HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2342348

Sv: SHL-festen i Jönköping
Haha potatisbönderna från Västerbotten får börja om nästa säsong:)

GRATTIS HV71!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-festen i Jönköping
Karpo: Måste säga att HV hade allt flyt i världen, Löven helt överlägsna i sudden mot ett darrigt HV. Domarna ska ni då inte heller gnälla över. de var verkligen med er igen. Hade jag varit Lövenfan hade jag varit förbannad kan jag lova. Ni var ju alltså helt över i stora delar av sudden, utan målisen och maxflyt så hade ni varit ute ur den här serien efter en helt säker förlust i sjunde matchen. Löven hade käkat upp ett mentalt svagt HV och det vet ni. Faktiskt riktigt märkligt att HV är så veka när det ska avgöras. Med det laget och den ekonomin! som ni har så ska ni ju springa hem allsvenskan och kvalet upp hur lätt som helst, istället får ni ta till maximalt flyt för att ta er upp, verkligen inte imponerande någonstans. Ja ja, nästa år så räcker det inte med maxflyt i SHL, men ni kan ju alltid försöka med att köpa in 15 lirare😀
Kommentera

Sv: SHL-festen i Jönköping
Karpo: SHL lagen har ju sett hur svag o lättskrämda HV är så de är nog toppkandidater att åka ner igen nästa säsong 👍

Men nog med skitsnack, säsongen är över.

Grattis HV71, ni var bäst hela säsongen och tog välförtjänt shl-platsen, även om det var oförskämt att göra det redan ikväll.
Kommentera

Sv: SHL-festen i Jönköping
Karpo: Tack så mycket :)
Kommentera

Sv: SHL-festen i Jönköping
Karpo: Odlas nog väl så mycket potatis i Småland som i Västerbotten men glad att vi slipper er nästa år. Dags för Modo-DIF i final då.
Kommentera