HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #336479

Sv: HV 71 vs. DIF
sittplatsjävel:

Lite elakt att reta oss stackars HV-fans, seriens sämsta form.. Usch..
Nädå, det får man väl ta antar jag, men det känns tufft just nu.

Jo, jag har läst SSK's officiella forum, och att döma av vad som skrivits där så uppskattar Ni hjälpen. Sen ska man väl inte sticka under stol med att HV gjorde det för att man ansåg att det var bäst för just HV. SSK's öden är man nog inte riktigt så intresserad av att man hjälper till bara för den goda sakens skull. :)

Sålänge ex-polisen bara snackar om det, så tar jag det inte särskilt hårt. Många supporters pratar vitt och brett om saker som borde göras, ska göras, men det är ofta lite verkstad. Att han ventilerar sin åsikt såhär skapar om inte annat debatt, att gå därifrån till att verkligen anmäla är ändå ett rätt långt steg. Skulle han anmäla saken för att den var så hemskt så skulle han givetvis, som tidigare sagts, ha gjort det DIREKT, utan hänsyn till disciplindomar.

Däremot håller jag inte riktigt med om att "det händer alla lag".. Lintners frispel var så pass extremt att det knappast händer jämförbara saker särskilt ofta. Det närmsta man kan komma för HV's del inom överskådlig tid är Hassinens butt-ending, och det var på en stående spelare och var en handling som tog en sekund. Grejen med Lintners påhopp är att han höll på under så lång tid, mot en liggande person...
Kommentera