IK Oskarshamn

402 inlägg · 90 ämnen

Forum

« · 162002 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Tranåsmatchen
Japp ni är stabila och spelar ett spel som TAIF har svårt för speciellt när man saknar klippor som Holmis och Svesse i laget. Kunde blivit en mycket jämn kamp tror jag om inte sjukdom härjat. Tyvärr har vi lite för tunn trupp.

Grattis till segern, vi får jaga bonuspoäng.
Kommentera

Tranåsmatchen
Sju målskyttar. Mycket bra.
TAIFs hemsida:
"TAIF hade varken ork eller kvalitet att stå emot Oskarshamn stabila spel. Segern var mycket rättvis."

Älska IKO.
Kommentera

Sv: Dean Seymour
Nike89: Bara det inte blir en ny mike maurice men det tror jag inte hoppas han få spela i kväll och redan då producerar måååååååål har lagt märke till att fagervall tycker att publiken buar ut dom både efter förra matchen och inför kvällens match har han haft uttalanden i tidninge men spelar dom dåligt får dom för fan tåla kritik ochså men men vi älskar IK Foooorrrrrrzzzzzzzzzza
Kommentera

Sv: Dean Seymour
peter2:Dean Seymour kom väl ändå senast i från Hammarby.Han spelade ju visserligen bara två matcher men klart det räknas!
Kommentera

Sv: Dean Seymour
peter2: Ja vi får hoppas att han blir en tillgång i IK!!! Enligt Fagervall så verkar det som om att han är en väldigt teknisk spelare och det verkar ju vara lovande.....men dock ändå inte så translantisk spelstil??? FORZA IK OSKARSHAMN!!!
Kommentera

Dean Seymour
Ny spelare till IKO från schweiziska andraligan. Blev nog lite fundersam först, men efter att ha läst diverse inlägg i Hammarbys gästbok, så får man intrycket att han är en bra spelare. Tror nog visserligen att de nuvarande spelarna i IKO är tillräckligt bra för att själva kunna ha fått fart på målskyttet. Men visar sig Dean Seymour vara en förstärkning så är han mycket välkommen förstås.
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
Hur var matchen? Var Arboga utspelat som jag befarade innan matchen? Vi hade trots allt 4 av dom bästa spelarna borta.Grattis. förresten.
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
Pat86: dom 2!!!!!! första perioderna var det sämta jag har sett sen
jag började gå på hockey 1993 fy fan skärpning IKO sån tur att det blev självmål på 2-1 målet annars hade vi gått hem med k_ken mellan bena! SKÄRPNING och publiksiffran är ju ett skämt 1345 st borde vara 1900-2000 efter ett så långt uppehåll .....tänk på det alla medgångssupportrar ...bahh ...go natt
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
Bafucin: jag tror nog inte stapelton är så billig...han är ju en mycket bra hockey spelare...som på grund av något inte har kommit igång i leksand.......han håller helt klart elitserieklass...om man frågar mej. jag tror han ä ganska dyr också
Kommentera

Sv: IKO-Arboga
peter2: Säg inte det, Arboga hade 14!!! spelare som var på is förra träningen, dom flesta nyckelspelarna är borta så tyvärr tyvärr så tror jag att det blir en jobbig match för boga, tips 5-1 till Iko.

Men garderar också på en rövare. 2-1 till Arboga efter storspel av Bohman i kassen. Haha
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
Bafucin: Han skulle nog inte göra bort sig på denna nivå.
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
Realhoffa: Stapelton är ju på väg bort från Leksand. Honom kan ni säkert få billigt. Har inte gjort mycket väsen av sig.
Kommentera

Sv: IKO-Arboga
Man kan inte undgå att minnas mötet IKO-Arboga för två säsonger sedan då IKO vann matchen med 6-1 och skotten med 64-9!!! (21-3, 22-3, 21-3) Nåja, riktigt så överlägsna lär de knappast vara ikväll.
Kommentera

IKO-Arboga
Det var ett tag se'n det var hemmamatch nu. Det vore fint med en bra publiksiffra och en bra stämning ikväll. Det skulle ge laget den skjuts de behöver inför slutspurten i serien. Endast tio matcher kvar nu och en seger ikväll är mer eller mindre ett måste. Helst vill man ju inte ha någon avgörande match i sista omgången. Med en bra publiksiffra och en bra stämning ikväll så lossnar nog även målskyttet för spelarna.
Kommentera

Sv: Nu måste något hända snart
karl 12:
Vet inte om ditt nick talar om hur gammal du är. Men tror nog om man ser vad du skriver så är du inte mer.
Du såg redan efter 2-3 matcher brister skriver du. IKO gjorde 10 mål på tre matcher. Inte så illa facit tycker jag. Det blir 3,3 mål per match. Inget att klaga över.
Men visst. Senaste tiden har det varit måltorka. Tror nog att det lossnar igen. Alla lag har svackor. Det är bara att hoppas på att den inte blir djupare nu, utan att grabbarna får lite luft under vingarna igen.
De här med att värva spelare under pågående säsong är som att spela på lotto. Inte lätt att få tag i bra spelare denna tid på året.

