IF Björklöven

3469 inlägg · 96 ämnen

Inlägg #2344287

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Domarnivån har diskuterats flitigt på sociala medier, även här. Och den har diskuterats in i absurdum på Lövens största forum. OAVSETT om det var med mening eller ej så rullade domarna och referensgruppen ut en röd matta till er, det är bara att tacka och ta emot. Har Thermell räckt över en blomma till Wessner än?

Man stängde ner ligorna för LEKSAND höll på att åka ur SHL och AIK höll på att åka ner i division 1(HockeyEttan), inte tror du väl dom skulle vara lika snabba att stänga ner om det var Oskarshamn, Örebro och Kristianstad som var på väg ner? Kostymnissarna i SHL och SIF vill självklart ha Leksand och AIK kvar i dom högsta serierna, något annat vore otänkbart. Jag ser att du inte förstår hur det går till bakom kulisserna i svensk hockey.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Men 2020 var det ju faktiskt Oskarshamn som var på väg ner (skulle göra upp med LIF i play in). Och Kristianstad var ytterligare ett dåligt exempel, de hamnade näst sist före AIK och höll på att åka ner i division 1 precis som gnaget. Jag är inte med på resonemanget, är det alltså FBK, DIF, HV71, LIF och AIK som nu har en dold agenda i förbundet? Vilka fler? Kristianstad? Beslutet om att stänga ligan 2020 påverkade inte FBK (2:a), HV71 (5:a) eller DIF (6:a) överhuvudtaget. Alla var direktkvalificerade till kvartsfinal. Jämförelsen haltar! Men det kanske domarteamen hade ordnat under ordinarie tid!?
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Nej, det är klart att jag inte kan ta ett påhopp på mitt lag som är skapat i ett forum av människor som har ingen eller begränsad insyn i SHL:s arbete. Själv har jag ingen insyn där, men har ändå svårt att tro att det finns ett fördolt arbete som är så utbrett att hela bunten är korrumperade för att ge FBK, DIF och HV fördelar. Jag kan dock förstå att det skapas just hos Löven, som har varit den stora förloraren i pandemin (I svensk hockey iaf). Jag har också sett HV71 som en förlorare som fick spela en hel säsong utan 7000 människor som gjorde sitt fantastiska jobb med klapporna (obs sarkasm) och skapade "den sjunde spelaren" som HV haft sedan Rosenlundshallens tid. Men sett till hur vekt man uppträdde i play out så kanske det hade varit en nackdel med publik, men så mycket sämre kan det ju inte presteras. Men Löven är helt klart den största förloraren på pandemin.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Man stängde ner ligorna för LEKSAND höll på att åka ur SHL och AIK höll på att åka ner i division 1(HockeyEttan), inte tror du väl dom skulle vara lika snabba att stänga ner om det var Oskarshamn, Örebro och Kristianstad som var på väg ner? Kostymnissarna i SHL och SIF vill självklart ha Leksand och AIK kvar i dom högsta serierna, något annat vore otänkbart. Jag ser att du inte förstår hur det går till bakom kulisserna i svensk hockey.
-------------------------------------------------------------------------------------
Det var verkligen huvudet på spiken!! Jag skule i sanning faktiskt aldrig ha kunnat uttrycka det bättre själv.

PRECIS så var det!!!
Du får en STOR Eloge av mig för den utläggningen!!!
Kommentera