken göra jobbet, varje individ i laget idag tänker för mycket och gör det svårt. Många soloräder något jag knappt kan minnas fanns förra året, när det gick som bäst. Medans man idag vill hitta den perfekta passningen som istället gör laget blir för stillastående och många pass blir fel.

Hockey ska bygga på känsla och ett flow, med att starkt grundspel. Allt vill jag påstå finns i laget men det är för många ljust nu som övertänker varje situation och det flyt man vill ha i spelet skapas inte.

Högre tempo enkla pass rakare spel emot mål, istället för snyggt spel, där man ska hitta den bästa passningen, och tempot går ner och motståndarlaget försvarar med 5 man hela tiden.

Rensa tankarna, bryt ihop, kom igen.

November blir Timrås månad, när alla andra lag känner serielunken i sin prime. Är det nångång Timrå ska vända och ta vara på detta gynnsamma läge är det nu, finns ingen bättre månad att göra det i.

Jag tror på er och ni tror på er, vad är problemet. Gå ut och ha kul, spela avslappnat, men tumma aldrig på det defensiva grundspelet.

Man får 3 poäng även om man vinner med 1-0 eller 2-1.
+14
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Var på matchen igår, grym uppladdning och uppslutning av Brynäsare som marscherade till arenan. Väl på plats så får vi se ett iskallt trubbigt pp, nästan ingen som driver på mål, såg ut som Brynäs lirade träningsmatch. Ett dåligt och skadedrabbat Lhc kunde bekvämt vinna matchen utan att förta sig. Luften gick ur mig lite igår, jag måste pausa hockeyn ett tag. Hoppas på bättring, men det såg såååå tamt ut igår.
+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tydligen är Didrik med mot Örebro på torsdag
Uppladdat:

327x300-screenshot20211024-083905chrome.jpg

+11
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
#33: Är även jag inne på detta - Rödin känns alltför känslostyrd för att funka som kapten.
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Jag börjar ärligt talat fundera på om Rödin är rätt kapten? Jag känner inte Rödin och inte hur han är med de andra spelarna i omklädningsrummet. Jag vet heller inte hur hans relation med tränare och ledning ser ut.
Resultaten för laget sedan han kom tillbaka som kapten har jag dock koll på, inte speciellt smickrande.
Man har ju sparkat och bytt ut i stort sett allt i föreningen de senaste åren utom just lagkaptenen.
Det kanske är dags? Ett problem med detta, VEM ska i så fall ta över? Jag har inga svar, bara funderingar.
Tyvärr är det inte kul att titta på hockey längre😢, jag sitter liksom och väntar på misstagen och baklängesmålen och 0 poäng igen. Kommer att se eventuella segermatcher i efterhand ett tag. Mitt humör blir lidande för mycket i dagsläget.
Ha en bra vecka kära vänner, det vänder nog snart.
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
JanT: Nu kommer jag säkert bli halshuggen, men jag har funderat på en sak.
Dåligt ledarskap, kapten rödin?
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
John Cena: Tack. Svart på vitt och alla som lallar på om förväntade nykomlingsresultat och herregud bara 1/4 av serien är spelad och blablabla bör läsa och låta det sjunka in. Tålamodet har förmodligen redan skickat oss till kvalet men om nån trovärdighet ska kunna återupprättas för den här föreningen så M Å S T E Kent Norberg avbryta sin semesterdvala och börja göra rätt för sin lön

HAN är ansvarig
HAN har misslyckats
HAN måste fixa
Nu
Pronto

Och jag vet att det är lönlöst att älta vidare men sällan i hockeyhistorien har det varit tydligare att han måste börja med tränarsidan

Men naturligtvis vet jag att inget av ovanstående kommer att ske. För det ser ju så jävla mycket bättre ut nu och vi har det lag vi har och det tar tid med omställningen till SHL för en nykomling och snart sitter backspelet och nu kommer flera spelare tillbaka och och och och och.....
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Knylan: ”hur ser en säsong ut för ett bottenlag?” Ja hur ser det ut för Oskarshamn tex? Överjävligt mycket bättre än för Timrå. Visst finns det andra lag som har det tufft men finns det andra lag som har så uselt försvarsspel som oss? Det går inte att komma ifrån att vi ligger långt under förväntningarna på detta laget och hela hockey-Sverige ser att försvarsspelet inte fungerar. Jag säger inte att vi är på fel plats i tabellen utifrån våra förutsättningar men det man presterar på isen är långt under vad som kan förväntas även av ett bottenlag. Vi är hela tiden bara en Lööke eller en Zajac från att tappa ledning, momentum eller hela matchen. Och det sker alltid minst ett par Lööke/Zajac på en match.

