HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

VF - HV

375324 · » Till forumet


Sv: VF - HV
Patrik L: Sitter lite närmare än MoK och mitt intryck skiljer sig inte nämnvärt ifrån hans. NBS hördes i 10 minuter före nersläpp och halva första perioden. (Själv)Goa Gubbar hördes en aning mer tack vare att jag var lite närmare den underliga skaran. Skulle tro att det blev oavgjort under tiden fram till första periodpausen! Därefter hördes bara "hata" när det var lugnt på övriga arenan! Angående medelåldern på GG kanske du har rätt, men jag gissar att "hata Göteborg" skalderandet hör hemma i sandlådan! Så att tro att NBS har högre medelålder är bara befängt och dumt.

Tacksam för att det finns supportrar i många lag som kan hålla isär dom töntiga ramsorna och kärleken till laget och sporten är jag iallafall.

Därmed påstår jag att Scandinavium i övrigt vann matchen på läktaren!!!
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L: Nej att GG inte är nån vidare klack är ju ingen större nyhet om ma säger så. Men om du sitter på sektion O sitter du närmre NBS än GG och hör dom mer. Jag personligen hörde knappt NBS alls. DOm hördes lite vid 0-0 men sen försvann dom helt. Men vem satan orkar bry sej om vem som dominerade och vann på läktaren? Är det ditt sätt att försöka trösta dej när HV torskade med 2-7 ?
Kommentera

Sv: VF - HV
MoK: Står mitt i klacken? Satt på Sektion O. Ganska mitt på långsidan, hörde bara NBS. Satt brevid ett gäng frölundaiter som faktiskt berömde NBS. Lät me rän Goa Gubbar som består av kanske totalt 60-80 personer ( 90 % under 15, med en trumma som överröstar hela klacken)...Ingen vidare kalck, faktiskt, men det var ju ingen nyhet!!!
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L: NBS dominerade? Hah lätt att säga när man står mitt i klacken Jag som satt på motsatta sidan i Scandinavium hörde er nästan aldrig. Hörde Hata GBG (mycke moget) når det var stiltje i Scandinavium under avblåsning.
Kommentera

Sv: VF - HV
MoK: Nej inte vad jag sett eller hört iaf. Men däremot var det trots matchen riktigt go stämining i klacken. Var faktiskt riktigt bra tryck!
Ni vann matchen på planen men på läktaren dominerade NBS!
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L: Nån som vet vad som hände på läktaren där HV supportrarna stog. Från andra sida arenan såg det ut som det bliev lite tumult av nån anledning. Nån?
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L:

Med lite logiskt tänkande så kanske du förstått att jag var ironisk!
Om ni nu såg till att dom blev tysta så förstår jag inte alls vad problemet är.
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L: Det är ju den typ av publik som HV drar - hemma som borta...
Kommentera

Sv: VF - HV
danoj: Med lite logiskt tänkande kanske du förstått att det skulle stått skrek! Jag tål dialekten då jag själv bor i Gbg, Hovås. Men jag stör mig rejält på dessa 30-40-åringar som tyvärr representerar medelklassen på ett bra sätt. Skulle spelat in eller filmat dem ( "Jävla Lärking, Lärking din idiot, Lärking vadfan, men vadfan) var deras vanligaste kommentarer.....Gav dem dock en del sylvassa kommentarer ( jag o mina två polare), dom blev tysta så mkt kan jag säga...
Kommentera

Sv: VF - HV
Patrik L:

Skrev dom på Göteborska?
Vet inte alls hur man gör det, men dialekten som sådan får du allt leva med om du ska besöka Scandinavium.
Kommentera

Sv: VF - HV
Jag kan meddela att jag var på matchen men efter två perioder fick jag nog. 7-1 till VF och inte nog med det så satt jag brevid fyra halvidioter i 35-40-årsåldern (garanterat lagerarbetare eller nåt) som satt och tryckte upp snuset och drack och skrev på sin äckliga göteborska.
Ni får gärna ställa mig mot väggen men det var flera HV-supporters som också gick, långt ifrån bara jag! Nej fy satan! Detta var bland det värsta jag sett! Trist!
Kommentera

Sv: VF - HV
Dysso: Tveksamt...;-)
Kommentera

Sv: VF - HV
OskarB:

Undrar om han skulle döma "bättre" om man inte körde "Vi hatar Lärking" redan innan nedsläpp? :)
Kommentera

Sv: VF - HV
Christer Lärking dömer kvällens match. Pajasvarning utfärdad.
Kommentera

Sv: VF - HV
MoK: Japp. Kan bara hålla med. Ok att Aftonbladet kan göra fel - det gör de ofta men Frölundas webmaster måste givetvis ha bättre koll på sina grejor.
Kommentera

Sv: VF - HV
Dysso: Kasst när det står på Frölundas hemsida kan undra hur mycke koll Webmastern har. Suger stort!
Kommentera

Sv: VF - HV
Dysso:

Äsch, vi kvittar den mot förlusten senast ;)
Kommentera

Sv: VF - HV
OskarB:

Och Frölundas hemsida verkar följa aftonblaskans fotspår.
Ur deras inför-artikel:

"Frölunda hoppas att trenden håller i sig.
Mötena med HV71 har nämligen bara inneburit segrar för hemmalaget."

Räknar dom inte sin seger i KA?
Kommentera

Sv: VF - HV
Dysso: Det är verkligen en prestation att åstadkomma sådana fel. Ungefär lika skickligt som när en domare dömer bort ett mål för offside i målgården och tv-bilderna efteråt visar att killen var ett par decimeter utanför. Jag menar, gissar de eller? *suck*
Kommentera

Sv: VF - HV
Dysso: Skönt när våra sk sport experter har koll på läget :)
Kommentera

VF - HV
Kvällens drabbning kommer med största sannolikhet bli hård och tuff, oerhört svårtippad. VF är sugna på revancsh, men HV har också en viss revansch att kräva efter senaste mötet i Scandinavium, där man förlorade en jämn match.

Såhär skriver föresten aftonblaskan inför matchen (i skrivandets stund, iallafall, förhoppningsvis så rättar dom väl till det):
"Notera att…
…Frölunda har fyra raka segrar mot HV 71 under den här säsongen."

Svårt att komma ihåg vad som hände i helgen? Sen att HV även vann första matchen i KA lagen imellan den här säsongen gör aftonblaskans prestation ännu bättre...
Kommentera

375324 · »