HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #337433

Sv: HV 71 vs. DIF
fd skuggan:

Det kan ju vara ett lämpligt tillfälle att även tala om medias makt just nu. Du har ju en uppfattning om det hela nu, trots att du inte var på plats, som media har gett dig. Frågan är, vilken bild har du fått? Har du sett hela sekvensen från Thörnbergs tackling till linjedomarens ingripande i en oklippt sekvens? Jag är tveksam, ingen annan tycks ha gjort det heller.

Några exempel:

I dagens DN har man en artikel baserad på Lintners uttalanden. Thörnberg får inte komma till tals. Dessutom har man en bild till artikeln där Lintner blöder i ansiktet, bilden är från en annan match. Kan man kalla det objektivitet? Ger den artikeln en bra bild av situationen tror du?

Inte heller Aftonbladet har idag med båda sidors version i sin artikel. TV4 lät Challe ge sin version av saken i sportklubben, idag har man Lintner som uttalar sig. Ingen Thörnberg. Expressen och SVT har dock uttalanden från båda sidor.

Och varifrån kommer informationen om att Thörnberg flinar mot båset? Har du funderat kring det? Har du granskat källan? Kan den vara partisk? Jag vet vart det kommer ifrån, vet du? Allt som står i tidningarna är inte sant...
Kommentera