IF Björklöven

1412 inlägg · 73 ämnen

Inlägg #2234973

Sv: Till alla TIK:are
BLUÅ: Imorgon är det Fredag och Lövenmatch så sämre kan det inte bli. Eller jo, om vi förlorar mot TAIF med 5-0 som MoDo gjorde.
-----------------------------------------------------------------------------
Ni har ju haft 20 års kräftgng i HA m.m, så ni kanske är mogna att ta steget upp??..,MEN!... det lär INTE !!! ske i år, då årets HA är TOTALT BORTKASTAD!!!!, åtminstone för de lag FÖRUTOM HV71, som aspirerar på att GÅ UPP!!!!!, då den platsen som säkert alla är DJUPT!!!!!! medvetna om, redan är VIKT för Alf Svenssons kelgrisar ifrån Sveriges Jerusalem, nämligen HV71 !!!!

Så lycka till säsongen 22-23, och då syftar jag till ALLA Lag förutom HV71...

Det är beklagligt att det blivit så, MEN SÅ ÄR DET!!!!!!!!!!

Det är inte Övedrdrivet intressant att följa HA säsongen 21-22, DET SKA GUDARNA VETA!!!, förutom då..., för dem som har intressen i vad som händer i Hocketallsvenskans KÄLLARREGION!!!..
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Till alla TIK:are
Realisten: Vi är mogna men corona sänkte oss två år i rad som alla vet. I år skulle det vara tredje gången gillt men då helt plötsligt öppnade sig himlen och ner kommer hela Jerusalem seglandes ner med en stor fallskärm och med oändligt mycket Jesupengar i fickorna.

Helt omöjligt för en klubb som varit ute på golgatavandring i 20 år i allsvenskan att matcha Jerusalems guldgossars i jämförelse oheligt stora kapital.

Int lätt att vara Lövare. Chansen finns dock att vi kanske lyckas rå på giganten från bibelbältet.

Vi är trots allt Björklöven och vår sportchef är Jesus himself, är det något lag som ska knäcka dom troende från Husqvarna så är det vi. Inte ens vår coronafinalist från i våras som gick upp på oklara grunder då vi hade corona i hela laget: Dahléns IK som nu spelar i SHL skulle ha en chans mot Uffes gäng, och nu är det inte Jonte:s pappa jag pratar om utan den allsmäktige Uffe Samuelsson.

Jag ser fram emot matchen mot HV, först då får vi se vars Norrlands finaste lag står.

Hörde jag fredag? Ikväll besöker vi Tingsryd AIF. Kommer Löven bli lika utspelade som moppepojkarna från Ö-vik, hela 5-0 slutade den matchen i fördel Tingsryd.

Det tror jag inte, ikväll är det inte Moppepojkarna som besöker Nelson Garden Arena. Det blir nog istället en enkel seger för våra Björklöv? 0-5 till Löven. TAIF får ursäkta men det är trots allt inte Glader:s småpojkar som är på besök.

Trevlig helg mina vänner!
Kommentera