Golf

757 inlägg · 43 ämnen

Inlägg #592153

Sv: Solheim Cup
Poffa din gamle modoit:

Nu har jag provspelat klubban. Jag måste säga det att nån värre driver har jag då aldrig spelat med. Jag ökade längden med mellan 20-40 meter och dom metrarna är guld värd för en skaplig närspelare som jag själv känner att jag är. Jag har heller aldrig spelat med en mer förlåtande driver - den går verjligen spikrakt slag efter slag. Helt otroligt.

Vad sägs om den här starten igår;

Par på ettan, birdie på tvåan, par på trean, birdie på fyran och par på femman. Sedan så kom jag ner på jorden en aning och drog till med en dubbeljävel på sexan. Huvudsaken man slipper tripplarna och kvadruplarna i alla fall.

På sjuan missade jag en ralativt enkel birdie men gjorde ett enkelt par som aldrig är att förringa.

På åttan en 160 m par trea så var jag nu inne på att idag så skulle änkligen min första HIO i karriären komma. Men icke. Dessa förbannade järnklubbor som alltid ska jäklas, jag skulle ha testat 454:an även här. I alla fall så drog jag järnsjuan rätt ner i gruvan (bunkern) och det hela slutade i alla fall med en boggey efter det att jag blev alldeles för kort med bunkerslaget.

Sedan började helt plötsligt mitt närspel att jäklas för resten av ronden. På nian blev det återigen en jobbig dubbel och sen så var jag nere på jorden igen.

Tyvärr ingen sänkning efter 18 spelade hål trots att jag låg riktigt bra till efter de första 9. Drivern funkade trots allt mycket bra och jag kan verkligen rekommendera Cobra 454 comp till den som är hugad spekulant.

Swinga lugnt...!
Kommentera