IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

Sköna poäng

152077 · » Till forumet


Sv: Sköna poäng
HasseT: Helt rätt, vi lämnar trummorna hemma.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Hej. Jag tycker det är fusk med trummor. Vi i Angel Island Army har givetvis inga trummor, vi har röster istället. Tycker det är jättestörigt med nån som håller på att slå på den satans trumman hela tiden, det var det ända man hörde när Troja/ljungby var hos oss. Så gör som oss i AIA låt trumman stanna hemma och visa att ni har några röster, som vi. Heja Rögle. OIK nu får ni skärpa er så ni inte hamnar på efterskälken, tycker ni har varit bra hittills! ha det bra och lycka till!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
har forumet varit sönder eller nått har inte kunnat komma in på flera dagar synd med förlust mot halmstad men spelar man som vi gjorde vinner man inga matcher vi måste göra MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Imorgon (lördag) 14.00 tar IKs J20 sina första friske poäng mot Mölndal. Be there! Dom behöver stöd dom också och det är gratis inträde. Ja t o m introt är bättre.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Caudwell: Lite grann beror det på att IKO gjorde säsongens sämsta match. Ibland stämmer inget i det egna spelet. Kanske har IKO hittat tillbaka, spelmässigt, igen på onsdag.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Ska ni slå oss i Rocklunda får ni allt prestera mer än i söndags. Det var ju vi som ägde matchen, och hade rättvisan segrat hade ni kammat noll. Jag hade räknat med stryk, faktiskt, men enbart därför att ni sägs vara ett bra lag (ni ligger ju i toppen på tabellen). Men IK imponerade inte ett dyft på mig. Hade förväntat mig mycket mer. Studntals kunde man tro att det var vi som låg i toppen och ni som var nykomlingar. Väldans mycket icing. Tycker dock att er målvakt är vass (även om han silade en hel del under sin tid i Kiruna), samt er #29. Vet inte vad karln heter, men bra fart under rören hade han. Hoppas på en bra match i Rocklunda i morgon, och på tre gulsvarta poäng. Lycka till i framtiden!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Delar helt samma åsikt som Jorma och Drogen.

FORZA IK, KROSSA V-ÅS, HEJ HEJ HEJ!!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
peter2: Jag tycker Moore Support gör ett djävligt bra jobb. Det är inte bonk bonk i tid och otid. Jag tycker trummorna används som ett komplement redan nu. Men ibland blir det lite avslaget både på isen och på läktaren. Då sätter trumman fart på dom flesta. Och Liljan: Då tar i VIK IGEN... :-)
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Visst ska MooreSupport fortsätta att använda sig av trummor, det är nog vid det här laget bevisat att det ger effekt både på spelet på isen och på resten av publiken. Särskilt så länge man använder skickliga trummisar vilken man också brukar göra. Något som man är glad att få slippa är sk tutor eller vad de nu kan kallas. Där kan man prata om att överrösta hejaramsor. De ger bara hörselskador och skapar ett oväsen som igen gillar. Fortsätt som ni gör MooreSupport.

Med Leinonen i storform och lite bättre spel på isen än senast så tror jag på vinst borta mot Västerås. Spelarna börjar snart känna att Superallsvenskan är nära!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Jorma: Håller faktiskt med dig till viss del i alla fall det var bra skrivit trummorna behövs och för att spelarna vill det men när klacken håller på och sjunger en ramsa så ska inte trummerna sätta i gång. Men dom behövs och det vet vi ju. Nu ska vi ta västerås i morgon..........
Kommentera

Sv: Sköna poäng
jobovs: Kan inte låta bli att än en gång lägga mig i bonkdiskutionen. Vi har alltid sagt att trummorna SKA vara ett komplement till klacken inte tvärt om. Att spelarna gillar trummor betyder inte att dom avskyr sång. Dom säger också självklart vad dom tror vi/ni vill höra. Tycker vidare att trummorna alltid ska vara tysta när vi sjunger ty precis som Västeråsarna säger så drunknar sången totalt. Trumma när det ska trummas och sjung när det ska sjungas.OK?

För en bättre supporterkultur i Oskeshamn. Mindre bonk moore singing!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Caudwell: Varför tror du vi har trummor? Nörd!

