Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7523 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Dags att släppa upp Adam boqvist nu kanske om det nu är skador på några av våra backar ? Han var riktigt het i J20 mot Djurgården.
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Gjorde lite statistik till morgonkaffet.
Detta är medelvärden så man kan se trender (derivatan). Alltså inte värden/match
Uppladdat:

450x141-melelvardenpng.png

+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: God morgon!

Jag tillhör också dom som griper efter halmstrån. Jag kan tycka att det ligger lite i rollen som supporter, att man tillhör de sista som ger upp och stödjer sitt lag i alla lägen. Vad är man annars? Inte supporter i alla fall enligt min mening.

Så här kommer några av mina halmstrån:
Det defensiva spelet har fungerat som det ska de senaste matcherna och som jag var inne på så kommer det att innebära att även självförtroendet växer i andra änden av banan. I framförallt första perioden igår så såg vi prov på det spel som Brynäs står för på alla nivåer. Hög fart, men framförallt snabba passningar på "tapen" och även på spelare som är markerade men visar blad. som löser press i egen zon och ger bra fart genom mittzon och till anfall.
Att sen spelet blev krampaktigt i tredje är ju ganska naturligt för ett lag som är så illa ute som Brynäs är och även en följd av att två riktigt bra backar fick kliva av.

Jag håller med dig Huge att vi idag mer spelar som ett lag i mitten än i botten. Dessvärre måste vi nästan prestera som ett lag i toppen för att nå mitten med tanke på vår usla start men så länge trendkurvan för spelet pekar uppåt är jag nöjd.
+12
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Många trodde nog islossningen skulle komma efter matchen borta mot SAIK, eller efter hemmamatchen mot Mora. Den uteblev. Det känns som att du överskattar laget ganska rejält och går och väntar på en sju matchers lång segerstreak. Det kommer inte att hända. Det är så många moment som måste klaffa för att vi ska lyckas vinna en match, det är inget bra tecken.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
På tal om det med Dahlen. Ett lag ska väl för fan kunna hantera att ha en spelare i laget som är bättre än de andra. Barcelona står ju inte och faller med Messi direkt. Extremt exempel men det finns otaliga fall där lag kan fungera trots någon/några toppspelare.

Eller har de andra spelarna så dålig tro på sig själva och slutar göra jobbet till hundra procent bara för att en annan spelare i samma lag är bättre?

I ett lag kommer de alltid finnas individer som är bättre och sämre än andra medspelare, och ett lag på denna nivå ska kunna hantera det och inse att de fortfarande spelar i ett LAG där alla roller är viktiga på sitt sätt.

Bara för att en spelare är bättre betyder det inte att man ska sluta bidra i sin egen roll. Det måste väl spelarna vara professionella nog att hantera?
+9
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo-Björklöven 17/11
ivandrago: Sven Tuta is back. Har nu äntligen återhämtat mig från förra årets vad vi nu ska kalla det....
Har följt inläggen här och Modo under årets säsong, och bara konstaterar följande:
Att många av er fans har många kloka synpunkter och är väl insatta i hockeyns värld, med personlig kännedom av spelare, taktik, egen erfarenhet av spel på hög nivå osv. Sen finns det de som sticker ut. JFK är väl som han är ;-) , kloka analyser, och att inte han är domarbas är för mig en gåta. Ivandrago, alltid trevligt att läsa dina inlägg. Finns många fler som har bra inlägg med finess.
Sen har vi vår allas Ztorken.Hen är väl sig lik, finns det någon som är så negativ!?

Personligen försöker jag att se saker och ting från den positiva sidan. Tycker att årets upplaga av Modo är hästlängder ifrån vad vi sett tidigare på många år.
Det här kommer bli bra. Ha en bra kväll.
+7
Kommentera