IF Björklöven

879 inlägg · 67 ämnen

Inlägg #2131836

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales:

Nog ska man ha högre krav på poänggörande backar 13p på 30 matcher för norbe som enligt er var en given shl spelare och lätt hade kunnat spela där, men nobbade och valde ha istället. Samma för kj, 8p för en offensiv back som är värvad för poäng är ej godkänt. Du hade alltså förväntat att han och Rahimi skulle producera liknande siffror?

Ingen har imponerat på mig och stuckit ut som jag trodde. Norbe har ju sett lagom virrig och oinspererad och långsam ut. Kj har varit ok, men sett till förväntningar att vara toppbackar i serien tycker jag de har misslyckats än så länge.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Grejen är att ingen av dem spelar i PP och löven spelar på 6-7 backar hela tiden i princip. Ingen får någon överdriven speltid. Men jag hade absolut högre förväntningar jag också, men tycker Kalle gjort det bra. Kanske inte levererat så mycket poäng men ett bra spel.

Corrado skulle ju enligt er MODO fans vara den bästa offensiva backen i ligan men endast gjort en poäng mer än våra spelare som floppat enligt dig.. måste ju också ses som en flopp isf
+2
Kommentera