HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1156507

Sv: Löjliga Säsongen 09/10

Portello:

Den tanken slog mig också och jag sitter här och försöker få ihop det. Sundh måste ju vara tänkt för 3:e eller 4:e linen.

Förstalinan lär ju vara intakt. Det är ju det här med andra. Kommer Hrdina att bli frisk? Tror att Falk skulle kunna ta den rollen annars. I så fall lär det behövas en center för tredjelinan senare.

Ena vingen är klar i och med att Laine skrev på igår........det blir nog så här....antingen Beech eller Ledin som sista länk i andralinan. Vore perfekt om Hrdina står pall.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Löjliga Säsongen 09/10

[URL=www.hv71.se/Nyheter/Kris-Beech-fortsatter-i-HV71/]Beech Kritade På Ett Tvåårskontrakt[/URL]

Sådärja! Detta är nog en bra lösning, ungefär som tankegångarna var under förra säsongen. Beech är en hyfsad back-up för Hrdina som center i andralinan.

Däremot är jag inte helt nöjd med hans tvåvägsinsatser, fast och andra sidan sitter jag och jämför med Janne och det kanske man inte skall göra. Men hade det varit klart att Hrdina inte kan spela mer, tycker jag att man skulle tittat efter ett annat centeralternativ eller byggt en andraformation runt Falk.

Nu hoppas jag på följande: Laine-Hrdina-Beech. Janne kvicknar naturligtvis till och då blir det naturliga steget för Beech att dra sig ut på kanten, där skulle han nog, med den omgivningen, kunna blomma ut till en riktig målspruta. Det han egentligen visat sig vara bäst på.

Iom detta kontrakt så tror jag knappast att vi få se Ledin i HV i år. Kunde för all del varit en möjlighet om det nu varit slutspelat för Hrdina. Kombinationen: Laine-Beech-Ledin hade väl varit smått spännande, men nu blir det troligtvis inte så.

Nu fattas väl egentligen bara Tedenbys underskrift så att Melin och Falk får tillbaka sin lekkamrat. Det är inga större förändringar på forwardssidan sedan förra säsongen. Kontinuitet är inte att förakta.

Nu är det väl egentligen mest frågetecken kvar kring backsidan. Hur blir det med Luoma? Det är ju inget man ersätter i en handvändning. Synd att det sket sig med "one game wonder", Mikko Jokela, som istället satsade på att bli rubelmiljonär. 

Kommentera