HV71

7177 inlägg · 782 ämnen

Nu har vi våran chans!

481531 · » Till forumet


Sv: Nu har vi våran chans!
El Aka Ali:

Om DIF förlorar ikväll så är ju även de på allvar indragna i kampen om de sista slutspelsplatserna. Vid förlust ikväll är DIF endast fyra poäng före HV och fem poäng före SSK. Iofs så har ju HV en match mer spelad men fyra poäng är ju ingen omöjlighet att ta in.
Kommentera

Sv: Nu har vi våran chans!
El Aka Ali: Visst e det alltid så att andra lag vill slå svenska mästarna. Men du kan ju knappast jämföra det med Frölunda ifjol och FBK året innan då dom ändå kom upp i rätt bra placeringar.
Kommentera

Sv: Nu har vi våran chans!
OskarB: Det har med all säkerhet vänt. Nu är bara frågan hur långt det bär.
Med det laget som ni har bör ni kunna avancera ytterligare i tabellen. Tror att en slutlig 6-7 plats är fullt rimlig. Det skulle innebära att ni även kan ha Djurgården bakom er i serien. Alltså Mora och Djurgården bakom er när serien är slutspelad. De 3 första är orimliga att komma i kapp. Även Modo med sina nyare förvärv varkar starkare än tidigare. Färjestad har för mycket poäng för att nå ikapp.
Med det lag som HV förfogar över är det märkligt att ni inte lyckats bättre. Kan det vara så att SM-guldet blev för mycket att bära? Jag menar. alla lag vill ju om möjligt slå mästarna? Plus att den inneboende mästarkraften hade lite slocknat? Typ som Färjestad för några år sedan o lite Frölunda i fjol?
Kommentera

Sv: Nu har vi våran chans!
Kan man hoppas att det vänt nu? Vi är återigen på slutspelsplats med 3 raka segrar för första gången på säsongen, 4 segrar på 5 senaste matcherna och 19 poäng på senaste 9 matcherna. Helt ok siffror.

Man kan väl säga att elddopet kommer i de tre närmaste matcherna. I tur och ordning möter vi Timrå, Färjestad och Djurgården, alla på hemmaplan. Hygglig poängutdelning i de matcherna och man kan börja bli försiktigt optimistisk.
Kommentera

Nu har vi våran chans!
Det är kanske lite tidigt att ta upp det här...jag menar matchen mot Malmö, men det är ju trots allt match imorgon (måndag). Just denna omgång har vi våran stora chans att avancera lite i tabellen.

Malmö-HV71
Södertälje-Linköping
Brynäs-Frölunda
Luleå-Modo

Våra konkurenter möter topp-lag, medans vi möter Malmö...men jag har känsla av att vi kommer att underskatta Malmö, och missa våran chans att ta poäng. Men det gäller att ha kvar vårat fina försvars spel och sätta våra chanser som jag tycker vi har lyckats bra med de senaste matcherna.

Så nu gäller det, ska vi vinna och få lite andrum i tabellen och vinna tillbaks lite självförtroende, eller ska vi missa våran fina chans och förbli ett "ingenmanslands-lag"

Komigen Nu Vårt Kära HÅVE, Komigen...
Kommentera

481531 · »