Ju förr vi byter tränare desto bättre, hur mycket tålamod kan man ha med detta spektakel?
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jag har alltid undrat över hur det där situationsrummet, det som domarna på isen ringer, hur ser det ut, och hur fungerar det?
Uppladdat:

375x300-7e805591-8844-45b2-a5af-948cd95895fc.jpeg

+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Gustav Scirea B: Vi är tolv omgångar in och drar väldigt starka växlar av en minst sagt knaper start. Inte alls konstigt i sig, men samtidigt: hur ser en säsong för ett bottenlag ut? Prognosen på förhand var tveklöst att vi skulle strida i botten och inget talar för att vi inte kommer göra det under hela säsongen. Match efter match passerar och ständigt är det någon del som brister.

Nu när vi kan summera den här veckan så kan vi konstatera att det blev en inspelad poäng, hade samma matchvecka med i stort sett samma insatser utspelat sig under en annan trend hade det kunnat bli betydligt fler. Det är mycket ”kan” i ett sånt här läge. Men backar man någon/några veckor har mycket blivit bättre, trots allt. Över 60 min är vi det mest spelförande laget under gårdagen, vi vann t.o.m skotten. Sen är det (som vanligt…) små sekvenser som stjälper oss rent målmässigt. Vi saknar den där yttersta spetsen som avgör såna matcher, såväl bland utespelare som målvakter.

JJ kan inte riktigt lastas för gårdagen, men efter 60 spelade minuter har han räddat 76% av skotten. När Rajan står gör han också solida insatser och flertalet avancerade räddningar, men ändå ramlar det in ett gäng puckar och i summeringen har vi nu ett totalt målvaktsspel som inte ens tar sig över 86,5%. Hur man än vrider och vänder på det är det bekymrande. Furch hade ingen enkel resa igår, sen står han ändå där med ett insläppt och 95%. När vi får våra lägen studsar marginalerna fel, samtidigt som vi också vet att vi möter en otroligt bra målvakt. Skotten kommer för sent och det passas en gång extra. JJ får ett slag i skallen som helt missas, men situationen reder ut sig och direkt därefter räddar han en puck som trots det ramlar in där bakom. 1-1 på tavlan och FBK flyttar upp spelet, utifrån deras erfarenhet och kunskap vet de när en sån push ska göras. Momentum, som det heter.

Det är så mycket som samverkar kring att dra ner helhetsintrycket av våra matcher, men jag tycker verkligen inte vi ska underskatta vad det faktiskt skulle kunna ge att utforska målvaktsmarknaden. ÄVEN om narrativet såhär långt är att det är ”annat” som brister. Så som trenden ser ut just nu så kommer vi ifrån en vecka där vi trots allt gjort det rätt bra, defensiven går definitivt mot det bättre. Vi närmar oss fullt manskap bland backarna och med Diddes intåg lär det bli ännu bättre.

Ska jag gissa så kommer vi inom de närmsta veckorna börja prata allt mer om målvaktsspelet, trots att det är oerhört svårt att helt peka på exakt var det brister. Jag kan inte heller göra det, jag nöjer mig med att konstatera att vi rent procentuellt ligger på nivåer som gör det ofattbart svårt att vinna matcher. Det är varesig JJs eller Rajans fel, men jag börjar luta allt mer åt att vi satsat snett på den punkten.

Inför 18/19 resonerade vi enligt standardmallen för hur det brukar tänkas kring målvakter, sen är ju frågan var det gick fel. För att rama in min poäng skyller jag det misslyckandet mer på Svedbergs brister än att tanken i sig var fel. Hade vi gått på ett annat namn hade det kunnat bli bättre där och då, det får vi dessvärre aldrig veta.

Det vi desto mer ”vet” nu är att vi släpper in fler än fyra mål per match och det har varit sanslöst virrigt i egen zon. Betydligt mindre den här veckan, men siffrorna har ändå runnit iväg. Den där ”mardrömsperioden” i andraperren mot Frölunda var ändå en försvarsmässigt bra period. Vi visste att vi var tvungna att rida ut den perioden, och 11-3 i skott avspeglade inte den press vi var under. Men vi höll dem på utsidan och hade fortfarande chans på tre pinnar inför tredje.

