IK Oskarshamn

528 inlägg · 94 ämnen

Inlägg #2226819

Sv: Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
puffe:slaget om Västernorrland ska ske i SHL fr.o.m kommande säsong----------------------------------------------------------------------------------
Ja du puffe, den chansen är väl ungefär lika liten som att 'i den bästa av världar' en gång på ca 100 år vinna finalhjulet i Bingolotto. Och har du då lite otur kanske du 'bara' vinner 100.000 kr.
Dock lär du nog få spela för MINST 500 kr VARJE vecka ifrån det att du ligger i vaggan till dess att du trillar av pin, samt att du dessutom har bra åldersgener, om det ska hända lets say ONCE in a lifetime... Men du kanske gillar oddsen !?!

Däremot är risken för spel i Div 1 till nästkommande säsong för MoDos vidkommande avsevärt mycket större (även om den för den skull inte känns 'akut'), än att det blir SHL-spel. Detta särskilt med tanke på att HV71 'råkar' vara på 'tillfälligt besök' i HA denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå tog idag det första BLYTUNGA steget mot NEGATIVT Kval
Realisten: Hej Realisten, är det du eller jag som är Realisten egentligen.

Angående odds fick jag en sjukdom för typ 10 år sedan, som var lika osannolik som att få 7 rätt på Lotto, så jag ger aldrig upp. Men, du blir ju mindre läsvärd när du svingar åt alla håll. Nu har du flyttat ned Timrå efter en match och Modo är knappt värda att få deltaga i allsvenskan. Varför detta avog, har du ingen egen klubb att rikta din kärlek mot?
Kommentera