Sedan är det ju en kostnadsfråga med. Tills nästa säong måste IKO ha en ekonomi i balans. Annars blir det gradering. Hur kul är det på en skala från 1-10.
Nä, låt oss slippa en masa tokvärvningar. Oki, hittar man en bra center av klass som inte äventyrar IKO:s ekonomi. Visst ta hit honom.
Kommentera

Nu måste något hända snart
Nu måste det hända någontingen snart om inte sa platsen ska gå om intet , trodde att nya styrelsen var vaknare en föregående men så verkar inte fallet , centerplats ledig och det händer ingentingen 5 usla mål på 5 omgångar. Vi måste ha hit en målgörare och det fort såg redan efter två tre matcher vad som fattades laget ,men det gör tydligen inte de så kallade kunniga , vi kan inte leva på Timos eminenta målvaktsspel hur länge som helst. NÄ AGERA NU INNAN DET ÄR FÖRSENT I ÅR IGEN . All heder åt grabbarna i laget som har gjort en säsong långt över förväntan , men vi vill inte stupa på mållinjen igen. AGERA
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Jorma: Det blev visst 3-1 som jag sa........vad var det jag sa......Fy fan va fult ni spelade.......usch
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Pat86: Jag tror på 0-3 Till IK vilket täpper te truten på alla Bäikfans som är här och skriver. Sedan får vi som verkligen håller på IK sitta å ångra oss att vi inte åkte.

Seriefinal imorgon j18. 14.00.söndag.
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Matte: Det blir seger till BIK...3-1.....det enda som håller ned siffrorna kommer vara Timo...han är grym......
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Snobben-IKO: Javisst blir det. Till BIK!!
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Står lite om matchen i aftonbladet.
Det står också att så gott som alla elitserielagen jagar Leinonen nu.
htp://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,227281,00.html
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Det kommer bli en trepoängare i morgon.
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
Jorma: Ja, det var tider :-)

Krossa Bofors - 4-2 till IK!
Kommentera

Sv: Bra...och dåligt
På söndag blir det stryk..........3-1 tippar jag..det enda som oroar mej är vår ineffektivitet och er gryma målis.......det ä inga bra faktorer...
Kommentera

Bra...och dåligt
Poäng borta mot Mora måste ses som bättre än väntat. Däremot är det lite oroväckande att man bara mäktat med ett mål per match de senaste 4 matcherna - det är svårt att vinna då. Sett till målskyttet är faktiskt IK sämst i serien men det kompenseras ju till viss del av tätt försvar. Trots det täta försvaret vill det nog ändå till lite bättre målproduktion för att hålla positionen i tabellen. På söndag vill det till fler mål för att få med nån poäng hem och jag tror faktiskt att det kan gå vägen. Jag tippar seger med 3-1.
Kommentera

Sv: Centern..
Ojoj IK drar storpublik i Mora över 1000 pers. Jag vet inte men är inte det säsongsbästa eller drog kanske Nybban lite mer i premiären? Skönt att läsa på den officiella att Fagervall var less efter strafförlusten. (Jag e arg som en humla.) Han brukar ju alltid vara nöjd. Faan känner mig som en svikare när man inte var på plats och inte på söndag heller. Annat var det förr, då gick det minsann storbussar på löpande band. Kolla bilden...det var tideer det! Snyft!

PS Missa inte j20 på lördag och j18s seriefinal på söndag.
Kommentera

Sv: Centern..
på fredag och söndag får ni stryk.........sen ligger vi fyra.........eller kanske till och med.
Forza Bofors!!!
Kommentera

Sv: Centern..
Tyckte att det stod i OT förra veckan att IK letar efter en center?
Men att det inte är så lätt att få tag på någon mitt i säsongen.
IK har väl bara 3st "Riktiga" centrar..
Kommentera

Sv: Centern..
Var har ni hört att det är en center på gång? Något officiellt eller lite snack på flanaden?
Kommentera

Sv: Centern..
TKifk:

Hoppas att det ligger någontong i ryktet angående Eklund. Visserligen är alla spelare i IKO mycket bra och ingen förtjänar egentligen att bänkas, men man kan inte förneka att han skulle vara en förstärkning.
Kommentera

Sv: Oskarshamn-BIk
Jorma: jag tror jag vet vem denna bimbo kan vara.......
Kommentera

Sv: Oskarshamn-BIk
Har ingen aning om hur många vi blir men ni ska få en match på läktarn. Det var väl tre fyra stycken Bäikare här nere. Bl a en utflyttad bimbo som vi är rysligt glada att slippa.