Innan det där (tydligen substanslösa) ryktet om att vi var på jakt efter en målvakt hade jag svåra problem med att hitta en punktåtgärd som kanske vore en god start. Men det tog inte lång stund innan jag landade i det och tänkte att det vore en bra ände att starta i. 18/19 brände vi allt krut på Svedberg och det hade varit en omöjlighet rent ekonomiskt att förändra så mycket på den fronten då, nu är läget ett helt annat. Målvaktslösningen i år är mer av en första skiss, där tanken varit att ge båda chansen och hoppas att en stark defensiv skulle få de lagdelarna att samverka på ett effektivt sätt.

Det blev… inte så bra, nej. Inte såhär långt. Men jag gissar att vi nu har två målvakter som tillsammans kostade mindre än en Svedberg senast det begav sig. Det bör även finnas en del namn på marknaden den här årstiden, till skillnad mot ”skickliga backar” och ”spetsforwards”.
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Ska en back till skeppas så kan man ju hoppas på Berglund eller Björk
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Stenis: "Kan ta det defensiva fysiska spelet, är tung, har landslagsmeriter, ledarskapsegenskaper mm. Allt sånt vi efterfrågar."

Nja, inte riktigt, va? Manner är tydlig med att man skeppade Nyberg för att ta in en mer offensivt skicklig back, så Brynäs och du verkar inte efterfråga samma egenskaper hos den eventuella backförstärkningen.

Gillar egentligen inte att såga rutinerad räv som Andersén, men han har inte hängt med i SHL-tempot de senaste åren och att ni vill se honom göra comeback i Brynäströjan är helt obegripligt för mig.
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
lultiger: Hur menar du att backarna står i en fyrkant?
Vi spelar väl ändå med två backar åt gången?

Och varför kallar de flesta skribenter Dima för Tima?
Om killen har ett nick så kan vi väl använda det kan jag tycka.

Sen måste jag passa på att ifrågasätta Brynäs beslut att släppa Nyberg till LHC inför gårdagens match. Jag ifrågasätter inte beslutet att göra sig av med Nyberg som kanske sitter på en för hög lön i förhållande till hans spel. Men att bidra till att kraftigt förstärka en konkurrent i de två matcher som mycket väl kan avgöra var vi hamnar i tabellen vid säsongens slut är för mig helt obegripligt.
Det vore en helt annan sak om vi bytt spelare så att även vi förstärkt. I detta fall är det ju så att vi ensidigt gynnat motståndaren inför dessa viktiga matcher.
Det tillsammans med beslutet att kasta ut en jetlaggad Dima på isen gör att man måste ställa frågan:
Finns det inget konsekvenstänk alls i klubbledningen?
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Axle San: ”Jo jag tycker det ser hyffsat ut, vi är med i matcherna och igår till exempel så var det ju närmast ett mirakel att vi inte fick några mål.”

- Du driver? Eller kan man se på sporten ishockey på så vansinnigt olika sätt…? Ser du inte att Brynäs spelar för mjukt? Att vi inte tar kampen framför målen, ja någonstans överhuvudtaget egentligen… Ett mentalt nerkört lag som ber om ursäkt för sin existens kan bedriva alibispel i 60 minuter ute vid sargerna… Det är inget mirakel att man inte gör något mål. Snarare är det helt i sin ordning utifrån hur det ser ut…
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
En del har ju skrivit om Anton är rätt kapten för oss. Jag tror nog han skulle må bra av att slippa det ”oket” och bara fokusera på sitt spel.

Testa Scott som kapten. Det är otroligt stort för Kanadensare att vara kapten och han kanske skulle lyfta sitt spel av det.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: Helt rätt. Att förlora mot samtliga dessa lag finns det ingen ursäkt för. Förutom Oskarshamn som tyvärr är klart bättre än oss, Lhc, Dif och Tik.

Man får skämmas.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: Menar mer att Lhc är ett ganska dåligt lag. Särskilt med skadorna. Men det räckte för dem att vara lite disciplinerade för att ta en bekväm seger. Säger en del om vart vi befinner oss just nu.
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Det enda som provocerar är väl alla kritiker som först konstaterar hur jävla usla vi är, att det bara är kval som vi har att se fram emot, att halva laget bör bytas ut osv osv.
För att i samma andetag vara förvånade, bli förbannade och upprörda när samma usla och värdelösa lag spelar på exakt samma sätt som man borde ha förväntat sig.
Snacka om att vara provocerande mot allt vad logiskt tänkande säger.
+8
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Clay: Jag tror tyvärr en stor del av problemet stavas hybris!
Modo var ett etablerat lag med 30 år i högsta ligan, man spottade ut NHL stjärnor som ingen annan och hade en hängiven och fruktad hemmapublik, livet var gott, tills vi tog Sm guldet, sen började förfallet, Modo betedde sig som många unga talanger som överskattade sin egen förmåga, avsaknad av ödmjukhet följande åren när ALLA andra lag ville slå regerande mästarna, upp som en sol och med som en pannkaka.
När vi klev ner i As så var det samma överskattning som regerade, alla runt föreningen sa att Modo nog får räkna med ett par år i As innan man går upp, men egentligen trodde nog ingen på det, vi skulle upp på en gång och ställde ett ganska mediokert lag på isen utan någon riktig gameplan, Modo slutade 12 (har jag för mig)

