IF Björklöven

867 inlägg · 67 ämnen

Inlägg #2131840

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Grejen är att ingen av dem spelar i PP och löven spelar på 6-7 backar hela tiden i princip. Ingen får någon överdriven speltid. Men jag hade absolut högre förväntningar jag också, men tycker Kalle gjort det bra. Kanske inte levererat så mycket poäng men ett bra spel.

Corrado skulle ju enligt er MODO fans vara den bästa offensiva backen i ligan men endast gjort en poäng mer än våra spelare som floppat enligt dig.. måste ju också ses som en flopp isf
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: Det som gör mig glad med att Kenttä är med är att han oftast lyckas hitta bra spelare som passar in i idén. Samt, och det är inte oviktigt, att han är aktiv och agerar om han ser att han kan förbättra situationen. En felrekrytering skulle annars få större konsekvenser, om man inte vågade röra i truppen under seriens gång.

Men såklart kan det bli besvikelse ibland. Då kan man ju försöka lösa det i verksamheten, träningarna mm. Eller så tänker man att det inte praktiskt möjligt under säsongen. Där gör han nog skillnad på de som han betraktar som kärna i laget och de som på något vis är på genomgång.

Så gubbgissar jag att en sportchef skulle kunna tänka.
+2
Kommentera