Välkommen till HockeySnack

HockeySnack (HS) är en mötesplats där vi snackar hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet. Bli medlem, välj ditt lag och börja snacka! Vi har nu 7486 medlemmar som skrivit 1601929 inlägg i våra forum.

Bästa inläggen


Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Alltså PB du måste andas när du skriver dina inlägg... :)
Tycker att du skriver en del bra saker men ang Felix så står vi rätt långt ifrån varandra. Det är väl bara att acceptera att man kan ha olika uppfattning. Men kan vi inte vara överens om att bedöma en förstaårsseniors målvaktspel efter innevarande års prestationer. Det är väl fair?
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KulaShaker: Är det bara jag som inte gillar att man stuvar om i laget? Det luktar panikåtgärd att redan nu ändra om i kedjorna.

Sen tycker jag det är förjävligt att Asklöf får stå åt sidan imorgon. Riktigt bra mot Växjö men gör en sämre match igår (liksom många andra). Då gör Melin det ”enkla” valet att peta den yngsta, minst meriterade spelaren. Vad har Liljewall gjort som skulle ge honom en plats i laget? Han gjorde några byten igår och såg precis lika stapplig ut på skridskorna som under hela försäsongen.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Många som underpresterade igår.. Ikonen och Gunderson stack ut som klart bäst. Tycker också Larsson spelade väldigt lugn och stabilt.

Men kan inte fatta varför inte Carlsson får ta Kilströms plats i PP , Carlsson är mycket snabbare och har ett riktigt bra skott. Som klippt och skuren för PP..

Det jag tar med mig mest från gårdagen är introt, där har Brynäs gjort ett ordentligt lyft med både film och musik samt eld och rök när spelarna åker in! Stort +!!!!
+6
Kommentera


Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Men snälla bara lugn nu.
För det första ska jag erkänna att jag är en av dom som i stort sett alltid har försvarat Felix då det är jävligt lätt att sitta bakom en skärm och spy galla.
Men nu måste jag ifrågasätta vad problemet är igår? Jag kan köpa att tredje målet är billigt. Den får Felix ta på sig. MEN i övrigt gör han en bra match. Han är en av Brynäs bästa spelare då de andra inte var direkt bra.

Men sen måste vi sansa oss en hel del vad gäller Boqvist. Killen är för fan 17 år. Nervös, lite bambi på hal is (konstigt vore annat). Såg i matchen igår att han absolut inte är redo för att gå på sex ordinarie backar.
Han får gärna vara med som en sjunde back och få speltid undan för undan, men att gå in från start nu, nej.
Sen tycker jag defintivt att Sunken framförallt får oförtjänt mycket skit. Nej han kanske inte är en superback, men igår tycker jag att han gör sitt jobb. Zanetti har ju en hel del problem, men Sunken tycker jag absolut att han ska lira på sex backar.

I övrigt tycker jag man ska trumma på som man gör. Vi skapar ju chanser både i 5vs5 samt PP. Enda lilla bytet jag tycker du har helt rätt om är att byta ut JJ från första pp mot MJ istället. Tycker inte alls att Jensen kan sätta upp det tempot och hitta de otroliga passningarna som MJ faktiskt kan göra.

Men i övrigt behöver vi sansa oss en aning och se på hockeyn med lite lugnare ögon.
För om jag ser din inställning efter varje match så lovar jag att vi är nere i Allsvenskan tidigare än du tror.
+10
Kommentera

Timrå IK > IK Pantern - Timrå IK 2017-09-22
Då har man landat i København..
Vädret är åt helvete.. Men allt annat är tip top 👍
På andra sidan av sundet släpps puckuslingen om cirkus 7 timmar...
Det är fredag och Strøget fylls utav folk...
Det rinner och ryker lätt idag...
Frågorna är många..
Håller Höken nollan igen?
Blir det Indianhockey igen?
Blir det lika virrigt igen?
Kan vi sprattla loss benen ifrån bussen efter 100 mil?
Kan vi vara lika effektiva framåt?
Vara lika bra i egen försvarszon?
Blir luften kvar i Panterns däck?
Hinn ja mä tåget till matchen?
Ja frågorna är många ikväll!
The Big Red Machine gästar Malmoe...

Ge oss FRIDEN och vinn..
Ge oss ännu en partykväll / natt/ helg!!!
Älska rött och vitt.. Timrå IK i vått och torrt och nöd och lust... ALLTID!! ❤❤❤
+8
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Håller med i det du skriver. Jag som aldrig sett Boqvist spela (mer än några highlightsklipp) blev imponerad av hans spel i egen zon. Han är ganska stor för sin ålder och man var aldrig orolig att han skulle väga för lätt i närkampsspelet.

Nu hoppas jag att Sjödda ger honom mer istid nästa match. Låt han få ett par matcher under bältet så har vi en back som redan nu är bättre än Sunken och Zanetti.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Mannberg och Ersson till Almtuna för istid!
+9
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Dagens vädrer en metafor för gårdagens match
Uppladdat:

169x300-screenshot20170922-062621.png

+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
För jävla lam match, och publiken sviker återigen... ingen skräll det Thörnberg säger. Han har ju helt rätt. Nytt intro, nya högtalare mm... men introt sög som vanligt, dom nya högtalarna märktes knappt, för dj som spelar musiken är ett skämt. Tystare hemma premiär får man leta efter.. sen kommer vi till laget. Zanetti, Sunkan och Sandström är bedrövliga. Att dom ens får chansen år ut o år in är en stor jävla gåta, nästan lika stor gåta som värvningen av Liljewall! Honken skulle vara ett bra mycket bättre alternativ istället för simmande Felix. Och istället för Zanetti och Sunkan har vi Kalle Markström men framför allt Boqvist som är bättre! Melin då... ja visst det är tidigt, men passar han verkligen in i dagens Brynäs?? Tveksamt. In med Bjurström också.

Nästa match:
Rautio (Sandström)
Gunderson - Bertilsson
Kilström - Boqvist
Markström - Carlsson
Larsson
Clark - Jensen - Paille
Palushaj - Öund - Caporusso
Blomqvist - Johansson - Ikonen
Asklöf - Granström - Bjurström
(Alcén)

PP1:
gunde
hajen
clark
mj
granis

pp2:
boqvist
blomman
ikonen
jensen
ölund

sen kan ju melin ta o visa lite jävlaranamma nån gång kan ju tyckas...
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Powerfade: Jag har aldrig förstått mig på Brynäsfans som kritiserar Tommy Sandlins lugna ledarstil... som ju Roger också praktiserar.
+7
Kommentera