Timrå känns lite likadan, efter enormt fina säsongen i As så gick nu Nubben ut och meddelade att Timrå var redo och man hade satt ihop ett lag för minst Play in, en sådan enorm överskattning av egna laget att till och med Modos tidigare överskattningar hamnat i lä.

Att man kan hamna i As kan hända det flesta lag, det behöver inte vara världens undergång, As är en bra liga, men det som skiljer klubbarna är hur man hanterar den situationen, hur ödmjuk man är och om man har en strategi som inte överskattar det egna materielet.

Modo har (som det känns) äntligen insett sin egen del i problemet och denna säsong blir nog vändningen för oss som tillslut skall leda oss upp i Shl. Men vi får se.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: Skillnaden är att ni har handlingskraftiga personer på viktiga positioner. Vi trodde vi hade det men det har ju visat sig att så inte är fallet. Nubben träffade rätt på ett enda nyförvärv denna säsong, Rajanemi. Visst, Hanzl, Rattie, LaLeggia och Zajac är alla bra spelare men har helt fel attityd för att spela i ett bottenlag (vilket alla måste ha fattar att Timrå skulle varit på förhand). Men när Nubben inför säsongen säger att play in är målet så skvallrar ju om hur jävla fel ute han har varit. Sen visst, många spelare som vi trodde skulle ta steget, Lööke har blivit omkörd av Hartmann (som hade sämsta tänkbara uppladdning) Lundin ser helt vilsen ut på isen, tunga namn på backplats i form av Erixon och Bohm med fina meriter är skrattretande dåliga, Albin Carlsson som hade bäst +/- i HA skulle må bra av att lånas ut till Modo alt Sundsvall. Ska man va helt krass så är det bara de två man trodde skulle få det tuffast i SHL som steppat upp, Per Fältherren Svensson och Filip Westerlund (JJ till en viss mån också)

Så när man summerar allt så har Nubben misslyckats kapitalt med i princip alla beslut han tog inför denna säsong. Tränarna duon har redan skämt ut sig ett år i SHL, man borde vetat bättre. Trodde man Molinder skulle komma in och då skulle problemen på ledar sidan lösa sig, idiotiskt.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ikväll ligg dimman tät av cigarögen i hemmabaren!
Sitt å lyssna på Lönnås härliga stämma och strax kör vi Nattsudd på video 2000 spelaren…
Ikväll rinn dä lika lätt i strupuslingen som i vårat älskade Timrås kasse!!
Int fan trodd ja dä skulle se ut så här eft vi spel 12 omgångar. Att det skull bli tufft dä visst vi alla.
40 omgångar kvar..
9 förluster till å vi slage IK70s rekord…
Ja bön å ber att snart vi vänn på dä här spektaklet!
Älska Timrå IK i nöd och lust och med å motgång alltid!!!
Uppladdat:

364x300-59d45678-0993-4ee1-8266-8116a638b334.jpeg

+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hur, hur, hur, hur och återigen hur kan en målvakt vara lösningen? Om så målburen spikas igen med plankor så kommer dessa efter tillräckligt många väl placerade skott att ge vika över tre perioder!

Timrå har inget problem med målvakterna. Det är en lika trött kommentar som att anse att domarna ligger bakom denna förlustsvit.

Flertalet spelare behöver skakas om! Jag minns Hedström berättade i någon podd om sin tid i Ryssland. Jag minns inte i ordalag med det var hårda bud ”gör du inte poäng inom tre matcher så är du borta”.

Nu finns ju inte den ekonomin eller ledarstilen i Timrå men krav behöver ställas på spelare som lovade mer. Jag anar att backar som Erixon och Bohm värvades för sitt försvar? Istället har det visat sig att Per Svensson helt plötsligt har ett högre värde på spelarbörsen än dessa två. Så ska det nog inte vara. Sen finns det väl ”två” andra backar som har de allra tuffast bakåt just nu, samtidigt är dessa två de enda vassa vi har framåt.

