Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7950 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Det är lite roligt att du med flera står upp för Växjö när folk hackar på dem, men du är ganska tyst när folk sitter härinne och hånar Brynäs vecka in och vecka ut. Och om vi nu ska prata om vad som barnsligt så är väl din paradgren att medvetet missförstå folk som skriver här och att komma med diverse dryga kommentarer.

Jag gillar inte Växjö, jag har bott där väldigt länge och sett hur deras fans beter sig, hur Öhman snackar massa skit, hur gamla fans till Hv, Tingsryd, Troja plötsligt är hockeyälskande lakejer. Kommunens roll kan du inte heller bortse ifrån.

Så jag tänker fortsätta ta mig rätten att småhacka lite på Lakers. Har du problem med det finns det säkert nåt Lakers-forum du kan besöka.
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Hästen har stora ekonomiska problem och klarar inte elitlicensen, Västervik likaså. Klubb efter klubb redovisar samma svårigheter. Det är en jävulskt tuff uppgift att vända en negativ ekonomi i Svensk elithockey.

Jag är ff grinig över målvaktsvalet i kvalet och även tidigare under säsongen för jag tror på riktigt att det kan ha avgjort vår SHL-framtid den här sejouren.

Men i övrigt, visar föreningen på gröna siffror och stabil ekonomi i morgon vid årsmötet kan jag inte annat än hylla den värvningsstrategi man anammat. Det känns långsiktigt, tålmodigt och genomtänkt.
+7
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Tror faktiskt alla härifrån ser Oskar Sundqvist som bodensare och norrbottning å känner stolthet och glädje över denna norrbottnings framgångar i Nordamerika, inte hört nån som ser honom som f.d saikare!
+6
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det är årsmöte i Schtaan den 25/6. Ingen info är ännu lämnad om vad som ska sägas. Spännande att se. Jag skulle gärna ta och titta på årsredovisningen men eftersom jag inte är medlem i den kyrkan så får jag väl jaga runt i media och hoppas på ”god jaktlycka”. Nå, temperaturen stiger lite ... ska titta lite på tidigare års bokslut som uppvärmning 😉
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Du måste vara oerhört rolig på fester
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON 2019
Truppen ser väl inte särskilt stark ut i dagsläget, men jag sätter lite hopp till att de sista värvningarna är stabila och kanske att Boqvist kommer hemåt efter ett tag.

För övrigt tycker jag att Frölunda ser starkare ut än Växjö Kommuners.
+5
Kommentera