IF Björklöven

776 inlägg · 66 ämnen

Inlägg #2060740

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Spock:
Vet inte vad Du är ute efter, provocera lite ;)
Kan väll börja med varför det blev röda siffror, ja Du det var en aning turbulent där ett tag med en avgående styrelse och med folk som satt på flera stolar så att säga.. Riktigt varför det exakt blev röda siffror har jag inget direkt svar på eftersom jag liksom många andra inte har en direkt insyn i det hela!..

Ditt påstående om att Löven har få som håller på laget runt om i landet får stå för dig, tycker att vi har en bra klack som många gånger hörs mer än hemmalaget då vi spelar söderut! Och att GD syd håller sig starka nere i Stockholms trakten med omnejd vet det flesta om som sett eller vart på en bortamatch!..

Trotts att vi innan föregående säsong gått lite halvknackigt så har vi ändå legat i topp publikmässigt så det där med "hybris" vet jag heller inte vart Du har fått ifrån?..

Däremot kan jag förstå att det svider en aning att TIK ligger på en 4-5 plats då det gäller publikligan i Norrland, efter Löven, Luleå och MoDo!!
Dessutom kom efter både Löven och MoDo i tabellen!!
Det man funderar på är varför det knappt är fullsatt då TIK möter MoDo eller Löven hemma, vilket man kan tycka är märkligt!!

Men så länge TIK drar mer publik än laget som kommer från staden som egentligen inte finns så får Du ändå vara nöjd!! Jag menar de drar knappt fler än Oskarshamn som knappt någon publik alls!..

Men det är klart att "lillebror" nu ska vara som stora Umeå och bygga ett kulturhus, så nu kommer alla pengar och publik gå dit istället!..
Hörde förresten att dom funderade på att flytta sitt kansli dit!..
Forsell skulle få ett litet krypin dit där han kunde sitta och sälja förköpsbiljetter!...
:D :D :D
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Jaca: Har du funderat över publiksnitt kontra invånare i staden?
Umeå har ju mycket fler invånare än t.ex Timrå..
+2
Kommentera

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Jaca: Tilläggas bör att du är den enda som varit aktiv på hockeysnack tidigare än den förra säsongen. Så det har ju onekligen ett medgångsinslag.

Samtidigt är det ju värt respekt att du länge ensamt stöttat föreningen i både med och motgång.
+1
Kommentera

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Jaca:
Jag startade ämnet eftersom det vore lämpligast att diskutera IFB i IFB-boken.
Det har ju påtalats tidigare, men nu gjorde jag det enklare för oss alla.
Det här ämnet diskuterades alltså på annan plats innan.
______________
Så föreningen gick så många miljoner back att de inte klarade elitlicensen, men det har samtidigt aldrig kommunicerats vad det berodde på?

Om det hade funnits en sanning i att IFB har många fans runt om i landet så hade de ju enkelt fyllt de resterande platserna i NHK.
+2
Kommentera