Handboll

93 inlägg · 14 ämnen

Inlägg #417569

Premiären närmar sig
På onsdag den 25:e september då drar äntligen årets elitserie handboll igång, det skall bli kul detta.

Jag som håller på Kroppskultur kommer att få en tuff vinter, att grabbarna skall göra en sån kanonsäsong som förra, tror jag kommer att bli jättesvårt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de klarar sig kvar utan att kvala.
Premiärmatchen för grabbarna är mot Redbergslid hemma och nu kommer det nog dessvärre inte att bli någon 10 målsvinst som det blev förra säsongen.

De lag som ser starka ut i år är samma lag som förra året. I slutändan så tror jag att det kommer att stå mellan Sävehof, Redbergslid och Skövde. Outsider är Drott och Ystad.

Det finns ett lag som ser ut att få stora problem, det är nykomlingen Heid. Den andra nykomlingen Irsta vet jag inte så mycket om, än.
Stockholmslagen är lite upp och ner, förra säsongen var det mest den nedre delen av tabellen som gällde, får se hur det blir i år. Något av lagen borde kunna vara med och slåss om en slutspelsplats.

SVT 24 har, än så länge, planerat att sända 5 matcher under hösten, första matchen blir mellan IFK Ystad-Lugi den 26 september kl 18,10.


Premiäromgång är:

Kroppskultur-Redbergslid
Drott-Irsta
Skövde-Hammarby
Djurgården-IFK Ystad
Tumba-H43
Sävehof-GUIF
Lugi-Heid
Kommentera