HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1248963

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

Det råder tystnad på HV:s officiella. Både artikeln som HVTV:s "Inför" lades ut igår och innehåller i stort bara reflektioner av torsdagsmatchen.

Det är väl ganska uppenbart varför Corso nu plockas bort? Det är möjligt att han dras med någon småskavank, men att den skulle vara värre än den var i torsdags känns knappast troligt. Och riktiga män spelar ju ändå när det är slutspel. Det är ju typ bara ebola och amputationer, som kan hålla någon borta om dom nu verkligen vill spela.

Fast det här är ju det första smarta draget från Timråhåll. Nu kan man ju istället omgruppera och få till en "fräsch" förstalina, där det inte finns något personligt fokus. Chansen att förstalinan och speciellt Corso, skulle neutraliserats, är väl betydligt större vid en match i Jönköping, än var den var senast i Timrå?

Dessutom stod ju Corso inte ens upp för den armbåge som han fick av Ledin i torsdags. Att han då skulle få en lindrigare behandling idag är väl knappast tänkbart?

Så Corsos frånvaro nollställer ju på sätt och vis den här matchserien. Det underlättar säkerligen för Timrå, om man nu är intresserade av sportsliga resultat och inte bara toppa löpen löpen i kvällstidningarna eller rekrytera fler begåvningssvaga anhängare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute: Tyvärr verkar det som att Corsos frånvaro inte beror på någon förkylning utan en "riktig" skada. Frågan är om han hinner tillbaka innan den här serien är färdigspelad?
Hade ändå varit intressant att se hur mycket han hade kunnat stå upp för alla de uttalanden han levererat senaste tiden.
Kommentera