På forwards sidan så är det i regel en kedja som presterar och ja, det är och var väl rätt väntat. Jag vill naturligtvis se mer av spelare som Alvarez men har svårt att kritisera Rattie och Hanzl såhär långt. Kan man då kritisera någon annan forward? Ja, det kan man nog men vad finns att säga om HA-spelare, flertalet håller inte riktigt på denna nivå.

Allra främst är det en tränarfråga enligt mig. Skaka om och hitta sitt sätt att spela, enkelt om så krävs. Sen behöver någon ut för ersätta med något nytt framåt. Jag tror på en spetsforward för att få lite tid i anfallszon. Sen vill man ju ha en back men förtusan, den uppsättning backar vi har måste väl hitta rätt i sina positioner snart. Det kunnandet finns trots allt hos många om än de ser ut som ett gäng koner just nu.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
KniveN: Räcker med att titta hur de beter sig på planen för att se vilken attityd de har. Hur de är som personer bryr jag mig inte det minsta om. Ska göra de enkelt för dig, vem tror du har bäst inställning utav Madsen och Olofsson? Ganska enkelt va?

Då va Ante och gjorde succé i FBK senast Timrå va i SHL, ännu enklare, då har vi ju facit på vem som är den felande länken i tränarstaben, Fredrik Andersson som har de yttersta ansvaret över a-laget. Han är ju huvudtränare trots allt.

Vad är det för info du sitter på då som kan avfärda allt jag säger som skitsnack? Eller har jag lika mycket aning som du kanske? Dvs vi vet bara det Timrå kommunicera ut till oss fans, dvs, inget. Tränare är ständigt nöjda med små fall framåt, Nubben letar men hittar inget. Och medans alla dessa floskler basuneras ut vecka efter vecka så gräver Timrå IK ner sig mer och mer i tabellen.

Men så antingen är du släkt med någon av de ansvariga som du försvarar så helhjärtat eller så tycker du att de vi ser match efter match är helt ok.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
KniveN: Så otroligt bra inlägg. Folk med noll koll som sitter och hatar bakom tangenterna. Så oerhört pinsamt.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lite skillnad på ledarskap och vad Oskarshamn får ut av sin trupp.
Blir mer och mer fundersam vad Timrå vill få ut med sitt tränarteam med en ytterst luddig roll för Molinder etc.
I min bok hade jag hellre haft Freddan som en ansvarig mysgubbe och nån annan som faktiskt styr detaljer och taktiska för forwards, om nu prompt Freddan skall va kvar..

Nu förstår man kritiken på förhand från "experterna" om Timrås tunna tränarsida..
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Timrå IK har ett enormt stöd och människor som skriker efter att kunna att bidra ekonomiskt till värvningar något som laget desperat behöver. Hur kan Timrå IK bara ignorera det och inte skapa en insamling, så vi supportrar behöver göra en egen.

Inställningen att ”folk inte fattar vad det kostar” och att därför inte låta folk vara med och bidra på grund av det håller inte, vad skulle vi kunna få in en miljon? Kom igen vackra Timrå IK utnyttja era supportrars stöd och denna chans att slåss i den liga vi hör hemma i!
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Sluta ”Tjata” om Andersén
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
spolaisen: Jag vet inget om ”tränare” Holmqvist men vad jag funderat på är att det verkar som om ”karln” aldrig pratar med övriga tränare. Av TV- bildens förra året och i år så smyger han in och vill bli delaktig när de bägge andra tränarna står och diskuterar! Det verkar aldrig som att han säger något eller att de övriga frågar honom om nå’t. Vet inte vad det står för men lite underligt kan jag tycka…..
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Axle San: Du måste vara en av de drygaste här inne. Bara ute efter att provocera
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Jag är inte alls säker på att vi klarar ett kval mot Timrå… Väg in den mentala aspekten SAMT det faktum att Brynäs av någon anledning är detta lags favoritmotståndare…
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi såg det inte(komma) blir väl försvarstalet då vi åkt ur i vår. Har tjatat om det tusen ggr, det här laget kommer ingenstans med dom två Jönsarna i båset. En blind höna leder en annan.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
lungan: TIK har alla möjligheter. Många lag som startar säsonger utan utdelning. Exempelvis hade Rbk ca 8 förluster inledningsvis en tidigare säsong.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Andersson: I stort sett alla ser att JLL inte är nån back. Alla utom FreddAnt. De lär tjura på
+5
Kommentera