Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Årets julklapp

941156 · » Till forumet


Sv: Årets julklapp
Stigsson:

jag jobbade på mora - timrå (j-20) härom dagen. och jag måste säga att det för första gången sett riktigt bra ut när jag sett moras j-20 spela. en gedigen insats där man neutraliserade timrå totalt. mora vann 5-2 mycket välförtjänt. och fortsätter dom spela som dom gjorde i går så kommer många lag att bli oroliga:)
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Var det inte så här förra gången också som Sverige arrangerade J-VM (Gävle?) att under några säsonger efter var det "hett" och TV4? sände några turneringar efter. Hoppas som sagt att det håller i sig bättre denna gången så att J-VM blir återkommande i televisionen för det är en mycket underhållande turnering att titta på.
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Vi får hoppas det faller bra ut, så att man förlänger efter denna 4 års period
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Enormt kul och väldigt nödvändigt för oss hockeynördar. Att man dessutom lär få se endel TIK:are framöver gör det inte mindre trevligt.

Man får väl se årets turnering som en förrätt till vad som komma skall med 91:orna som den smarriga efterrätten.
Kommentera

Årets julklapp
SVT sänder JVM för fyra år framöver.

Det innebär att vi får se hur supertalanger som Jhonas Enroth, Victor Hedman, Patrik Berglund, Magnus Svensson-Pääjärvi och Anton Lander med flera klarar att leverera under stor press.

Årets trupp saknar forwardsbredd men precis som det beskrivs i länken så finns det bra hopp om medaljer bland efterkommande årskullar.
Kommentera

941156 · »