IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2339092

Gnäll!
Varför allt detta gnäll om att HV får fördelar av domarna? De sitter ju ute i fel bås bra mkt mer än vad Löven gör. Och ni klarar fortfarande inte av att göra mål i PP, så vad skulle ni tjäna på det? Ni är för fan gnälligare än Färjestads supportar. Pinsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gnäll!
Julius: Lövens PP är inte på topp just nu men det förändrar inte det faktum en utvisning är en utvisning. Igår borde man tagit betalat i första perioden som man är bättre i, mängder av målchanser som måste bli mål om man ska slå HV. Just före HVs 0-1 mål kunde man plockat 2 HV utvisningar, det hade gett PP Löven nu energi & momentum till HV istället, små detaljer. I andra är HV klart bättre och tredje perioden rätt avslagen.

Sen är ju Wettergren, disciplinnämnden & hockeyallsvenskan totalt inkonsekventa i allt dom gör. Anmäler Rahimi för skaderisk när han skjuter på Matson lår? Anmäler inte Huhtala som skadar en spelare.
Wettergren tycker den här är värre, ett skott mot HVs zon i boxplay innan matchen är slut, som träffar i låret. Herregud...

Hockeyallsvenskan kör en domarintervju efter denna men inte på någon av situationerna som varit annars i slutspelet, det är också oerhört partisk och pinsamt.

Det är tyvärr alldeles uppenbart att SHL vill ha upp HV igen, det är tragisk hur tydlig korruptionen i Svensk hockey är. SHL/Förbundet är en klubb för inbördes beundran, där man byter tjänster & positioner mellan varandra. Wettergren, Wessner, Hiljanen, Referensgruppen är fina tjänstehjon som snart tar ett nytt steg upp på karriärstegen efter detta.
Kommentera

Sv: Gnäll!
Julius: Sett matcherna och situationerna så du kan uttala dig herr trottoar?
Kommentera

Sv: Gnäll!
Julius: Har ni någon TROTTOAR till salu, och isåfall hur dyr är den?
Kommentera

Sv: Gnäll!
Julius: varför startar en gnällig leksing en tråd om gnäll på Lövens sida? Märkligt
Kommentera