Spelarna gillar det och det syns att de blir hetare när det bonkas. Är det inte därför det finns en supporterklubb? Det syns inte på era spelare att de blir heta när ni sjunger... Så börja bonka så kanske ni lyckas bättre på plan.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Matte: Pukorna används för att skapa en bra och tydlig rytm i sången/ramsorna, och inte för att dränka hela hallen i en orgie av oväsen. Det har vi förstått, men inte ni. Skicka en man från eran hörna över till andra sidan så förstår ni vad jag menar. Man hör inte ett ord av vad ni sjunger/hojtar, utan enbart trummor.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Caudwell: Tycker inte ni ska öppna munnen när det gäller pukor OCH TRUMPETER!

FORZA IK MOT NY SEGER ÖVER VIK!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Snuff: Om ni kunde tona ner era förbannade pukor lite grann skulle speakerbåset säkert låta er sjunga! Men ni dränker ju alla ramsor i ett inferno av trummor som inte gör sig för fem öre i en plåtlada som eran. Ägna er åt sång istället, och släng trummorna i hamnbassängen!

Forza gulsvart!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
peter2: Jag menade efter hans kontrakt går ut med IK. Sorry..
Mitt misstag..
Kommentera

Sv: Sköna poäng
murco: Förnedringen är inte slutförd än, det kommer två matcher till!

5 av 6p!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Kunde varit mycket skönare om inte
IKO varit så snälla mot nyboo
IKO 36
Rögle 34
Mora 30
Bofors 24
.......
......
......
nyboooo 17
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Att förlora honom redan under pågående säsong, det tror och hoppas jag inte, det får bara inte ske.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Timo Leinonen kommer knappast att spela i IK nästa år!
Jag har hört rykten redan nu att Brynäs är och sliter i honom.
Tyvärr, så är det elitserien som gäller, tror att M,Svensson får ta över målet inom en snar framtid.
Jag hoppas att jag har fel ang Timo Leinonen men han platsar tveklöst i Elitserien.
Men först ska han ta IK till Superallsvenskan! :-)
Drömmen vore ju att han stannade i IK.

Hälften av omgångarna spelade och IK ligger 2:a!
DET ÄR STABILT!
Stackars lilla Nybro kom ner på jorden igen! :-)

M,Sjöström var riktig het idag! Kul att han har fått upp självförtroendet efter sitt mål.

Forza IK!!! Till Superallsvenskan!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Rättare sagt ÄR halva serien spelad nu...
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Vad än Leinonen kan ha i lön så är han värd det dubbla om han vill stanna fler säsonger :) Man får så att säga "mest för pengarna" genom att satsa på en bra målvakt. Förra säsongen hade IKO kanske förlorat en macth liknande den idag med ca 1-5. Hela laget är mycket bättre i år och mycket tack vare Leinonen kan de spela betydligt mer avslappnat. I år kan det räcka långt! Snart halva serien spelad och två i serien.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
Vilka spån det verkar sitta i speakerbåset. Det verkar som om dom går in för att stjäla uppmärksamhet från oss i klacken genom att envist slänga sig på playknappen när vi sjunger. Jag blir så trött på sådana idioter/neandertalare. Enligt egen mening så behövs ingen musik över huvud taget då det enbart är allmänt irriterande. Det var inga snälla ord som skreks i klacken idag till döva öron. Nä motarbeta ni bara så finns det snart ingen klack.
Kommentera

Sv: Sköna poäng
TKifk: Nog får man väl säga att IK hade flyt med allt från puckstudsar till domslut. Matcher som den här har alltför ofta runnit IK ur händerna så det känns bra att man kan plocka lite "måstepoäng" trots att spelet inte stämmer. Leinonen har tyvärr bara kontrakt på ett år. Där gäller det att fundera redan nu på hur man ska kunna behålla honom!
Kommentera

Sv: Sköna poäng
ja, hur många år har han? jag har för mig det är 3.. är jag ute å cyklar?
Kommentera

Sköna poäng
När man inte får till spelet men ändå lyckas vinna knappt tack vare hårt arbete, lite tur och lysande målvaktsspel så känns poängen på nåt vis ännu skönare än när man vinner stort. Jag vet inte varför men så är det i alla fall.

Det brukar ju snackas om rättvisa och om man bortser från att det alltid är rättvist att det laget som gör flest mål vinner så vore VIK helt klart värda poäng idag. De jagade på bra och speciellt på slutet var de oroväckande mycket i IKs zon när IK satsade allt på att rensa undan.

Jag var ganska säker på att TG skulle sno åt sig sin obligatoriska poäng idag också men han fick tji efter 10 raka matcher med poäng. Å andra sidan behövdes det ju inte idag.
Kommentera

152077 · »