TKifk: Låter härligt med Eklund om det nu blir så.
Kommentera

Undran??
Hejsan. Är det någon som vet om det kommer några IKO-supportrar till Nobellahallen den 17 nov?

FORZA BOBCATS
Kommentera

Oskarshamn-BIk
Var det nå fölk när bofors mötte er förut??
Kommentera

Sv: Mathias har kommit igång...
Jorma: Hur många blir ni på ett ungefär då???
Kommentera

Centern..
jag har hört ett rykte om vilken center som är på gång...

enligt RYKTET är det Christian Eklund som ska lånas till IK-pucken resten av säsongen...

hoppas det..
Kommentera

Sv: Mathias har kommit igång...
Pat86: Vi åker alltid på bortamatch.
Kommentera

Sv: Mathias har kommit igång...
kommer det någon från oskarshamn till karlskoga????
Kommentera

Mathias har kommit igång...
Hockey på er!

Här följer lite sköna länkar där ni kan läsa om Oskarshamnssonen Mathias Johanssons bedrifter i NHL...

http://www.aftonblade...rt/story/0,2789,223522,00.html
http://www.expressen....?id=128363
http://www.svt.se/texttv/305.html

Sista adressen funkar väl bara idag så skynda på! :-)
Kommentera

Sv: Sköna poäng
HasseT: Helt rätt, vi lämnar trummorna hemma.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Hej. Jag tycker det är fusk med trummor. Vi i Angel Island Army har givetvis inga trummor, vi har röster istället. Tycker det är jättestörigt med nån som håller på att slå på den satans trumman hela tiden, det var det ända man hörde när Troja/ljungby var hos oss. Så gör som oss i AIA låt trumman stanna hemma och visa att ni har några röster, som vi. Heja Rögle. OIK nu får ni skärpa er så ni inte hamnar på efterskälken, tycker ni har varit bra hittills! ha det bra och lycka till!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
har forumet varit sönder eller nått har inte kunnat komma in på flera dagar synd med förlust mot halmstad men spelar man som vi gjorde vinner man inga matcher vi måste göra MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Imorgon (lördag) 14.00 tar IKs J20 sina första friske poäng mot Mölndal. Be there! Dom behöver stöd dom också och det är gratis inträde. Ja t o m introt är bättre.
Kommentera

Sv: Västerås-IKO
Hörde att VIK`s "Finn-Ohlsson" lovade att ta "Hämnd" på Christiansson ikväll. Nån sorts ny "skrämseltaktik"??
Engligt VIK`s gästbok.

Skulle inte bli förvånad om "Finn-Ohlsson" får matchstraff ikväll.
Kommentera

Sv: Off. hemsidan
jobovs: Reijonen fortfarande borta. IKO behöver verkligen honom. Just nu är det bara 1:a kedjan som är intakt. Det ser inte bra ut inför kvällens match om dessutom TG är borta. Håll ihop skydden Leijonen så kan det bli poäng även ikväll.
Kommentera

Off. hemsidan
Vem är det som skriver nyheterna på hemsidan? Han skriver att källan är Barometern/OT hela tiden. Varför då? Det är väl ändå inte tidningen som bestämmer vad som händer i föreningen... IKOs nyheter borde väl IKO veta om först?? Konstig officiell hemsida det där...
Kommentera

Västerås-IKO
Till er som inte vet:

Avresa till Västerås kl 14.00 från IK 70.

FORZZZZA!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Caudwell: Lite grann beror det på att IKO gjorde säsongens sämsta match. Ibland stämmer inget i det egna spelet. Kanske har IKO hittat tillbaka, spelmässigt, igen på onsdag.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Ska ni slå oss i Rocklunda får ni allt prestera mer än i söndags. Det var ju vi som ägde matchen, och hade rättvisan segrat hade ni kammat noll. Jag hade räknat med stryk, faktiskt, men enbart därför att ni sägs vara ett bra lag (ni ligger ju i toppen på tabellen). Men IK imponerade inte ett dyft på mig. Hade förväntat mig mycket mer. Studntals kunde man tro att det var vi som låg i toppen och ni som var nykomlingar. Väldans mycket icing. Tycker dock att er målvakt är vass (även om han silade en hel del under sin tid i Kiruna), samt er #29. Vet inte vad karln heter, men bra fart under rören hade han. Hoppas på en bra match i Rocklunda i morgon, och på tre gulsvarta poäng. Lycka till i framtiden!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Delar helt samma åsikt som Jorma och Drogen.

FORZA IK, KROSSA V-ÅS, HEJ HEJ HEJ!!
Kommentera

« · 162002 · »