Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7665 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Powerfade:

Eftersom du lägger orden i munnen på mig tvingas jag att förtydliga. Jag sammanlänkade inte kritiska röster med Sverigedemokrater. Det finns ingen logik i det. Jag jämförde bara retoriken = hur argumenten framförs utan nyanser. Allt ska vara svart/vitt. Det var något som kom spontant och har inget med rasist-stämplar att göra. Kanske var dumt att ens nämna SD men jag var arg och skrev väldigt spontant.

Jag vet/tror inte heller någon här hotat BZ.
Men med det som bakgrund och med den överlag gnälliga attityden här... så orkar jag inte längre.

Konstruktiv kritik är bra. Men allt man slänger ut sig är inte kritik. Det har sagt på tok för mycket på den här sidan och på Facebook om BZ för att längre kunna sätta det inom kategorin konstruktiv kritik. Det har spårat ut.

Och hur BZ har behandlats går så långt bort från respekt jag varit med om i Brynässammanhang. Samma sportchef som förra året tog oss till vår blott andra SM-final på 2000-talet.

Jag kommer säkert tillbaka framåt hösten. Men nu behöver jag ta sommarlov från den här sidan. Det här forumet ger mig ingenting idag. När det blir match-snack igen blir det säkert en annan femma.
+27
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Herminator: Har inte fått min än:-(
Men detta är ett minne för livet. Dottern tillsammans med en livs levande legend. En halvtimme efter miraklet i Karlskrona.
Uppladdat:

400x300-6eaeb2ea-8ba6-433c-b535-d6a33ad87056.jpeg

+15
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
mk:

Vad ska vi ta för spelare om vi får skador då?

För vi skador i år, som vi alltid får, kan vi sätta in Bjurström och Asklöf.

Plockar ni bort Mannberg, Rhodin och Nilsson så kräver det att Bjurström och Adklöv är ordinarie. Vad händer då om vi får tre forwards skadade i oktober? Vem mer än möjligen Solem från J20 kan göra jobbet?

Detta är antagligen något BZ och Sjödin har full koll på. Vi har ingen bra årgång med forwards i J20 nu, och då krävs det att bredden finns i A-laget. Vad hade ni sagt om vi helt plötsligt hade haft svårt att få ihop fyra kedjor i oktober?

Jo, då hade ni gnällt för att vi har för tunn trupp.

Precis som samma gaphalsar som skriker på Bengtzéns avgång nu skrek på Sundlövs avgång förr. Ni skriker och skriker och klagar och klagar. Och det är så jävla tröttsamt att läsa era argument om hur gräset alltid är grönare på andra sidan...

Ger Brynäs ett sånt himla dåligt rykte. Snart har vi ingen sportchef eller tränare som vill leda Brynäs.
+14
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2018/2019
Tikkare: Då är det ju en prioriteringsfråga för din del. Kan säga att jag knapppast är rik själv men har valt bort aftonbladet plus för ST, jag bor dessutom 65 mil enkel ifrån Timrå.
Ångrar mig inte en sekund då jag tycker att ST har bra utbud om Timrå IK nuförtiden. Lär ju inte bli mindre satsning nu när Timrå IK är tillbaks i finrummet igen. 😀
+11
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Jag skrev ihop en statistik tråd på twitter om Rohdin med lite olika fakta som kan vara intressant.

Här är första tweeten i tråden.
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jimmy H i studion på aftonbladet tv, J-18 VM. Kul!!

https://www.aftonblad...e-i-u18-vm
+9
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Idbyn: På Juniorsidan tycker jag man är helt fel ute, förstå mig rätt. Alla som kommer in på Modos hockeygym är duktiga hockeyspelare för sin ålder men min personliga åsikt är att alla spelare de senaste åren är stöpta i exakt samma mall.

Alla är ungefär lika långa, lika snabba, lika starka, lika tunga. Alla är ok med puck och har fina grundskills, det ser snyggt ut då dom åker runt koner. Alla har haft en ganska fin resa fram till hockeygym, stjärnor i sina lag, legat långt fram i skytteligor på småcuper och har fått vara lite småpåvar.

Att Modo kan plocka in sådana spelare ger såklart framgångar på juniorsidan men hur många kommer att vara beredda att göra det där extra för att ta sig hela vägen?

Jag tycker Modo har gjort det lätt för sig.

Jag vet att fler och fler klubbar tittar efter andra värden numera och skiter i om killen dom tar in spelat i ett U16 eller U17 landslag, klubbarna vill se bortom detta.

Personligheter, vem har åkt 10 mil tur och retur till träningarna hela uppväxten och tycker fortfarande hockey är det roligaste som finns, vilka klarar sig på högsta nivå trots att dom är sena i puberteten eller små. Vilka lever på speluppfattning och vilka lever på tidig fysisk och koordinatisk utveckling, vilka behöver mamma och pappa för att driva sin dröm, vilka är beredda att offra allt, vilka bryr sig mer om sina lagkamrater än sig själva. Vem är bäst när det gäller, vem är elakast, vem kan krypa under skinnet på motståndare, det finns tusen frågor att ställa.

I dessa frågor man hittar man framtidens seniorspelare.

Många av våra gamla "stjärnor" skulle idag aldrig kommit in på Modos Hockeygymnasium, dom skulle inte passat i mallen.

Som sagt det är lätt att plocka i hop ett bra J18 lag från ett gäng femtonåringar men det är ohyggligt svårt att plocka ihop ett bra seniorlag från ett gäng femtonåringar.
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Kul för Tommy, men Linköping känns som en klubb på dekis. Tror och hoppas att deras SHL-sejour är över snart. En jävligt trist och intetsägande klubb.
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Tycker det är tråkigt att du lämnar. Ta bara ett litet break och kom tillbaka sen. Alla röster behövs, även de som vill nyansera kritiken mot BZ. Till dem här jag...
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Powerfade: ah just det. Det finns ju rimliga och logiska förklaringar för alla andra sportchefer i landet.

Men så fort Brynäs går dåligt ska Sundlöv/BZ få all skit.

Bara det faktum att BZ tvingats ta emot hot via brev bevisar ju vilka jävla as till fans vi är.

Och det är därför jag tröttnat på den här häxjakten. Den är bortom all rimlig proportion. BZ har gjort en dålig säsong. Det har han fått skit för.

Släpp det.

Nu går vi vidare och blickar framåt

Nu får vi se vad som händer.

Hittills har han värvat lovande denna silly season. Men då ska det naturligtvis klagas på att vi inte satsar på de egna juniorer istället. 😓
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Kattgubben: Lycka är... 🔴⚪🔴⚪🔴
Uppladdat:

400x300-20180421115319.jpg

+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Silly season 18/19
Skrubben: Verkligen, kul för honom och hoppas att det ska gå bra men är tveksam..
+5
Kommentera