Handboll

93 inlägg · 14 ämnen

Premiären närmar sig

454697 · » Till forumet


Sv: Premiären närmar sig
Nu hoppas jag att SVT24 inte visar Kropps något mer i tvrutan, fy så pinsamt dåliga mina grabbar var idag.
Idag var de inte med i matchen överhuvudtaget, denna säsong ser ut till att bli tuff för oss supportrar men det är väl det som är tjusningen med idrott antar jag.
Kommentera

Sv: Premiären närmar sig
Ahlbom:
Vad jag vet så har de bara plockat ut dessa matcher, skulle dock tro att det kommer någon match i december. Sen så är inte matcherna för nästa år spikade ännu.
Kommentera

Sv: Premiären närmar sig
Sannes: ska dom allvarligt bara sända dom matcherna?
Kommentera

Sv: Premiären närmar sig
Följande matcher skall SVT24 sända i höst.

26/9 18:00-19:45 Ystad - Lugi
3/10 18:00-19:45 Kroppskultur - Skövde
17/10 18:00-19:45 Hammarby - Guif
24/10 18:00-19:45 Drott - Redbergslid
14/11 18:00-19:45 Guif - Kroppskultur
28/11 18:00-19:45 Heid - Tumba

Usch, ser att de sänder Kropps två gånger, det bådar inte gott, men tack och lov så behöver jag bara skämma ut mig en gång i tvn.
Kommentera

Sv: Premiären närmar sig
Då var handbollspremiären avklarad.

Själv var jag och såg Kropps-RIK, blev oavgjort 25-25, det skall göteborgarna tacka Jocke Erntsson för, han räddade RIK i matchen. Men det var ingen vidare handboll man fick se, mycket slarv från båda håll, värst var Kropps.
Jag trodde RIK skulle vara klart mycket bättre än Kropps, med det spel som RIK visade upp så kommer dom att få svårt mot bla Sävehof, Kropps kommer att hålla till nere i botten.
Men som sagt det var premiär.

Övriga resultat är inte mycket att säga om, inga överraskningar. Det jag reagerade mest på var att det blev många mål mellan Skövde-Hammarby 42-36.
Kommentera

Sv: Premiären närmar sig
Bah, nu får jag rätta mig själv.

Var rätt dag jag skrev men del datum.
Skall naturligtvis vara onsdagen den 22:e september.
Kommentera

Premiären närmar sig
På onsdag den 25:e september då drar äntligen årets elitserie handboll igång, det skall bli kul detta.

Jag som håller på Kroppskultur kommer att få en tuff vinter, att grabbarna skall göra en sån kanonsäsong som förra, tror jag kommer att bli jättesvårt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de klarar sig kvar utan att kvala.
Premiärmatchen för grabbarna är mot Redbergslid hemma och nu kommer det nog dessvärre inte att bli någon 10 målsvinst som det blev förra säsongen.

De lag som ser starka ut i år är samma lag som förra året. I slutändan så tror jag att det kommer att stå mellan Sävehof, Redbergslid och Skövde. Outsider är Drott och Ystad.

Det finns ett lag som ser ut att få stora problem, det är nykomlingen Heid. Den andra nykomlingen Irsta vet jag inte så mycket om, än.
Stockholmslagen är lite upp och ner, förra säsongen var det mest den nedre delen av tabellen som gällde, får se hur det blir i år. Något av lagen borde kunna vara med och slåss om en slutspelsplats.

SVT 24 har, än så länge, planerat att sända 5 matcher under hösten, första matchen blir mellan IFK Ystad-Lugi den 26 september kl 18,10.


Premiäromgång är:

Kroppskultur-Redbergslid
Drott-Irsta
Skövde-Hammarby
Djurgården-IFK Ystad
Tumba-H43
Sävehof-GUIF
Lugi-Heid
Kommentera

454697 · »