IK Oskarshamn

532 inlägg · 93 ämnen

Inlägg #2226229

Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
Jaa, det var en rejäl maktdemonstration som IKO Oskarshamn bjöd på i SHL-premiären mot stackars Timrå IK. Hela 5 vindsnabba projektiler letade sig in bakom en maktlös "schweizerost" i Timråkassen.

Det enda man med säkerhet kan konstatera i efterdyningarna av lördagens premiärbatalj mellan 2 utav SHL:s på förhand '"topptippade'" lag denna säsong, är följande: Om INTE!!! Jonathan Dahlen tämligen OMGÅENDE TOTALFLOPPAR!!!, och på ett tidigt stadium blir STATIONERAD i AHL och därefter "tillbakautlånad" till Timrå, lär det med 95% säkerhet bli negativt kvalspel för Timrå till våren.
Och blir det så, är väl sannolikheten ca 80% att det UTAN Dahlen i laget blir spel i den betydligt mer "glamorösa" och "prestigefulla", men framförallt för Timrå mer "lämpliga" HA nästkommande säsong ...

Det är väl bara att konstatera att Timrås smala lycka 'eventuellt' kan uppfyllas, men det är avhängigt av att Jonatan Dahlen "misslyckas" kapitalt, och det tämligen omgående, när han "återigen" gör entre "across the atlantic" om en styvt en månad.

Den krassa verkligheten är nog för alla Timrås supportrar, att knäppa sina händer och BE en stilla bön i hopp om att att Dahlens "förväntade" NHL-sejour även denna gång "på stört" förvandlas till AHL-spel,så att han "om möjligt" kan återansluta Timrå,"på lån".
Annars lär även denna säsong bli en lång och dyster "golgatavandring" för Timrå IK i väntan på det "oundvikliga", som till 80% sannolikhet lär resultera i hockeyallsvenskt spel nästa säsong..

Blir det negativt kvalspel för Timrå UTAN.. Jonatan Dahlen, ja, då är det väl bara att hoppas att motståndet där blir mer "överkomligt", än att behöva ställas mot en så '"övermäktig'" motståndare som Oskarshamn...
Blir det istället Linköping eller 'möjligtvis' Djurgården, ja då "kanske" möjligheterna i ett negativt kval kan förbättras "marginellt"?...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
Vilken bra vinnare du är. Ditt behov av att bete dig på detta vis tyder på en människa som måste må väldigt dåligt i sig själv. Hoppas du kommer till insikt och förbättrar dig själv, så du kanske kan se någon du tycker om när du tittar i spegeln om kvällen.

Tycker uppriktigt talat synd om dig. Nu får du den reaktion du antagligen strävar efter i och med mitt i inlägg, så varsågod - nu har du något att lägga tid på i en annars troligen väldigt miserabel tillvaro.

Skulle vara väldigt intressant att se människan bakom vissa inlägg ibland.. Personen jag föreställer mig ska jag hålla mig undan från att beskriva.

Men troligtvis är det du som är i störst behov av att nappa på erbjudandet nedan...
+7
Kommentera

Sv: Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
Realisten: det här mailet ska jag komma ihåg.
Kommentera

Sv: Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
Realisten: Jävlar vad Timrå berör din trasiga själv.
+2
Kommentera