IK Oskarshamn

583 inlägg · 94 ämnen

Dean Seymour

161617 · » Till forumet


Sv: Dean Seymour
Nike89: Bara det inte blir en ny mike maurice men det tror jag inte hoppas han få spela i kväll och redan då producerar måååååååål har lagt märke till att fagervall tycker att publiken buar ut dom både efter förra matchen och inför kvällens match har han haft uttalanden i tidninge men spelar dom dåligt får dom för fan tåla kritik ochså men men vi älskar IK Foooorrrrrrzzzzzzzzzza
Kommentera

Sv: Dean Seymour
peter2:Dean Seymour kom väl ändå senast i från Hammarby.Han spelade ju visserligen bara två matcher men klart det räknas!
Kommentera

Sv: Dean Seymour
peter2: Ja vi får hoppas att han blir en tillgång i IK!!! Enligt Fagervall så verkar det som om att han är en väldigt teknisk spelare och det verkar ju vara lovande.....men dock ändå inte så translantisk spelstil??? FORZA IK OSKARSHAMN!!!
Kommentera

Dean Seymour
Ny spelare till IKO från schweiziska andraligan. Blev nog lite fundersam först, men efter att ha läst diverse inlägg i Hammarbys gästbok, så får man intrycket att han är en bra spelare. Tror nog visserligen att de nuvarande spelarna i IKO är tillräckligt bra för att själva kunna ha fått fart på målskyttet. Men visar sig Dean Seymour vara en förstärkning så är han mycket välkommen förstås.
Kommentera

161617 · »