IF Björklöven

2372 inlägg · 86 ämnen

Inlägg #2343837

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Nej, jag kan inte läsa hur det ligger till i svensk hockey. Jag kan läsa hur en random Luleå-supporter uppfattar läget i svensk hockey. Hen verkar ganska påläst om olika aktörers historik, men också rättshaveristisk. Jag läser först och främst in inkompetens hos Peter Andersson om han har gjort sådana uttalanden som påstås.

Men koppling till HV71 ser jag inte alls, mer än Per Ledin från Bergnäset i Luleå. När det gäller honom så har jag dock jättesvårt att tro illa. Ett medvetet svin på isen, utanför väldigt sympatisk och sansad.

Om det nu var såna skandaler i domslutet borde det diskuteras av fler än enstaka Löven-fans. Media t ex, men allt kanske är mest fake news, köpt av FBK, HV och DIF? Konstigt f ö att två av de tre klubbar som styr svensk hockey i det fördolda har åkt ur SHL de senaste två åren. Om de nu hade en undangömd maktposition så skulle det ju vara otänkbart. Då hade man ju kunnat stänga SHL för nedflyttning med hänvisning till pandemin. Eller vänta, det gjorde man. Till Oskarshamn och Leksands stora fördel!! Kanske är det dem som styr svensk hockey!?
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Domarnivån har diskuterats flitigt på sociala medier, även här. Och den har diskuterats in i absurdum på Lövens största forum. OAVSETT om det var med mening eller ej så rullade domarna och referensgruppen ut en röd matta till er, det är bara att tacka och ta emot. Har Thermell räckt över en blomma till Wessner än?

Man stängde ner ligorna för LEKSAND höll på att åka ur SHL och AIK höll på att åka ner i division 1(HockeyEttan), inte tror du väl dom skulle vara lika snabba att stänga ner om det var Oskarshamn, Örebro och Kristianstad som var på väg ner? Kostymnissarna i SHL och SIF vill självklart ha Leksand och AIK kvar i dom högsta serierna, något annat vore otänkbart. Jag ser att du inte förstår hur det går till bakom kulisserna i svensk hockey.
+1
Kommentera