IF Björklöven

3851 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2343806

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: www.hockeysnack.com/lulea-hf/forum/domarkatastrofen/

Där kan du läsa hur det ligger till inom svensk hockey.

Jag har förstått att du inte håller med vid det här laget, ni vann ju trots allt på dessa skandaler. Men jag väljer att blicka framåt mot nästa säsong, vi får nog ett bra lag även då så vi kan vara med och utmana om uppflyttning. DIF kommer dock - oavsett - vilket lag man möter, ha domarfördel i finalserien. Det är något man får vänta sig framöver om "fel" lag åker ur SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: DIF kommer dock - oavsett - vilket lag man möter, ha domarfördel i finalserien. Det är något man får vänta sig framöver om "fel" lag åker ur SHL.
----------------------------------------------------------------------------------
Nää, det behöver man knappast "hymla" om
Det är skrivet i sten, 'om' de tar sig till final...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Nej, jag kan inte läsa hur det ligger till i svensk hockey. Jag kan läsa hur en random Luleå-supporter uppfattar läget i svensk hockey. Hen verkar ganska påläst om olika aktörers historik, men också rättshaveristisk. Jag läser först och främst in inkompetens hos Peter Andersson om han har gjort sådana uttalanden som påstås.

Men koppling till HV71 ser jag inte alls, mer än Per Ledin från Bergnäset i Luleå. När det gäller honom så har jag dock jättesvårt att tro illa. Ett medvetet svin på isen, utanför väldigt sympatisk och sansad.

Om det nu var såna skandaler i domslutet borde det diskuteras av fler än enstaka Löven-fans. Media t ex, men allt kanske är mest fake news, köpt av FBK, HV och DIF? Konstigt f ö att två av de tre klubbar som styr svensk hockey i det fördolda har åkt ur SHL de senaste två åren. Om de nu hade en undangömd maktposition så skulle det ju vara otänkbart. Då hade man ju kunnat stänga SHL för nedflyttning med hänvisning till pandemin. Eller vänta, det gjorde man. Till Oskarshamn och Leksands stora fördel!! Kanske är det dem som styr svensk hockey!?
Kommentera