HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Nya Spelare

452202 · » Till forumet


Sv: Nya Spelare
pontare: Kul och kul, jag tror inte HV71 har ändrat sig för att det är kul med NHL-spelare. Nog är det så just nu att vi skulle klara oss kvar i ES utan massa NHL-spelare, men det kommer att behövas.

Malmö, Brynäs, SSK och Djurgården ligger bakom oss i tabellen, nu värvar de fler NHL-proffs, och då kanske HV71 blivit tvugna att tänka om. De kan ju inte riskera ES platsen för att de inte vill sätta undan spelare som innan säsongen var en del av A-truppen.

HV71 behöver NHL-proffs, det är inte kul, men utan NHL-proffs kan vi se oss själva i en lägre division nästa säsong. De lagen som kommer att finnas i kvalgruppen nästa vår har även de värvat NHL-spelare.

Jag tror inte att HV71 vill ta hem spelare, men jag tror inte heller att de vill åka ur serien. Ju fler NHL-spelare som de andra klubbarna tar in ju fler måste HV71 ta in!
Kommentera

Sv: Nya Spelare
OskarB: Håller med dig. Tro fan att vi ska skaffa NHL-lirare, i nuläget hinner HV inte med de andra "NHL-lagen". Det gäller att värva smart. Målvaktskrisen är i nuläget löst med Boucher. McCabe och Eriksson kommer att ge försvaret mera trygghet.

Någon sa att man inte ska värva NHL-spelare eftersom att om strejken skulle ta slut så står man där. Kollat på sportnyheterna det senaste halvåret? Parterna talar inte ens med varandra. Gary Bettman är enligt spelarfacket en stor idiot som inte förstår sig på hockey.

Satan och Lang säg vara pågång till HV. Hade varit lysande värvningar. Laget går före allt, om det är NHL-spelare som krävs för att kunna försvara guldet så ska man självklart införskaffa sig NHL-spelare.
Kommentera

Sv: Nya Spelare
pontare: Nja, klart HV ska värva. Nu ser det ju ut som det gör, det är bara att anpassa sig. Efter nästa transferfönster vill det ju till att "vara ikapp" om man ska kunna ha något att hämta i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Nya Spelare
OskarB:
haha, eller hur. Jag tycker nog att inte HV borde ha värvat några NHL-spelare, för sen när NHL Lockouten är över, så står HV där och har alla spelare som man kört mot NHL spelarna, medans de andra lagen försöker få tillbaka alla unga spelare, som inte platsade i truppen med NHL-spelare o.s.v

Men klart några spelare var ju nödvändiga för HV, som Boucher, iochmed att Ahl ska oppereras, så tycker jag att Åkerlund är för ung för eliten, och backarna var ju också nödvändiga, om man kollar på skadelistan. Men Satan och Co. tycker inte jag att vi behöver, vi har ju bra forwards, det gäller bara att Sahlsdet och Davidsson med flera börjar producera, så kommer detta att lösa sig
Kommentera

Sv: Nya Spelare
pontare: Tycker det hela börjar bli lite löjligt. Det känns som att vi spelar någon uppvisningssäsong, en jipposäsong, med alla NHL-värvningar hit och dit. Men det är väl bara att luta sig tillbaka och se vad som händer och hoppas att alla unga spelare kan bli omhändertagna av andra föreningar under tiden som elitklubbarna slåss om att överträffa varandras värvningar.
Kommentera

Nya Spelare
HV har skaffat nya spelare, som alla redan vet är det Brian Boucher, Ericsson och Bryan McCabe. Men inte nog med det, nu tänker hv skaffa ännu mera spelare son: Robert Lang, Miroslav Satan och spelare som Sergei Fedorov måste också hitta någonstans att spela i vår. HV sa ju i början att dom skulle nöja sig med sina spelare, vilket jag tyckte var bra, men visst det är ju kul med nya NHL spelare, eller vad säger ni?
Kommentera

452202 · »